derindorucuya fasulye, barbunya, bamya falan koymuş muydun? onlar olabilir. ya da pırasa, etsiz kuru fasulye, etsiz yeşil mercimek yemeği, karnıbahar falan...Zeytinyağlı ne olabilir kışın
İyi gidiyor canım. Buradaki canlılığı yakalamaya çalışıyorumMthn83 nasıl gidiyor?
A101 de termos kaplar var onlardan denesen akşam yemeginden artmaz mi?İşyerine yemek götürmem lazım. O yemekler hem çok yağlı hem çok pahalı. Bana biraz fikir verseniz.. mağaza olduğu için buzdolabı mutfak vs yok. Sadece ton balıklı salata aklıma geldi mesela. Ama tek başına yetmez gibi napsam bilmiyorum
Onu bende merak ediyorumnasıl geçti iş günün?
Adımlar harika. Pide ve pilav olmamış sadece onun dışında göze batan bişey yok. Ama ilk gün kargaşası olur normal.Bugünkü menumde isyerindeyken... Kızmayın
Sabah- menemen, peynir, zeytin, kahve 2 dlm ekmek..
Sonra malum olay...
Yolda 11.00 civarı 3 6 çubuk kraker
16.30 ezogelin çorba az pide, 3 4 YK pilav, 4 5 patates, tavuk şiş -ayran
21.15 hurma topu(1 YK kadar. Üzerine ceviz)
kahve içiyorum
Elhan Zipzip- Hedef60kgolmak
Adımlar 11bin ektedir
ayrıca sıcak tutan yemek termosun varsa veya alırsan sıcak yemek koyup götürebilirsin. ben sıcak yemek, çorba vs götürüyordum. termosu boşken kaynar suyla çalkalayıp ısıttığım yemeği koyup hemen kapağını kapatıyordum. çok iyi oluyordu.Zeytinyağlı ne olabilir kışın
Afiyet olsun ablacımMenüm
13:30
1 küçük yufkadan peynirli gözleme
Yarım köz patlıcan
18:30
1,5 portakal
1 dilim mandalina
1 avuç badem
1,5 lt su
1,5 kupa kahve
1 kupa yeşil çay
3 kupa çay
Canımİşyerine yemek götürmem lazım. O yemekler hem çok yağlı hem çok pahalı. Bana biraz fikir verseniz.. mağaza olduğu için buzdolabı mutfak vs yok. Sadece ton balıklı salata aklıma geldi mesela. Ama tek başına yetmez gibi napsam bilmiyorum
Afiyet olsun canım ayağına sağlıkBugünkü menumde isyerindeyken... Kızmayın
Sonra malum olay...
kahve içiyorum
Adımlar 11bin ektedir
Aslında her şey olur canım, tavuk da soğuk yenebilir belki alışırsınZeytinyağlı ne olabilir kışın
Canım süpersinÖğlen yayla çorbası fırın tavuk elma
3 de yarım elma(artık topladım)
17 de yarım kase mercimek çorbası 1 tabak ıspanak yemeği yarım
kase yoğurt biraz salata
19 canım çok tatlı istedi. Muz ve Trabzon hurmasına kakao katıp bizz yaptım puding niyatine yedim. Sabah beri tatlı sayikliyordum. O da şekerini oynattı galiba . Ayak üstü uyuyacaktim. Kalktım zumba ve lesli yaptım. Uykum hala var ama spor yapmış oldum. Üstüne bide Dukan birası yaptım. Şimdi de yorgunluk kahvesi
Eki Görüntüle 3173487
Kizilacak bir menü değil yavrucum.Bugünkü menumde isyerindeyken... Kızmayın
Sonra malum olay...
kahve içiyorum
Adımlar 11bin ektedir
Afiyet olsun canimiyi akşamlar kızlar
07 Aralık 2022
sabah 09.10
omlet, peynir, 3 zeytin, 2 dilim tbe, söğüş salata, 2 tk şekersiz marmelat
öğlen 12.30
2 köfte, 1 kase makarna, 5-6 yk çorba, ayran, salata
ara14.30
1 köfte
ara 16.30
1 tb galeta, 2 parça bitter
akşam 19.00
kıymalı ıspanaklı ev yapımı börek (valla süpriz oldu haberim yoktu)
söğüş salata, çay
ara 20.50 şimdi
2 mandalina
yatana kadar 2 lt ye yakın su @pastelfitZipzip-
Afiyet olsun gezegenimMenüm
13:30
1 küçük yufkadan peynirli gözleme
Yarım köz patlıcan
18:30
1,5 portakal
1 dilim mandalina
1 avuç badem
1,5 lt su
1,5 kupa kahve
1 kupa yeşil çay
3 kupa çay
Afiyet olsun canimBugünkü menumde isyerindeyken... Kızmayın
Sonra malum olay...
