Afiyet olsun canım çok sağlıklı14 Aralık Çarşamba
12.30
1 Haşlanmış yumurta, 1 dilim peynir, 5 zeytin, marul. Kahvaltıdan sonra sütlü kahve, 1 küçük ayva
19.00
2 kepçe tarhana,1 tabak fırında karnabahar(yumurtalı, mısır unlu), bir kaç çatal yoğurtlu pazı, yeşil salata
su: 2 litre
Spor: 40 dk dışarıda tempolu yürüyüş (6188 adım)
Cordelia Zipzip- @gezegenfeza Hedef60kgolmak
Afiyet olsun canım bugün de yürüyüş yapmışsın Tebrikler14 Aralık Çarşamba
12.30
1 Haşlanmış yumurta, 1 dilim peynir, 5 zeytin, marul. Kahvaltıdan sonra sütlü kahve, 1 küçük ayva
19.00
2 kepçe tarhana,1 tabak fırında karnabahar(yumurtalı, mısır unlu), bir kaç çatal yoğurtlu pazı, yeşil salata
AA yoo ben diil o :) doktor kan yapar dedi :)sen de takımın içicisi çıktın başımıza
neden canım sevmiyor musun. ben ikisine de bayılırım. Ama bu karnabahar tarifi efsane sevmeyene de sevdiriyor.Afiyet olsun canım çok sağlıklı
Ama tarhanayı karnabaharı görünce tadım kaçtı
o zaten bugündü kaptancığımAfiyet olsun canım bugün de yürüyüş yapmışsın Tebrikler
Sevemiyorumneden canım sevmiyor musun. ben ikisine de bayılırım. Ama bu karnabahar tarifi efsane sevmeyene de sevdiriyor.
Yok yok, akıllı bileklik. Bildirimleri bile kapattım, telefon sürekli yanımda. Hepsi kendi vazifesini yapsınHayırlı olsunmesaj atılıp konuşulandan mı
Ay benim cicikuşum gelmişYok yok, akıllı bileklik. Bildirimleri bile kapattım, telefon sürekli yanımda. Hepsi kendi vazifesini yapsın
Afiyet olsun canım muhteşem Spor14 Aralık 2022
sabah 09.30
1 yumurta, 2 kk peynir, domates salatalık, 2 wasa,1 tk petek bal
öğlen 12.15
1 sk. sebze yemeği, 1 sk. pilav, yoğurt
ara 15.00-16.00
2 kuru kayısı, 1/2 incir, 15 adet karışık çiğ kuruyemiş, 2 ceviz
akşam 19.00
1 tabak kıymalı menemen, jalepino biber, 2 dilim tbe, 2 tk bitter çokokrem
ara 21.00
1/2 tb galeta
yatana kadar 1,5 lt suZipzip- Hedef60kgolmak erenmothers Cordelia
dünün adımları da aşağıda
Eki Görüntüle 3177074
Bende özledim ne yalan söyleyim. Cumaya kadar bünyemi hazırlayım da cumadan sonra queen geri dönüyorGüle güle güzel sağlıklı yürüyüşlerde kullan canım. Özledik sporlarını
Canım bu sefer daha iyi birşey alayım dedim, xiaomi redme watch2 lite bu, 985 liraydı sanırım.Güle güle kullan canım ne kadara aldın
Sen dün başlamadın mıo zaten bugündü kaptancığım
Çocuğu uyuttum, ortalığı kolaçan ettim. Yatmadan bir uğradım canımAy benim cicikuşum gelmiş
Çok iyi yaptın güzelim hoşgeldinÇocuğu uyuttum, ortalığı kolaçan ettim. Yatmadan bir uğradım canım
Hoşbuldum canım. Çok geri kaldım burdan, yarın bir geçmişe dalayım bakalım asayiş berkemal mi?Çok iyi yaptın güzelim hoşgeldin
Afiyet olsun canim14 Aralık Çarşamba
12.30
19.00
Cuma rakibim belli oldu sankiBende özledim ne yalan söyleyim. Cumaya kadar bünyemi hazırlayım da cumadan sonra queen geri dönüyor
Afiyet olsun canim14 Aralık 2022
sabah 09.30
1 yumurta, 2 kk peynir, domates salatalık, 2 wasa,1 tk petek bal
öğlen 12.15
1 sk. sebze yemeği, 1 sk. pilav, yoğurt
ara 15.00-16.00
2 kuru kayısı, 1/2 incir, 15 adet karışık çiğ kuruyemiş, 2 ceviz
akşam 19.00
1 tabak kıymalı menemen, jalepino biber, 2 dilim tbe, 2 tk bitter çokokrem
ara 21.00
1/2 tb galeta
yatana kadar 1,5 lt suZipzip- Hedef60kgolmak erenmothers Cordelia
dünün adımları da aşağıda
Eki Görüntüle 3177074
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?