Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

İşte görün biz ne yiyoruz,
Son kesilen inek eti çok lezzetliydi, bir daha ne zaman denk gelecek kimbilir
gerçekten yenecek gibi değildi valla Allah günah yazmasın ama tadı bir acayipti. güya dana eti tatsız, yavan da değil de sanki başka bir hayvanın eti gibi. köfte yoğururken de sakız gibi olmuş. yapısı da bir değişik.
geçmiş olsun canım. Allah şifa versin.
Evet canım 3 gündür bende, 2 gün daha durur herhalde, annesi hasta
Allah şifa versin canım. çabucak iyileşirler inşallah.

Kıyamam canım çok yoğunsun kolay gelsin kuzum afiyet olsun canım
Evet canım 3 gündür bende, 2 gün daha durur herhalde, annesi hasta
Geçmiş olsun canım rabbim şifa versin

Adımlarına sağlık canım

Afiyet olsun kuzum

Afiyet olsun canım

Gözün aydın canım rabbim uzun sağlıklı güzel ömürler versin bebişine
Teşekkür ederim kaptanım. Baklava çıkartacam da beslenmemi bol proteinli tutmata çalışıyorum
Evet bebegimmmm ben evrene mesaj yollamistim birlikte verelim diye
Hadi bakalım başarabiliriz
Günaydın , başım ağrıyor biraz tenise gidemedim yatisa devam güzel cumartesiler olsun
Aaa şimdi nasılsın migren mi cankm

Çok geçmiş olsun bozişim. Bakıcı güzel bir tavuk çorba yapsın poğaçalar, kurabiyeler ev yapımı da olsa karbonhidrat sonuçta.

Eeee daha daha nasılsınız ben geldim hiç kasılmayın meleklerim nasıl gidiyor adımları aksatmayalım olur mu canlarım sporumuzu sağlığımızı olumsuz etkilemeyecek türden yapmaya gayret edelim ayrıca menülerimizde bizi doyuracak ürünleri protein yeşillik tarzı ürünleri daha çok kullanalım Karbocana hayır diyelim ya da sizi zorlamadan en aza indirelim pilav yiyip sonrasında üzüleceğimize salatamızı yoğurdumuzu güzel sağlıklı ev yemeklerimizi kararında yiyelim güzelleşelim Biz kendimiz için çok kıymetliyiz kendimize bi iyilik yapmayalım mı

Su konusu tartışmalı ben içilmesi taraftarıyım içmeyene saygım sonsuz

Öpüyorum çok kırmızı aşklarım

fesang Hedef60kgolmak D u t pastelfit 60kiloyum aypare ackerman Mthn83

Canım 2-3 litre suyu gecmiyoruz ki ? Çoğu o kadar da içmiyor. Sen neden endişelendin? Bildirimlerde kaç litre deniyor? Fazla mı içiliyor?
yok canım şaka dedim yaa niye bu kadar ciddiye aldınız burada abartı su içen yok zaten. sorun yok

Tamam kaptanım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…