gerçekten yenecek gibi değildi valla Allah günah yazmasın ama tadı bir acayipti. güya dana etiİşte görün biz ne yiyoruz,
Son kesilen inek eti çok lezzetliydi, bir daha ne zaman denk gelecek kimbilir
geçmiş olsun canım. Allah şifa versin.Günaydın kizlar
9 ARALIK CUMA
SABAH
Peynirli,patatesli ev yapimi küçük poğaçalar ayak üstü
Aksama kadar bikaç ev yapimi kurabiye, trabzon hurmasi
AKŞAM
2 kasap köfte
Hastaliktan kahvalti vb hic icim almadi. Bakicinin yaptigi seyleri yedim. Bugun biraz daha iyiyim. İstahim yok yine de.
@Zipzip-Cordelia Hedef60kgolmak
Allah şifa versin canım. çabucak iyileşirler inşallah.Evet canım 3 gündür bende, 2 gün daha durur herhalde, annesi hasta
Kıyamam canım çok yoğunsun kolay gelsin kuzumEline sağlık canım
Hem karşı takım hem bire bir rakibim.
Bugün pek tadım yok. Senle biraz ugrasicam
Dün hiç gelmedim kaptanım. Yeni ayak basıyorum buralara
Sabah yok
Öğlen yarım balık yarım kase mercimek çorbası 1 YK irmik helvası
Akşam yumurtalı ıspanak patates salatası
Akşam gezmeye gittik. İkramliklar vardı. 2 parça aldım o benim ödülüm oldu ama çok geç oldu.
Su 1 lt yoktur.
Spor da 7800 de kalmışım. Aslında birakmazdim da fark etmemiştim. Şimdi öğlen olmasını bekliyorum küçüğün rehabilitasyonu var. Sonra büyüğün kursu var. Bı koşturmaca varda benim kosturacak enerjim yok
Geçmiş olsun canım rabbim şifa versinEvet canım 3 gündür bende, 2 gün daha durur herhalde, annesi hasta
Şu zehirlenmesi için çok fazla gerekmez mi bı 4 lt kadar vücut kaldirirzayıflayacağım derken su zehirlenmesinden gideceksiniz ondan korkuyorum
Teşekkür ederim kaptanım. Baklava çıkartacam da beslenmemi bol proteinli tutmata çalışıyorumAdımlarına sağlık canım
Afiyet olsun kuzum
Afiyet olsun canım
Gözün aydın canım rabbim uzun sağlıklı güzel ömürler versin bebişine
Hadi bakalım başarabilirizEvet bebegimmmm ben evrene mesaj yollamistim birlikte verelim diye
AaaGünaydın , başım ağrıyor biraz tenise gidemedimyatisa devam güzel cumartesiler olsun
Çok geçmiş olsunPozitif, öksürük çok, halsizlik var
Yok kuzum ya toplasan 10 bardak su içiyoruz. O dedikleri beş altı litre su....zayıflayacağım derken su zehirlenmesinden gideceksiniz ondan korkuyorum
Çok geçmiş olsun bozişim. Bakıcı güzel bir tavuk çorba yapsın poğaçalar, kurabiyeler ev yapımı da olsa karbonhidrat sonuçta.Günaydın kizlar
9 ARALIK CUMA
SABAH
Peynirli,patatesli ev yapimi küçük poğaçalar ayak üstü
Aksama kadar bikaç ev yapimi kurabiye, trabzon hurmasi
AKŞAM
2 kasap köfte
Hastaliktan kahvalti vb hic icim almadi. Bakicinin yaptigi seyleri yedim. Bugun biraz daha iyiyim. İstahim yok yine de.
@Zipzip-Cordelia Hedef60kgolmak
Sen yaparsın bebişimTeşekkür ederim kaptanım. Baklava çıkartacam da beslenmemi bol proteinli tutmata çalışıyorum
Hadi bakalım başarabiliriz
Aaaşimdi nasılsın migren mi cankm
4 lt senin kilona fazla olur mesela. çünkü çay, kahve, çorba da içiliyor. böbrekleri çok yorar.Şu zehirlenmesi için çok fazla gerekmez mi bı 4 lt kadar vücut kaldirir
Canım 2-3 litre suyu gecmiyoruz ki ? Çoğu o kadar da içmiyor. Sen neden endişelendin? Bildirimlerde kaç litre deniyor? Fazla mı içiliyor?zayıflayacağım derken su zehirlenmesinden gideceksiniz ondan korkuyorum
Yaaa ne kadar tatlısin günaydın mavişim
yok canım şaka dedim yaa niye bu kadar ciddiye aldınızCanım 2-3 litre suyu gecmiyoruz ki ? Çoğu o kadar da içmiyor. Sen neden endişelendin? Bildirimlerde kaç litre deniyor? Fazla mı içiliyor?
Geldim mesajını gördüm şaşırdımyok canım şaka dedim yaa niye bu kadar ciddiye aldınızburada abartı su içen yok zaten. sorun yok
Tamam kaptanımEeee daha daha nasılsınızben geldim hiç kasılmayın meleklerim nasıl gidiyor adımları aksatmayalım olur mu canlarım sporumuzu sağlığımızı olumsuz etkilemeyecek türden yapmaya gayret edelim ayrıca menülerimizde bizi doyuracak ürünleri protein yeşillik tarzı ürünleri daha çok kullanalım Karbocana hayır diyelim ya da sizi zorlamadan en aza indirelim pilav yiyip sonrasında üzüleceğimize salatamızı yoğurdumuzu güzel sağlıklı ev yemeklerimizi kararında yiyelim güzelleşelim Biz kendimiz için çok kıymetliyiz kendimize bi iyilik yapmayalım mı
Su konusu tartışmalıben içilmesi taraftarıyım içmeyene saygım sonsuz
Öpüyorum çok kırmızı aşklarım
fesang Hedef60kgolmak D u t pastelfit 60kiloyum aypare ackerman Mthn83
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?