- 31 Temmuz 2020
- 20.424
- 60.299
- 598
ay yok yok hep afiyet olsun yazmaktan sıkıldım dafazla detay yazmışım de mi :)) takımlardan alışkanlık. her yediğimizi detayına kadar yazıyorduk. ondan vazgeçemiyorum
öğlen tulumba ve akşam ki lokumu yemeseydim iyiydi. öğlen 1 adet yedim ama. akşam ki lokumu da arkadaşımın annesi getirmiş. il dışına gitmişlerdi Afyonda molada almış bize de. en küçüğünü seçtim ama. neyse şifa olsun
Cok guzel gorunuyor sanada cok yakışırBiraz zayiflarsam alacağım inşallah
İnşallah canım ben de çok beğendimCok guzel gorunuyor sanada cok yakışır
1 sb ayçekirdeğivauvvv hazırını alıyorum ay ben de yapsam. Bu hafta deneyceğim taarif olsunnerede tarif cnm
Eline sağlık canım1 sb ayçekirdeği
1 sb susam
1/2 sb kabak çekirdeği
1/2 sb keten tohumu
2 yk Chia tohumu
2 yk karnıyarık otu tozu (psillium)
2 sb içme suyu
Yağlı kağıt serilmiş tepsiye incecik yayıp 15 dk 160 derece fırında pişiriyoruz.
yalnız dikkat et miktara. bizde küçük fırın var. 2 tepside oldu. hatta biri kalın oldu. ama ikisi de güzel oldu. yiyen çok beğendi valla. yaptığımda evde yoktu ama sonra mavi haşhaş da aldım. bir dahakine ondan da koyacağım.
çok tok tutuyor bak. tavsiye ederim.Allahım yarabbimeline sağlık canım
Doğrudurçok tok tutuyor bak. tavsiye ederim.
tamam canım yarım ölçü yaparım olmazsa1 sb ayçekirdeği
1 sb susam
1/2 sb kabak çekirdeği
1/2 sb keten tohumu
2 yk Chia tohumu
2 yk karnıyarık otu tozu (psillium)
2 sb içme suyu
Yağlı kağıt serilmiş tepsiye incecik yayıp 15 dk 160 derece fırında pişiriyoruz.
yalnız dikkat et miktara. bizde küçük fırın var. 2 tepside oldu. hatta biri kalın oldu. ama ikisi de güzel oldu. yiyen çok beğendi valla. yaptığımda evde yoktu ama sonra mavi haşhaş da aldım. bir dahakine ondan da koyacağım.
70736700 adım. Bugün bitmiyor yahu
Elsa ve anna
Enişte saati başlamışIlerleyen saatlerde gelirim
Ya da çay bardağı ölçüsü ile yap o da olur. 2 hafta önce yapmıştım bozulma falan da olmadı. Taptaze duruyor.tamam canım yarım ölçü yaparım olmazsa
çok sağol
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?