- 30 Mart 2017
- 12.674
- 19.709
- 298
Afiyet olsun tatlım menü güzel yüzme de harika❤İyi akşamlar
Deniz öncesi
Sabah 7.00
Yarım elma +1 bardak süt
1 galete
11.00 kahvalti
1 Yumurta
2 kk Peynir
1 Salatalik
Yarım domates
Çeyrek yeşil biber
1 lavaş ekmeği
15.30 ara öğün
Kahve+ su
19.30 akşam
Tavuk eti + salata + ayran
2.5 lt su
1.5 saat yüzme
Boncuk2307
Ellssa
tomrs
Kitap -Akıllı yaşama sanatı- Marcus Aurelis
Çok geçmiş olsun tatlım,.menun güzel canm afiyet olsun❤Dün geceden beri feciii dişim ağrıyor
14.00 e kadar aç durdum
Karpuz yedim çokça
Biraz tuzlu çubuk
Akşam yemeği 18.30
2.5 biber dolması
Yoğurt salata
Ara 21.30
Az sütlü soğuk kahve
8 10 fıstık
2 tk fit tatlı(hurma özü şekersiz çiko fıstık ezmesi)
spor
(evin önünde turladım biraz 4 bin adım olmuş)
çok su da içemedim ağrıdan
Ellssa tomrs Boncuk2307
Tesekkur edeeim canm daha iyiyim❤Sen geçen sene de ders aliyordun di mi canim, sınav stresini hatırlıyorum. Umarım yine çok güzel geçerbiz de Eylül 1de başlıyoruz. Heyecanliyim 1 ay sonra yine okul diye dusununce. 3ünde tatile gidicez o sıralar vakit hızlı geçer zaten
Sorma sorma canım. İnşallah yağmurlar yağar güzelce. İsimiz Allah'a kaldi.
Biraz daha iyi misin şimdi?
Güzel lezzetli ama cıss şeylerduzeltirsin yeniden haftasonu olabiliyor böyle
Umarım hepsi söner ve yaz sonrasında güzel geçer. Elimizden gelmiyor başka şey iyi şeyler düşünmekten başka, bir umut..
Ev turşusu da hangi seviye Özgecim, hamarat arkadaşımafiyet olsun
Ben de öyleyim ya mutfak ve salon birleşik. çocuklardan olmasa bile bişeyler hazırlarken gidip gelirken olan oluyor. Evdeki sevgili aile uyelerimin de ağzı boş durmuyor, insan özeniyor
Bir döndün pir döndün desene canımPazar ya genelde sessiz oluyor grup.
Of o durum çok zor ya arkadaş zorlamasiyla bişeyler yemek.. yine de olabildiğince söylemek lazım. Ben burdaki arkadaşlarımı ikna ettim artık. Hatta uzulduler halime. Sen kilo ver tamam diyolaronlara Spor salonunda başlarken ölçüm yaptirdigim aletin degerlerini söyledim de ise yaradı valla 60 yaşında çıktı bünyem dedim (ayy malesef)
Ay bir de fotosunu çekmiş göndermişyürek fotosu eksik bi
Afiyet olsun tatlim27 temmuz PazarEllssa Boncuk2307 tomrs
Sabah 10:00 patatesli, biberli, kaşarlı omlet, minicik bir pide parçasi biraz da peynir, cay- kahve
Öğle 13:00 iki kaşık bulgur pilavı, kremalı kahve
Akşam 17:00 4 sarma, tavuk göğsü el kadar bir parça, yarım kase yoğurt
18:00 hindiba kahvesi
Bugün su biraz az oldu sanki benim
Kitap henüz okuyamadım ama akşam Bir kimya meselesi'ne devam ederim
Spor: 1 saat spor salonunda yer dokmece. (Bunun 20 dksı eliptikte geçti bu arada)
Şimdi de yuruyusteyim adım sayım 5 bine yaklasti
Ooo kimler gelmişGünaydın
83.9 oldum. Dün efsane bı pikniğe gittik
Bugün yine yeniden devam
Hepinize mutlu pazarlar
Yok canım. Yarın resimli tartını atıp başlayabilirsinSen de mi yeniden başlayacaksın canım
hoşbuldum canım sayfanın başındaki bilgileri atmam gerekiyor mu yarın sabah başlamak istiyorum
Afiyet olsun tatlım, of arkadaş buluşmaları bende de bu şekilde yesen bi türlü yemeden bir türlü, dediğin gibi bir taneden bisey olmaz,bugün ye yarın yemezssinler ,halbuki her lokmayı hesaplar hale geldikOh keyif kahveleri olsun, ikimiz grubun demirbasi olduk diyebilir miyiz?
Bugun zor birgun beni bekliyor.Arkadasimla cocuklarimizi su parkina goturecegiz.Uzun sure parkta kalacagimiz icin ikimizde bir seyler hazirlayip, alacagiz, ama menu fena.Karnimi doyurup gitmeyi dusunuyorum.Ben yemeyeyim diyetteyim desem , biliyorum aa 1 taneden ne olacak diye zorlayacak beni..En az zararla atlatmayi diliyorum.
Bu aradaFitFiliz goruyor, biliyor diye dusunuyorum, bir arkadas grubumuz var, haftada 1-2 kez gorusuyoruz ve kilo almamin tum sebebi onlar. Her bulusmada 20 cesit sey oluyor siz oradan pay bicin.
Cumartesi tatlım ama ara tartı da önemli mümkün olduğunca tatil bildir canmŞimdi tam olarak anlayamadigim bizim tartilarin en onemlisi hangisi cumartesimi pazartesi olan mi?
Sadece Perşembe akşamı resimli. Pazar akşamı resimsiz ara tartı çünküKizlar tarti fotografimi simdiden paylasiyorum.
