Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Harikasın canım

İyi akşamlar çok yorgunum menüm güzel bu saatte bana yeme isteği geliyor sanırım akşam ara öğünüme ihtiyacım var ne yapayım tehlkesiz

Normalde yemesem daha iyi ama tatlı kriziiziziz geliyor

Merhaba kaptanim okullarin acilmasiyla duzen olusturabilecegim sanirim haftaya tatil planimizda var insallah 5 eylulde listelere girerim
Yaa çok sevindim gördüğüme geri dönün lütfenn özledik
aman aman kimleri görüyorum özledik kizzzz gel gari diyecektim ki yarın geliyormussun gel anam gel ben daimi müşterisiyim buranın
Afiyet olsun canım bozdum diye düşünme olabilir arada inşallah yarın güzel bir sonuç alırız hep birlikte

Kızlar iyi aksamlar zor günler geçiriyoruz yine çocuklar hiç durmuyor hele biri sürekli ağlıyor artık beyinmde bir ağlama sesi kafayı yemek üzereyim bu ara yine .

Menumu yazayım

Sabah 9 30
Menemen
1 dilim tb ekmeği
Biraz peynir
Bal

Ara 13 00
1 kase yoğurt
1 avuç fıstık

Akşam 18 00
Firinda tavuk pirzola ve bi kaç dilim patates
Salata
2 dilim karpuz

Su 3 lt
Ellssa Boncuk2307 P Pembepilates

Eklentiler

• 17557987367468423978569116478681.webp
    16,9 KB · Görüntüleme: 16
Sende yoksun gibi geldi
Yarın geliiyyoorreeee
Ah kıyamam tatlışımaa varım cankuşum sadece yoğunluğuma denk gelmiştir
Kesinlikle katılıyorum kaptanım sana yazın daha zor oluyor kışın spor bile daha iyi oluyor

Afiyet olsun enerji versin

Tünaydın ex kaptanım
İşte napıyoruz aktiviteyi hiç bırakmıyoruz. Mesela ben bu hafta da her gün 25 dk yogamı yaptım @Boncuk2307
Tarçını nasıl tüketiyorsun canım toz olarak direkt mi
Kendi adıma cevap vereyim. Açık kahve içiyorum zaten içine çay kaşığının ucu ile tarçın atıyorum yapılırken
Bugünki menüm
Sabah : 2 haşlanmış yumurta
Akşam: tavuk sote 6 kaşık erişte
Leslie 1mil
2 gündür masifirim vardı diyeti bozdum bugün dengelemek için böyle yaptım P Pembepilates
Canım menülerinin altına beni ve Boncuk2307 u da ekliyorsun.
Şifa olsun
İyi akşamlar çok yorgunum menüm güzel bu saatte bana yeme isteği geliyor sanırım akşam ara öğünüme ihtiyacım var ne yapayım tehlkesiz

Normalde yemesem daha iyi ama tatlı kriziiziziz geliyor
Tarçınlı kahvee
Evinde oluşan ağırlık için sabahları bakara suresini aç sen koşturmana devam et. İyi gelir çocuklara sana huzuruna

Yarın tartı günü dimi

Ayyy özledim sizleri beeeee biraz kiloş almışım anacuğumda ama olsunn senede bir gidiyorum anacuğuma helali hoş olsun veririzzz

Çok mantıklıymış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…