Kız üzülme 2 haftadır bende de sıkıntı var kırıcaz inşallahhhTünaydın
Pazartesi güzel başladım ama bu haftayı dengeleyenedim sabit kalsaydım bari. 2 hafta sonra yeni bir yıl başlıyor. 79 u ucundan görsem diyordum ama 2 haftadır 82 yi bile göremedim. Ne diyet ne yürüyüş. Hem kendimi hem takımı hayal kırıklıklarına ugratiyorum.
Adım kismida canımı sıkıyor. Sabah 6.45 de kalkıp mutfakta dört dönüyorum 200 adım diyor
Valla aç gidiyorum işe.
Bugün arkadaşlar seviyor diye çekirdekli simit aldım. Ucundan bölüp yemedim. Ama sonuç böyle olunca can sıkıcı oluyor.
Kendime kizginim sadece. Dün değil bugün değil. Ani krizlerle baş edemiyorum
İyi bakalım inşallah artini atar kuşumSabah 2 haşlanmış yumurta domates salatalık yedim
Ara öğün Türk kahvesi
Kabağı az birqz tavukla soteleyip azıcık yoğurt kıyacam tamam
Torunda kullanıyor onu gece kalkıp buharını yapmıştık,o balgamı atana kadar ökdürdü sonra sulu şekilde attıda rahatladı.benm kızım asla atamıyor balgamı buhar makinasını asla kullandırmıor zaten
o yüzden ilaçla dışkı yoluyla attırıyor drlar ama oda uzun sürüo
Nere uçuyorsunuzz öyleeArkadaşlar ben gidiyorum balonla uçuyoruz
Zor vallada alıştım artık herhalde sakşn sakin gidecem o koltuğa.Olmaz inşallah ablacım rabbim yardımcın olsun diş ysptırmak zor
İnşallah tartı yukarı doğru gidiyorKız üzülme 2 haftadır bende de sıkıntı var kırıcaz inşallahhh
Ben de direnç kilodayım . Spor yürüyüş diyet ya artı geliyom ya sabitTünaydın
Pazartesi güzel başladım ama bu haftayı dengeleyenedim sabit kalsaydım bari. 2 hafta sonra yeni bir yıl başlıyor. 79 u ucundan görsem diyordum ama 2 haftadır 82 yi bile göremedim. Ne diyet ne yürüyüş. Hem kendimi hem takımı hayal kırıklıklarına ugratiyorum.
Adım kismida canımı sıkıyor. Sabah 6.45 de kalkıp mutfakta dört dönüyorum 200 adım diyor
Valla aç gidiyorum işe.
Bugün arkadaşlar seviyor diye çekirdekli simit aldım. Ucundan bölüp yemedim. Ama sonuç böyle olunca can sıkıcı oluyor.
Kendime kizginim sadece. Dün değil bugün değil. Ani krizlerle baş edemiyorum
Ben öleyim o zaman adam tamm 35 yıldır katlanıyor bana17 yıl oldu yeter diyodur
Ne uzanması bi tarafım yer görmüyoBu mesajı gören evdeyse benim yerime de uzansın
Ablacım seninle bir ömür doyulmazBen öleyim o zaman adam tamm 35 yıldır katlanıyor bana
Sandalye olurmuuu mutfaktan sesleniyommBu mesajı gören evdeyse benim yerime de uzansın
Uzanıyom zatenBu mesajı gören evdeyse benim yerime de uzansın
Rabbim kolaylık versinTorunda kullanıyor onu gece kalkıp buharını yapmıştık,o balgamı atana kadar ökdürdü sonra sulu şekilde attıda rahatladı.
Birazzorlasan aslında alışır belki,kendinede yapıyor gibi yapsan oyun zannettse onu.
Nere uçuyorsunuzz öylee
Zor vallada alıştım artık herhalde sakşn sakin gidecem o koltuğa.
Senin kızlar kaş yaşında canımNe uzanması bi tarafım yer görmüyo
Oh bi o yana bi bu yanaUzanıyom zaten
Şımarcam şimdş varyaa çok sağol canısıAblacım seninle bir ömür doyulmaz
Seviyoruz seniiiiiŞımarcam şimdş varyaa çok sağol canısı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?