- 18 Mart 2018
- 31.131
- 124.333
- 598
- 35
Amin canım sağolAy çok üzüldüm Allah şifa versin
Sağol canımÇok geçmiş olsun
Ooo müthişAfiyetteyimşu ana kadar 1,5 lt içtim ben suyu öğünümü de meyve yiyerek geçirdim çünkü akşama ekşili ufak köfte var
8 bin5500 de kaldımakşama kadar 10000 etmeye çalışcam
Allah kabul etsinİkindiyi kılar kızları yıkar adıma devam ederim öpüyorum sizi
Acaba başka Birşey mi katıldı? Bi ara et kestiren arkadaşlar kasabın ete ciğer kattığını iddia etmişti, kasap da tanıdık, adam yemin etmişti katmadığına dair, hayvanın yediklerinden de etin tadı değişiyor demiştigerçekten yenecek gibi değildi valla Allah günah yazmasın ama tadı bir acayipti. güya dana etitatsız, yavan da değil de sanki başka bir hayvanın eti gibi. köfte yoğururken de sakız gibi olmuş. yapısı da bir değişik.
geçmiş olsun canım. Allah şifa versin.
Allah şifa versin canım. çabucak iyileşirler inşallah.
Love youuuu
MaşallahTeşekkür ederim tahtimin diğer parçası .
Bir saat fitness yaptım sabah. Su devam. Adımlarımı da yemekten sonra tamamlicim.Asayiş berkemal tebamiz mutlu huzurlu
Amin canım inşallahKıyamam canım çok yoğunsun kolay gelsin kuzumafiyet olsun canım
Geçmiş olsun canım rabbim şifa versin
Amin sağol bacımÇok geçmiş olsun
Allah şifa versin çok üzüldüm.
Eline sağlık canimtrendyol express bazen çok iyi oluyor. evde zamanı geçmiş wasalar vardı. yine oradan almıştım indirimde. ziyan olmasın dedim sağlıklı gofret yapayım. ama labne lazımdı. marketten baktım ama almadım. bugün de evden çıkasım gelmedi. açtım uygulamadan hem de indirimli aldım. 3 lt çiğ süt de aldım şimdi ocakta kaynıyor. yoğurt olacak. sütü de indirimli aldım iyi oldu.
Bende sadece migrostan getiriyor sende?trendyol express bazen çok iyi oluyor. evde zamanı geçmiş wasalar vardı. yine oradan almıştım indirimde. ziyan olmasın dedim sağlıklı gofret yapayım. ama labne lazımdı. marketten baktım ama almadım. bugün de evden çıkasım gelmedi. açtım uygulamadan hem de indirimli aldım. 3 lt çiğ süt de aldım şimdi ocakta kaynıyor. yoğurt olacak. sütü de indirimli aldım iyi oldu.
9800Ooo müthiş
8 bin
Allah kabul etsin
Rabbim hayırla çıkarsın seni o durumdanMerhaba hanımlar
Bugün ağır bı depresyon halindeyim farkındayım ama dagilamiyorum. Yorganı kafama çeksem ve günlerce yatsam. Ağlasam. Saçma bir durumdayim.
Afiyet olsun canimMenü bildiriyorum
Sabah 10 da 2 dlm peynir şekersiz çay
Öğlen 13 de 1 tatlı kaşığı peynir 2 çay
Akşam 16.30 ıspanak yemeği yoğurt yarım baklava
Tatlı rahatlatirmi bilemedim. Denemek istedim sadece. Yemek bile mutlu etmedi beni
Su 500 ml
Adım 3bin civarı
İleriki saatlerde meyve yerim belki
Yogunlugun ve yorgunluğun etkisi mi acabaMerhaba hanımlar
Bugün ağır bı depresyon halindeyim farkındayım ama dagilamiyorum. Yorganı kafama çeksem ve günlerce yatsam. Ağlasam. Saçma bir durumdayim.
Hamdolsun canim iyim bende grupla devam mi hala :)Iyiyim canim sen nasilsin
yoo bir sürü market var. büyük marketler zincirinden ve tekli marketlerden.Bende sadece migrostan getiriyor sende?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?