- 1 Ocak 2020
- 4.303
- 22.554
- 308
Ben karnıbaharı haşlıyorum sonra karnıbaharı ezip baharat biraz yoğurt yumurta çok azda un koyup karıştırıp fırın tepsine döküyorum rejimde değilsem en son kaşar peyniri de üzerine rendeliyorum seviyorum o şekilde hafif oluyor canımCanım sanırım fırında yapacağım. Hiç yapmadım ama fırında nasıl yapayım??
Kaşar harici diyet oluyor mu peki canım?Ben karnıbaharı haşlıyorum sonra karnıbaharı ezip baharat biraz yoğurt yumurta çok azda un koyup karıştırıp fırın tepsine döküyorum rejimde değilsem en son kaşar peyniri de üzerine rendeliyorum seviyorum o şekilde hafif oluyor canım
Bilmem unu çok az koyuyorum ya bana göre oluyor sanırımKaşar harici diyet oluyor mu peki canım?
Farkın çok güzel de ben sanki 600 gr hesapladım2 Aralık cuma
86.1 kg.
5 Aralık p.tesi
85.05 kg.
1.05 kg fark
@Zipzip- @pastelfitHedef60kgolmak @Kinoalihatun
Şimdi içicemAlıntı ve mesajlara bakamıyorum kg veren herkesi tebrik ederimbuyrun sade kahveleriniz
Harikasın
Ben ve nau nau yokMaviş kızlarım huuuuu
Mutfaktaki en büyük bardagimizi alıp suyumuzu lıkır lıkır içiyoruz. Ohhhh yarasın bütün toksinler gitsin.
Sonracima acikmadan ne yiyeceksek en sagliklisindan onu hazirlayalim ki olur olmaz şeylere saldırmayalim.
İşimizi gücümüzü bitirip adım için zaman ayarlıyoruz.
fesang
@DombiliKus
@Aijoo
@Willemijn-
@Mthn83
Hadi bakalım mavişlertembellik zamanı değil where is hareket there is bereket
Tamam deneyeyim en azından yemeğine göre daha lezzetli olur benceBilmem unu çok az koyuyorum ya bana göre oluyor sanırım
Yemeğini hiç yiyemiyorum benTamam deneyeyim en azından yemeğine göre daha lezzetli olur bence
Evet, pastadan sonra artı 900 gelmiştim, dünden bugüne- 600 aslında, hafta içi daha dikkatli olmam lazımKolay gelsin canım, haftasonu artısı bu. Cuma’ya verirsin
Pasta yüzündenNedennnnn?
Dünden bugüne- 600 nabeerOooo kızzz
Evet
kaşarı az koyarsan sorun olmaz diyette. un yerine de karabuğday veya yulaf unu koyabilirsin.Kaşar harici diyet oluyor mu peki canım?
Bence dekaşarı az koyarsan sorun olmaz diyette. un yerine de karabuğday veya yulaf unu koyabilirsin.
Ben de bilmiyorum tatlımYemeğini hiç yiyemiyorum benkısırınıda yapan var canım seversen kısırını yapabilirsin ben bilmiyoreee ama
Ay farkında değilim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?