Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Alıp kenarda durmasininda anlamı yok tam diyet kafasına geçmem lazım. Kısıtlama olmadan kg istediğim gibi gitmeyecek ödem gidiyor anca şuan... Glifora başlayacağım artık başka çarem yok
evet tabi durursa da bayatlarlar zaten. ama alışveriş yapınca da motive oluyor insan.
senin kan tahlillerin anormal değildi. başlama bence. beslenmeyle kontrol altına al. o ilaçlar bilmem ne yapısını bozuyormuş. kan değeri anormal olmadıkça vermiyoruz diyor.

afiyet olsun ayağına sağlık imparatoriçem

Cordelia canım bak kuşlarımı ikiledim
Yaa çok tatlılar biz de geçen hafta aldik rainbow muhabbet kuşu bize alışması ne kadar sürer acaba gelsin omzuma konsun falan istiyorum hemen çok sabirsizim
Tabiki yeneceğim bu artılar sırf senin rehavete kapılman içindi hepsi planimin Bi parçası
Aayy çok yoruldum canım işten çık arkadaşın çocuğunu al onları eve bırak ordan benim oğlanı al alışverişe git eve geldim bizim burda sadece bir akrabamız var onu da gunduz aramıştım hasta olmuş 4 yas kızı var Bi de hamile kıyamadım. Eve gelince corba pilav yemek yesillik salatası meyve salatası hazırladım biraktim bizimkileri doyurdum ogluma ödev yaptırdım onu yatırdım mutfağı topladım daha şimdi oturdum valla

Okurken yoruldum. Kolay gelsin. Muhabbet kuşu kaç aylık? Onu ne kadar Özgür bırakırsanız ortamı gözlemesine izin verirseniz bol bol konuşursanız kısa sürer. En önemli faktör ise kuşun ne kadarlık oldugu?

oyy iyi kalpli arkadaşım Allah razı olsun

12 Aralık 2022

sabah 09.45
peynirli omlet, 2 avuç içi kadar dünkü hindistancevizli lavaştan, domates salatalık

öğlen 12.20
4-5 yk çorba, 2 yk tavuk, 2-3 yk pilav, ayran, 1 lokma tatlı

ara 16.00
3 yk ev yoğurdu, tarçın, 1 çk psillium, 1/2 portakal, 1,5 kuru kayısı, 7 küçük çiğ badem, 1 parça tohum krakeri (unsuz)

akşam 19.30
1 tabak etli patates yemeği, 1,5 dilim tbe, azar azar taze soğan, salatalık ve turşusu, jalepino biber, 1 kaymaklı lokum (çok büyük değildi)

ara 21.10
3 yk ev yoğurdu, 4-5 lokma ananas, tarçın, 2 yk yulaf ezmesi

şimdi yeşil çay içiyorum.

yatana kadar 2 lt ye yakın su Zipzip- erenmothers Cordelia Hedef60kgolmak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…