- 31 Ekim 2013
- 21.724
- 73.072
- 798
- 41
çok geçmiş olsun canımmDişimin yarısı kırılmıştı yarisi da içinde kalmış onu aldılar keserek
Sende yoksun gibi geldi5 Eylülde bekleriz o halde canım
Biz kimse değil miyiz acabaaçabuk tasını tarağını topla gel hemen bekliyorum
Kesinlikle katılıyorum kaptanım sana yazın daha zor oluyorMaalesef .. Yazın daha kolay sananlar aldanıyor. Yaz demek tatil, bol gezmek, misafir olmak, kabul etmek dolayısı ile tüm düzenin bozuması demek
Afiyet olsun enerji versinBenim kahve bitti mola da bitti
Tünaydın ex kaptanımtünaydın
Harikasın canımdünümü özetliyim:
8.00 2yk yulaf, 1yk chia, yarım muz, yarım sb süt yarım çk antep fıstığı ezmesi ile yulaf lapası, 2 haşlanmış yumurta
12.00 100gr enginar yemeği ile 1 kutu tonbalığı
15.00 iced latte ile muz
19.30 barbunya ve 2 kase cacık
12.400 adım
Ellssa Boncuk2307 P Pembepilates
Tarçını nasıl tüketiyorsun canım toz olarak direkt miböyle durumlarda ben tarçına yaslanıyorum tarçın kan şekerini dengeliyor ve tatlı ihtiyacını bastırıyo
Oooo kimler uğramış buralaratünaydın
Biz ne güne duruyoruzSende yoksun gibi geldi
Yarın geliiyyoorreeee
yok canım yoğurda falan karıştırıyprumTarçını nasıl tüketiyorsun canım toz olarak direkt mi
Kızzz yokk anaammm ondan değill çok aktif değil gibiydiiBiz ne güne duruyoruz
Çok mantıklıyok canım yoğurda falan karıştırıyprum
ellerine sağlık çok güzel olmuş menü ve sporBugünki menüm
Sabah : 2 haşlanmış yumurta
Akşam: tavuk sote 6 kaşık erişte
Leslie 1mil
2 gündür masifirim vardı diyeti bozdum bugün dengelemek için böyle yaptım P Pembepilates
Yaa çok sevindim gördüğüme geri dönün lütfenn özledikMerhaba kaptanim okullarin acilmasiyla duzen olusturabilecegim sanirim haftaya tatil planimizda var insallah 5 eylulde listelere girerim
Kuzummm ben diyetteyimmm 2.5 kilo almişım anamlarda neseki allahtan ödemmiş baktım kimse yok bende gelesim gelmedi
@Cicekbocekkaktus yaaaaa başınız sağolsun mekanı cennet olsun inşaallahhhhastamıydı bende 15yaşındayken vefat etti babam hastaydı
Afiyet olsun canım bozdum diye düşünme olabilir arada inşallah yarın güzel bir sonuç alırız hep birlikte19 Ağustos salı menü
09.00 1 fincan kahve, 3 kuru erik
10.30 3 kaşık menemen, 2 dilim peynir, 10 zeytin, 2 küçük glutensiz poaça
13.30 2 erik, 2 incir, 1 yk tahin, 1 küçük gofret
16.30 1 avuç karışık kuruyemiş
18.30 1 kase kabak çorbası, 6 kaşık mantar sote, 1 kase yeşillikli pancar salatası
3 lt su 10.500 adım
20 Ağustos çarşamba menü
09.00 1 yumurta, 1 dilim peynir, domates slaatalık biber, 10 zeytin, 2 tk erik marmelatı, 2 dilim ekmek
13.30 1 tane ince hamur karışık pide, 1 soda, salata
19.00 1 kase çorba, 7 kaşık etli sebze, 3 kaşık makarna, 5-6 çatal karpuz
20.30 7-8 baharatlı kraker, 1 avuç çekirdek
2.5 lt su 22.500 adım
Ellssa Boncuk2307 Purple58 Eki Görüntüle 3633209
Ah kıyamam tatlışımaaSende yoksun gibi geldi