Cuma Gunu
Eki Görüntüle 3622682
Bugun
Eki Görüntüle 3622683
Verilen Kilo 350gr
Boncuk2307 Ellssa tomrs
Cuma tartı önemli. Pazartesi tartı ara tartı kontrol amacıyla yapılıyor.Şimdi tam olarak anlayamadigim bizim tartilarin en onemlisi hangisi cumartesimi pazartesi olan mi?
2 şu ara Serdar Ortaç ilaçMavi Takım Akşam Sohbeti Başlasın!
Bazilarinizi zaten biliyorum ama daha iyi tanımak istediklerim de var kızlar
Hem eğlenmiş oluruz
İşte size mini mini sorular:
1.Hangi şehirde yaşıyorsun? (Ay bu zaten benim klasik meraklı Melahat sorum )
2.Spor yaparken en çok dinlediğin şarkı (veya şarkıcı)?
3.En sevdiğin dizi ya da film?
4.Sağlıklı beslenmede vazgeçemediğin bir şey?
5. Kiloyla alakalı unutulmak istenen bir anı
6.Takım arkadaşlarına bir motivasyon sözü bırak (senin tarzınla )
armin83
@Deltavealfa
@sibel_84
@Tutku44
Ellssa
Hadi bakalım Mavi Takımcım!Kaynaşma zamanii
Geçmiş olsun tatlımDün geceden beri feciii dişim ağrıyor
14.00 e kadar aç durdum
Karpuz yedim çokça
Biraz tuzlu çubuk
Akşam yemeği 18.30
2.5 biber dolması
Yoğurt salata
Ara 21.30
Az sütlü soğuk kahve
8 10 fıstık
2 tk fit tatlı(hurma özü şekersiz çiko fıstık ezmesi)
spor
(evin önünde turladım biraz 4 bin adım olmuş)
çok su da içemedim ağrıdan
Ellssa tomrs Boncuk2307
Cumartesi tartımız yokkiCumartesi tatlım ama ara tartı da önemli mümkün olduğunca tatil bildir canm
Benimkilerde oyle ya hele kizlarim cay saati cay saati die tuttruo bide bos kabul etmiolar ivir zivir olacakSen geçen sene de ders aliyordun di mi canim, sınav stresini hatırlıyorum. Umarım yine çok güzel geçerbiz de Eylül 1de başlıyoruz. Heyecanliyim 1 ay sonra yine okul diye dusununce. 3ünde tatile gidicez o sıralar vakit hızlı geçer zaten
Sorma sorma canım. İnşallah yağmurlar yağar güzelce. İsimiz Allah'a kaldi.
Biraz daha iyi misin şimdi?
Güzel lezzetli ama cıss şeylerduzeltirsin yeniden haftasonu olabiliyor böyle
Umarım hepsi söner ve yaz sonrasında güzel geçer. Elimizden gelmiyor başka şey iyi şeyler düşünmekten başka, bir umut..
Ev turşusu da hangi seviye Özgecim, hamarat arkadaşımafiyet olsun
Ben de öyleyim ya mutfak ve salon birleşik. çocuklardan olmasa bile bişeyler hazırlarken gidip gelirken olan oluyor. Evdeki sevgili aile uyelerimin de ağzı boş durmuyor, insan özeniyor
Bir döndün pir döndün desene canımPazar ya genelde sessiz oluyor grup.
Of o durum çok zor ya arkadaş zorlamasiyla bişeyler yemek.. yine de olabildiğince söylemek lazım. Ben burdaki arkadaşlarımı ikna ettim artık. Hatta uzulduler halime. Sen kilo ver tamam diyolaronlara Spor salonunda başlarken ölçüm yaptirdigim aletin degerlerini söyledim de ise yaradı valla 60 yaşında çıktı bünyem dedim (ayy malesef)
Ay bir de fotosunu çekmiş göndermişyürek fotosu eksik bi
Ay evet cuma biraz uykuluydum ondan oldu sanırımGeçmiş olsun tatlım
Cumartesi tartımız yokki
Sarhoş da değilim ki nasıl yazmışım yarı uykuluCumartesi tatlım ama ara tartı da önemli mümkün olduğunca tatil bildir canm
Afiyet olsun tatlım menun güzel bence birçok hareketle tamamlamissinSabah ac karnina 2 bardak su
Kahvalti oncesinde 2 hurma yedim 2 saat sonrada kahvalti yaptim
Kahvalti 11.00
Sekersiz cay
Menemen ekmeksiz yedim
Sutlu sekersiz tarcinli kahve
Öğlen 15.00
4 dilim karpuz
2 kasik ev eriştesi çocuklara yediriken attimlarim
1 tane misir
Aksam 18.00
Boll salata
2 sarma
1 parca tavuk izgara
20 dk zumba
15 dk bolgesel hareket bacak ve gobek
Evdeydim yuruyus yapamadim
Misafirim gelecekti kitapta okuyamadim
3 lt su
tomrs Ellssa Boncuk2307
Biz c.tesi değil cuma tartılmıyor muyuz. Hee tamam sonra düzeltmişsinCumartesi tatlım ama ara tartı da önemli mümkün olduğunca tatil bildir canm
Gerçekten menü farklı olmus kaptişim ama güzel yine de. Yarın normale dönersinPazar menüm
13:30
Serpme kahvaltı
19:00
Çay yanı 1 tane poğaça ev yapımı 1 tane kaymaklı bisküvi
20:00
1 kase aşure
Dışardaydık çok değişik bir menü oldu
22:00
2 dilim karpuz
Yarın bitiyor tatil çok şükür.
Kitap
Beslenmenin ABC si
Boncuk2307 FitFiliz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?