Afiyet olsun Fulyacim10 Aralık 2022
sabah 11.30
2 dilim pastırma, 2 kk peynir, 3 zeytin, sürk peynirli hatay salatası (zeytinyağlı), 2 tk petek bal, 2 dilim ekşimaya ekmek
ara 13.00
2 kare bitter ve kahve
öğlen 15.30
2 küçük dilim börek
akşam 18.50
2 küçük dilim börek, 1 servis kaşığı cevizli yoğurtlu kereviz salatası, söğüş salata
yatana kadar 2 lt ye yakın suerenmothers Zipzip- Cordelia Hedef60kgolmak
yalnız börek dilimleri gerçekten küçüktü
Cuma menüm
Kahvaltı:10.00
4 dilim sucuk ile sucuklu yumurta
1dilim erimiş kadar2 dilim ekmek
4 yeşil zeytin
Akşam:17.00
2lahmacun
Salata
ayran
Su:2 litre
Zipzip-
Cordelia
Hedef60kgolmak
Afiyet olsun canimCumartesi menüm
Kahvaltı:10.00
1haslanmis yumurta
Kk süzme peynir
2dilim ekmek
Akşam:17.00
Tavuk yük ve ciğeri kavurma
Mantar
Salata
19.00
1mandalina 4 fındık
Su:2 litre
Spor:Eki Görüntüle 3174906
Zipzip-
Cordelia
Hedef60kgolmak
gece wcye kalkınca kendimi kek yerken bulduğum olmuşturSensiz sabah olmuyor uyanıyorum ansızın
bu sefer gerçekten diyete giricem de efkarlanıyorum şimdiden tatlımSelami Şahin
Hiç duymadığım şeyler foto atsana öncesi sonrasıyarına hindistancevizi unuyla lavaş yapmayı düşünüyorum. tabi karnıyarık otu tozu ekleyerek.
canım sağlıkla bir sorun mu?nen var kuzumBana dokunmadilar canım baya kafama balyoz yemiş gibiyim,
selammmSlm bebekler
harikasın canım ben de almıştım psylliumyarına hindistancevizi unuyla lavaş yapmayı düşünüyorum. tabi karnıyarık otu tozu ekleyerek.
Musait oldugumda izleyeceğimkızlar bizim acilen rafine şeker ve glutenden uzaklaşmamız gerekli. aynı zamanda glisemik indeksi yüksek tüm yiyeceklerden. ben zaten bunu biliyordum da ama size müsait zamanda izlemeniz için bir video atacağım. uzun ama mutlaka sonuna kadar izleyin uygun bir vakitte.
psyllium farklı şekillerde kullanılabilir. karabuğday, kinoa, teff, amaranth, sorgum, akdarı, hindistancevizi unları yapıları itibariyle beyaz un gibi şekil almazlar. bunlarla ekmek, lavaş, krep vs yaptığınızda, buğday unuyla yaptıklarınızdan farklı yapıda olurlar. hamuru rahat toparlayamazsınız. ama psyllium karnıyarık otunun lifleri suyla birlikte 10 kat şiştiğinden hamuru çok rahat toparlanabilir hale getirir. bolca lifli olur ayrıca.harikasın canım ben de almıştım psylliumonuda yoğurmak mı gerekiyor biraz glutene benzemesi için?
aa bu doktor her salı geliyor ben de bakıyorum canımkızlar bizim acilen rafine şeker ve glutenden uzaklaşmamız gerekli. aynı zamanda glisemik indeksi yüksek tüm yiyeceklerden. ben zaten bunu biliyordum da ama size müsait zamanda izlemeniz için bir video atacağım. uzun ama mutlaka sonuna kadar izleyin uygun bir vakitte.
tamam yarın atarım canım. tarif de veririm isteyene.Hiç duymadığım şeyler foto atsana öncesi sonrası
tamam canımpsyllium farklı şekillerde kullanılabilir. karabuğday, kinoa, teff, amaranth, sorgum, akdarı, hindistancevizi unları yapıları itibariyle beyaz un gibi şekil almazlar. bunlarla ekmek, lavaş, krep vs yaptığınızda, buğday unuyla yaptıklarınızdan farklı yapıda olurlar. hamuru rahat toparlayamazsınız. ama psyllium karnıyarık otunun lifleri suyla birlikte 10 kat şiştiğinden hamuru çok rahat toparlanabilir hale getirir. bolca lifli olur ayrıca.
bunun dışında smoothilere katılabilir falan...
selamlar ekselanslarıSelamlaaar
Nasılsın impatatoriçemselamlar ekselansları
hazır satılanların çoğu zararlı canım maalesef.aa bu doktor her salı geliyor ben de bakıyorum canım
aslında hazır yiyecek olarak daha çok alternatif olsa daha çok insan yapabilir diye düşünüyorum, markette ketojenik ekmek yok mesela, glutensiz yazan da sırf pirinç unu,hatta şeker de koyuyorlar lif 0
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?