Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Kinoalihatun

Zipzip- Perşembe cuma spor yürüyüş isteğe bağlı di mi?
Sen öyle diyorsan
Geçmiş olsun canım. Bütün küçük çocuklar aynı durumdaymış

Afiyet olsun harika gidiyoruz

Afiyet olsun canım şahane

Afiyet olsun canım mükemmel
Sağol canım
Afiyet olsun canım
Tamamdır kaptanım

Yok kuzum ben hiç degistirme yapmadım. Cuma gününe çok var ama eksi gelmek varken artı gelmen motivasyonunu düşürür diye korkarım...
Hee, yok yok merak etme. düşündügün icin sağ ol. Artı olmaz yarina. İmkânsız. Hatta ben bir kere bile arti gelmedim bu yarislarda (yalan olmasin, hatirladigim kadariyla) canla başla mücadele ediyorum. Cumaya kadar için rahat olsun,benden yana
Bazı bunyeler fazla yedikten sonra yakıyor demek istedim...
Yok ya nerdee oyle bi mucizem yok maalesef. Sabah ola hayrola (o iş bende) unutma parantez içini

Afiyet olsun oo ara öğün de var

Canım öğlen iyi doy ama diğer öğünler senin kontrolünde

Ne güzel oldu demi böyle enerjik enerjik
Evett

Afiyet olsun,ayağına sağlık

Misafirlige niyetlenirken, bi bakmissin kaptan olmussun. gecen hafta iyi kilo verdigini hatirliyorum. Hadi hadi durmak yok, devamke

Son düzenleyen: Moderatör:
Bak ben zamanında elhani düşünüp bir haftada 3.5 kilo vermiştim bunu her fırsatta yazıyorum çünkü 3.5 kilo

Sağol canısı sen naptın
Temizliği bitirdim. Bı büyük camı silemedim. Geçici bir temizlik oldu işte. Ara ara yine birşeyler yaparım artık..

Çok heyecanlıyım. İş konusunda haber bekliyorum ne zaman baslayacagima dair. Cuma evrakların resimlerini attım. Yarın ya ararlar ya da mail gelir inşallah. Bu haftasonu baslayamadim. Biraz merak ediyorum nasıl olcak diye

Hadi bakalım hayırlı zamanda hayırlı şekilde başla. Çok güzel olacak içini ferah tut.

Peki kış vakti cam silmek neden?

Hadi bakalım hayırlı zamanda hayırlı şekilde başla. Çok güzel olacak içini ferah tut.

Diğer iki cam çok küçük onları sildim de. Giriş katta olduğum için demirler ve mermer çok toz olup kirleniyor rahatsız oluyorum. Ama hava soğuk diye silemedim

İnşallah hayirlisiyla başlasamda görsem yol gidiş geliş nasıl olcak, ortam nasıl, çocuklar napcak kafamda çok şey var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…