kahve içiyorum
Adımlar 11bin ektedir
Afiyet olsun canimÖğlen yayla çorbası fırın tavuk elma
3 de yarım elma(artık topladım)
17 de yarım kase mercimek çorbası 1 tabak ıspanak yemeği yarım
kase yoğurt biraz salata
19 canım çok tatlı istedi. Muz ve Trabzon hurmasına kakao katıp bizz yaptım puding niyatine yedim. Sabah beri tatlı sayikliyordum. O da şekerini oynattı galiba . Ayak üstü uyuyacaktim. Kalktım zumba ve lesli yaptım. Uykum hala var ama spor yapmış oldum. Üstüne bide Dukan birası yaptım. Şimdi de yorgunluk kahvesi
Eki Görüntüle 3173487
Afiyet olsun canim7 aralık menüm
Sabah yeşil su
Öğlen 1 tarçınlı kahve
15.0
1 servis kaşığı mantar sote 1 servis kaşığı pilav 1 dilim peynir 1 ayran
Ara 1 trabzon hurması
19.30
1 kase yoğurt 1 domates 2 servis kaşığı kadar ekmeksiz yağsız sossuz iskender (denirse) döner eti yani
3 litre su
20 dk kardio 200 puan
15 dk dans 75 puan
10500 adım 1050 puan
Elhan Hedef60kgolmak Cordelia
Eki Görüntüle 3173502
Sağol kaptanımAfiyet olsun canim
Afiyet olsun canim
Afiyet olsun canim
Yemeklerde soğuk yemeyi hiç sevmem yaderindorucuya fasulye, barbunya, bamya falan koymuş muydun? onlar olabilir. ya da pırasa, etsiz kuru fasulye, etsiz yeşil mercimek yemeği, karnıbahar falan...
Çok acikmistim en uygun menüde buydu işte evden koysam tavuk salata yoğurt yada ayran koyarım. En kötü ordan sadece çorba alırım yaİyi gidiyor canım. Buradaki canlılığı yakalamaya çalışıyorum
A101 de termos kaplar var onlardan denesen akşam yemeginden artmaz mi?
Haİra dağ dayanmaz sende haklisin
Onu bende merak ediyorum
Adımlar harika. Pide ve pilav olmamış sadece onun dışında göze batan bişey yok. Ama ilk gün kargaşası olur normal.
Fiyatları nasıl acaba o kapların sanki çok pahalıydıİyi gidiyor canım. Buradaki canlılığı yakalamaya çalışıyorum
A101 de termos kaplar var onlardan denesen akşam yemeginden artmaz mi?
Haİra dağ dayanmaz sende haklisin
Onu bende merak ediyorum
Adımlar harika. Pide ve pilav olmamış sadece onun dışında göze batan bişey yok. Ama ilk gün kargaşası olur normal.
Çorba koymaya bir termosum var aslında ama ne derece sıcak tutar bilemiyorum. Gece kıza mama yaparken kullaniyodum soğutuyor diye köpük kutuya koyuyordum o zaman biraz tutuyoduayrıca sıcak tutan yemek termosun varsa veya alırsan sıcak yemek koyup götürebilirsin. ben sıcak yemek, çorba vs götürüyordum. termosu boşken kaynar suyla çalkalayıp ısıttığım yemeği koyup hemen kapağını kapatıyordum. çok iyi oluyordu.
marka olarak en sıcak tutanlardan al ama. ben de tantitoni ve schaferin termosları var. sıcak tutma kapasiteleri gayet iyi.
Teşekkür ederim abla dünden sonra korktum senden birazKizilacak bir menü değil yavrucum.
Afiyet olsun adımlar da güzel.
Yeşil su neci bacım7 aralık menüm
Sabah yeşil su
Öğlen 1 tarçınlı kahve
15.0
1 servis kaşığı mantar sote 1 servis kaşığı pilav 1 dilim peynir 1 ayran
Ara 1 trabzon hurması
19.30
1 kase yoğurt 1 domates 2 servis kaşığı kadar ekmeksiz yağsız sossuz iskender (denirse) döner eti yani
3 litre su
20 dk kardio 200 puan
15 dk dans 75 puan
10500 adım 1050 puan
Elhan Hedef60kgolmak Cordelia
Eki Görüntüle 3173502
Eğer soğuk sevmiyorsan hergun bı salata türü götür. Yanına çorba al. Menü olmuş olur doyurucu olur. Hemde kış günü isinirsin hemde cebinde para kalır.Çok acikmistim en uygun menüde buydu işte evden koysam tavuk salata yoğurt yada ayran koyarım. En kötü ordan sadece çorba alırım ya
Kivinin elektriklisi varmış bak sıcak yemekFiyatları nasıl acaba o kapların sanki çok pahalıydı
Korkma Rabbim onu amir olsun diye yaratmışTeşekkür ederim abla dünden sonra korktum senden biraz
Maydanoz limon detoxuYeşil su neci bacım
Eğer soğuk sevmiyorsan hergun bı salata türü götür. Yanına çorba al. Menü olmuş olur doyurucu olur. Hemde kış günü isinirsin hemde cebinde para kalır.
Kivinin elektriklisi varmış bak sıcak yemek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?