Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

İyi gidiyor canım. Buradaki canlılığı yakalamaya çalışıyorum
A101 de termos kaplar var onlardan denesen akşam yemeginden artmaz mi?
Haİra dağ dayanmaz sende haklisin
nasıl geçti iş günün?
Onu bende merak ediyorum
Adımlar harika. Pide ve pilav olmamış sadece onun dışında göze batan bişey yok. Ama ilk gün kargaşası olur normal.

Zeytinyağlı ne olabilir kışın
ayrıca sıcak tutan yemek termosun varsa veya alırsan sıcak yemek koyup götürebilirsin. ben sıcak yemek, çorba vs götürüyordum. termosu boşken kaynar suyla çalkalayıp ısıttığım yemeği koyup hemen kapağını kapatıyordum. çok iyi oluyordu.
marka olarak en sıcak tutanlardan al ama. ben de tantitoni ve schaferin termosları var. sıcak tutma kapasiteleri gayet iyi.

Menüm

13:30

1 küçük yufkadan peynirli gözleme
Yarım köz patlıcan

18:30

1,5 portakal
1 dilim mandalina
1 avuç badem

1,5 lt su
1,5 kupa kahve
1 kupa yeşil çay
3 kupa çay
Afiyet olsun ablacım

Canım Mthn83 söylediği mantıklı, sıcak olmıcak ama alışırsın, paran da cebinre kalır

Afiyet olsun canım ayağına sağlık

Zeytinyağlı ne olabilir kışın
Aslında her şey olur canım, tavuk da soğuk yenebilir belki alışırsın

Canım süpersin

7 aralık menüm
Sabah yeşil su
Öğlen 1 tarçınlı kahve
15.0
1 servis kaşığı mantar sote 1 servis kaşığı pilav 1 dilim peynir 1 ayran
Ara 1 trabzon hurması
19.30
1 kase yoğurt 1 domates 2 servis kaşığı kadar ekmeksiz yağsız sossuz iskender (denirse) döner eti yani
3 litre su
20 dk kardio 200 puan
15 dk dans 75 puan
10500 adım 1050 puan
Elhan Hedef60kgolmak Cordelia

Kizilacak bir menü değil yavrucum.
Afiyet olsun adımlar da güzel.

Afiyet olsun canim
Menüm

13:30

1 küçük yufkadan peynirli gözleme
Yarım köz patlıcan

18:30

1,5 portakal
1 dilim mandalina
1 avuç badem

1,5 lt su
1,5 kupa kahve
1 kupa yeşil çay
3 kupa çay
Afiyet olsun gezegenim

Afiyet olsun canim
Afiyet olsun canim
Afiyet olsun canim

derindorucuya fasulye, barbunya, bamya falan koymuş muydun? onlar olabilir. ya da pırasa, etsiz kuru fasulye, etsiz yeşil mercimek yemeği, karnıbahar falan...
Yemeklerde soğuk yemeyi hiç sevmem ya mecburen yemeye aliscam galiba. Barbunya yoktu zaten. Bamya varda onu da çok çok sevmem. Bezelye ile taze fasulyeyide bitirdim. Ancak yine ıspanak pırasa, köfte tavuk falan yapcam galiba

Çok acikmistim en uygun menüde buydu işte evden koysam tavuk salata yoğurt yada ayran koyarım. En kötü ordan sadece çorba alırım ya

Fiyatları nasıl acaba o kapların sanki çok pahalıydı

Çorba koymaya bir termosum var aslında ama ne derece sıcak tutar bilemiyorum. Gece kıza mama yaparken kullaniyodum soğutuyor diye köpük kutuya koyuyordum o zaman biraz tutuyodu

Yeşil su neci bacım
Çok acikmistim en uygun menüde buydu işte evden koysam tavuk salata yoğurt yada ayran koyarım. En kötü ordan sadece çorba alırım ya
Eğer soğuk sevmiyorsan hergun bı salata türü götür. Yanına çorba al. Menü olmuş olur doyurucu olur. Hemde kış günü isinirsin hemde cebinde para kalır.
Fiyatları nasıl acaba o kapların sanki çok pahalıydı
Kivinin elektriklisi varmış bak sıcak yemek

Eklentiler

• Screenshot_2022-12-07-22-35-22-27_40deb401b9ffe8e1df2f1cc5ba480b12.webp
    27,8 KB · Görüntüleme: 28
  • Screenshot_2022-12-07-22-35-15-79_40deb401b9ffe8e1df2f1cc5ba480b12.webp
    29,1 KB · Görüntüleme: 30
Maydanoz limon detoxu ben yeşil su diyom

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…