Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

4 Aralık 2022

Adım 8345
Leslie 40 dk 3 mil 40 puan

11:00 1 fincan Türk kahvesi

Kahvaltı 13:00

1 tane haşlanmış yumurta

2dilim tam buğday ekmek

1 dilim peynir

1 yemek kaşığı zeytin salatası

1 bardak çay

Ara 16:00 1 fincan zencefilli süt

Akşam 18:30

1 tabak kabak yemeği

1 kase yoğurt

20:00 1 elma 1 mandalina

3 litre su

Zipzip- pastelfit Hedef60kgolmak Cordelia

Eklentiler

• 7959573A-8821-4F18-9011-1552EB79C6A7.webp
    15,5 KB · Görüntüleme: 31
Ben sana güveniyorum zamanımız var canım... Yediğin her lokmada beni düşün yeter.
Ablacım bende de şey oluyor. Rehavet 2 kilo gitti ya oooh benden rahatı yok. Ama yemin olsun buraya yazacağım menüden utanmasam gider yerim yani. Ama hep seni düşündüm yimedim. Evdeki bütün abur cuburları da bugün görümceme verdimben zayıflim o kilo alsın

arkadaşlar şaka maka suyu fazla içmeyin. herkesin mizacına, kilosuna göre su ihtiyacı farklıdır. zaten gün içinde kahve, çay çeşitleri vs derken vücuda fazlasıyla sıvı alıyoruz. gereğinden fazla sıvı vücuttaki elektrolit dengesini bozar. mide bulandırır, baş dönmesi vs yapar

Tabi canım herkes kendi bünyesini bilir zaten bizimki hatırlatma . İsteyen istediği kadar içsin

Bana su demeyin gözünüzün çapağini yiyim
Ahahahahaha

Afiyet olsun balım

Bı an herkes isterken birden kimse istemez oldu ortada kaldım
Takim secmelerinde mi diyorsun?
Afiyet olsun canim
Afiyet olsun canım
Sağ ol
Afiyet olsun canım
Sağ ol
Canım afiyet olsun. İki tost çok değil mi karbonhidrati biraz azaltalim hafta içi. Senin adımsayar tarih değişiminde sıfırlamiyor mu?
Sağ ol. Normalde haklisin diyette 2 tost mu yenir ama tüm gün kayda değer bir sey yemeyerek dengeledigimi dusundum. Adim sayar ilk kez oyle denk geldi. Bazen sifirlaniyordu direkt.
Tekrar bakayım iki tost yazıyordu sanki
İki büyük tost evet

Sohbet için dedim canım

Afiyet olsun ayağına sağlık

Tatlım inşallah yarın sıkıntı olmaz. Herkeste aynı sonuç çıkmıyor.

Sakın ha pes etmek yok...plan yapmaya devam et.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…