Yarın geliiyyoorreeee
İşte napıyoruz aktiviteyi hiç bırakmıyoruz. Mesela ben bu hafta da her gün 25 dk yogamı yaptımKesinlikle katılıyorum kaptanım sana yazın daha zor oluyorkışın spor bile daha iyi oluyor
Afiyet olsun enerji versin
Tünaydın ex kaptanım
Kendi adıma cevap vereyim. Açık kahve içiyorum zaten içine çay kaşığının ucu ile tarçın atıyorum yapılırkenTarçını nasıl tüketiyorsun canım toz olarak direkt mi
Canım menülerinin altına beni veBugünki menüm
Sabah : 2 haşlanmış yumurta
Akşam: tavuk sote 6 kaşık erişte
Leslie 1mil
2 gündür masifirim vardı diyeti bozdum bugün dengelemek için böyle yaptım P Pembepilates
Tarçınlı kahveeİyi akşamlar çok yorgunum menüm güzel bu saatte bana yeme isteği geliyor sanırım akşam ara öğünüme ihtiyacım var ne yapayım tehlkesiz
Normalde yemesem daha iyi ama tatlı kriziiziziz geliyor
Evinde oluşan ağırlık için sabahları bakara suresini aç sen koşturmana devam et. İyi gelir çocuklara sana huzurunaKızlar iyi aksamlar zor günler geçiriyoruz yine çocuklar hiç durmuyor hele biri sürekli ağlıyor artık beyinmde bir ağlama sesi kafayı yemek üzereyim bu ara yine .
Menumu yazayım
Sabah 9 30
Menemen
1 dilim tb ekmeği
Biraz peynir
Bal
Ara 13 00
1 kase yoğurt
1 avuç fıstık
Akşam 18 00
Firinda tavuk pirzola ve bi kaç dilim patates
Salata
2 dilim karpuz
Su 3 lt
Ellssa Boncuk2307 P Pembepilates
Yarın tartı günü dimiAh kıyamam tatlışımaavarım cankuşum sadece yoğunluğuma denk gelmiştir
İşte napıyoruz aktiviteyi hiç bırakmıyoruz. Mesela ben bu hafta da her gün 25 dk yogamı yaptım@Boncuk2307
Kendi adıma cevap vereyim. Açık kahve içiyorum zaten içine çay kaşığının ucu ile tarçın atıyorum yapılırken
Canım menülerinin altına beni veBoncuk2307 u da ekliyorsun.
Şifa olsun
Tarçınlı kahvee
Evinde oluşan ağırlık için sabahları bakara suresini aç sen koşturmana devam et. İyi gelir çocuklara sana huzuruna
Ayyy özledim sizleri beeeee biraz kiloş almışım anacuğumda ama olsunn senede bir gidiyorum anacuğuma helali hoş olsunYaa çok sevindim gördüğüme geri dönün lütfenn özledik
aman aman kimleri görüyorum özledik kizzzz gel gari diyecektim ki yarın geliyormussun gel anam gel ben daimi müşterisiyim buranın
Afiyet olsun canım bozdum diye düşünme olabilir arada inşallah yarın güzel bir sonuç alırız hep birlikte
Çok mantıklıymışAh kıyamam tatlışımaavarım cankuşum sadece yoğunluğuma denk gelmiştir
İşte napıyoruz aktiviteyi hiç bırakmıyoruz. Mesela ben bu hafta da her gün 25 dk yogamı yaptım@Boncuk2307
Kendi adıma cevap vereyim. Açık kahve içiyorum zaten içine çay kaşığının ucu ile tarçın atıyorum yapılırken
Canım menülerinin altına beni veBoncuk2307 u da ekliyorsun.
Şifa olsun
Tarçınlı kahvee
Evinde oluşan ağırlık için sabahları bakara suresini aç sen koşturmana devam et. İyi gelir çocuklara sana huzuruna
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?