Afiyet olsun canim12 Aralık 2022
sabah 09.45
peynirli omlet, 2 avuç içi kadar dünkü hindistancevizli lavaştan, domates salatalık
öğlen 12.20
4-5 yk çorba, 2 yk tavuk, 2-3 yk pilav, ayran, 1 lokma tatlı
ara 16.00
3 yk ev yoğurdu, tarçın, 1 çk psillium, 1/2 portakal, 1,5 kuru kayısı, 7 küçük çiğ badem, 1 parça tohum krakeri (unsuz)
akşam 19.30
1 tabak etli patates yemeği, 1,5 dilim tbe, azar azar taze soğan, salatalık ve turşusu, jalepino biber, 1 kaymaklı lokum (çok büyük değildi)
ara 21.10
3 yk ev yoğurdu, 4-5 lokma ananas, tarçın, 2 yk yulaf ezmesi
şimdi yeşil çay içiyorum.
yatana kadar 2 lt ye yakın suZipzip- @erenmothers @Cordelia Hedef60kgolmak
Kız sen neler yiyosun böyle yaw tohum krakeri ne ola12 Aralık 2022
sabah 09.45
peynirli omlet, 2 avuç içi kadar dünkü hindistancevizli lavaştan, domates salatalık
öğlen 12.20
ara 16.00
3 yk ev yoğurdu, tarçın, 1 çk psillium, 1/2 portakal, 1,5 kuru kayısı, 7 küçük çiğ badem, 1 parça tohum krakeri (unsuz)
akşam 19.30
1 tabak etli patates yemeği, 1,5 dilim tbe, azar azar taze soğan, salatalık ve turşusu, jalepino biber, 1 kaymaklı lokum (çok büyük değildi)
ara 21.10
Özel olaydı laf edemezdim zatenzira dedim özel okul daha çok yolardı
İstediğim bir tulum var onu giyip okulda gezicem bugün bunu seçtim hayal olarakHaydi hepimiz kilo verdiğimiz halimizle kendimizi nerede hayal ediyoruz düşünelim
12 Aralık 2022
sabah 09.45
öğlen 12.20
ara 16.00
akşam 19.30
ara 21.10
ben yaptımKız sen neler yiyosun böyle yaw tohum krakeri ne ola
Allahım yarabbimben yaptım
içeriğinde ayçekirdeği, kabak çekirdeği, chia tohumu, keten tohumu, susam ve psillium var. bir de su ve kayatuzu :))
kaydettimİstediğim bir tulum var onu giyip okulda gezicem bugün bunu seçtim hayal olarak
Bunu yapabilirimBu mesaji gören 5 squat yapsın
Ziplamali da var ilerleyen günlerde yaparızBunu yapabilirim
Toplu nikâh töreni yapıyoruz ne güzelBende basıyorum
vauvvv hazırını alıyorum ay ben de yapsam. Bu hafta deneyceğim taarif olsunben yaptım
içeriğinde ayçekirdeği, kabak çekirdeği, chia tohumu, keten tohumu, susam ve psillium var. bir de su ve kayatuzu :))
Biz isteyelim olursa olur olmazsa makarna suyu olurBen 900 gr hedeflemiştim, olur mu dersin
fazla detay yazmışım de mi :)) takımlardan alışkanlık. her yediğimizi detayına kadar yazıyorduk. ondan vazgeçemiyorum
çok şık canım sana da çok yakışacakHedef60kgolmak tulum budur
Biraz zayiflarsam alacağım inşallahçok şık canım sana da çok yakışacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?