- 18 Mart 2018
- 31.131
- 124.333
- 598
- 35
Amin kuzum sağolAllah kabul etsin
Teşekkürler zıpzıpım
Wow
Afiyet olsun Burcum
Afiyet şifa olsun
Merhaba hosgeldinizMerhabalar ben de aranıza katılmak istiyorum
Hoşgeldin canımMerhabalar ben de aranıza katılmak istiyorum
Afiyet olsun canimSelam kızlar 20 Aralık menüm
Saat 11 30
2 yumurta 2 kaşık yulaf unu 1 adet muz
Ara
1 kupa filtre kahve
Akşam 18 00
1 kase mercimek çorbası,2 ufak karnıyarık 1 bardak ayran 1 ince dilim tam buğday
2lt su
Zipzip- Hedef60kgolmak Cordelia
Proteini arttırmış bebeğimSelam kızlar 20 Aralık menüm
Saat 11 30
2 yumurta 2 kaşık yulaf unu 1 adet muz
Ara
1 kupa filtre kahve
Akşam 18 00
1 kase mercimek çorbası,2 ufak karnıyarık 1 bardak ayran 1 ince dilim tam buğday
2lt su
Zipzip- Hedef60kgolmak Cordelia
Sağol ElifimAfiyet olsun Burcum
HoşgeldinizMerhabalar ben de aranıza katılmak istiyorum
Amin ablacımAfiyet şifa olsun
Sebze köftesimi
zeytinyağlı pırasa yedimZeytinyağını kaşıklamı yedin çatallamı
ben regl döneminde çok şişiyorum ve mutlaka wc sorunu yaşıyorum. bu da beni çok geriyor. bir de tabi reglim halen gelmedi. hepten gerginim. dönem bitince rahatlıyorum. gelecek mi de bilmiyorum. iki gündür davul gibiyim zaten nasıl gergin olmayayımAblam menopoz başlangıcı yaşıyor canım diyete başladi çok güzel kilo veriyor. Evet bunlar kilo vermeyi etkiler ama durdurmaz ya da kilo aldırmaz. Sadece yemek için bahaneler üretiyor, beynimiz..moralim bozuk, özel yemek yapamıyorum, şekerim yüksek, regl zamanı, psikolojik sorunlarım var su içsem yarıyor vs vs bunların hepsi bahane şişmanız çünkü yemeyi seviyoruz.
sen kullandın mı bunları?Hayıt ağacı yaprağı ve mumiyu bi araştırsan mı
Bi araştır vaktin olursa
çok soğuktu üşüdüm bugün. tadım tuzum yoktu. inşallah hasta olmam herkes hasta. onun dışında regl gelmedi halen. tıkalıyım resmen. şimdi sıcak birşeyler hazırlayacağım kendime.Ayaklarına sağlık canım bugün nasılsin?
Tmm canım dikkatli ol ben de yeşil çay yaoiyirum kendimesen kullandın mı bunları?
çok soğuktu üşüdüm bugün. tadım tuzum yoktu. inşallah hasta olmam herkes hasta. onun dışında regl gelmedi halen. tıkalıyım resmen. şimdi sıcak birşeyler hazırlayacağım kendime.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?