Yok canımAfiyet olsun canımAdim 0 mi canım ?
Veledim öğretmeni tarafından bilsem genel yetenek sınavı için seçilmiş
Tecrübeli annelerin yardımına ihtiyacım var
Benim oğlum da seçilmiş bugün söyledi ogretmeni. Martta mi sınav? Ben hiç bilmiyordum Bilsem diye bir sınav olduğunu bugün öğrendim kitaplar alip okula baslamadan hazirlayanlar varmisCanım benim yeğenim girdi sınava nasıl bir yardım istiyorsun?
Ay yok kuzum ya başağrım var kafam çok doluBence bu 6000 olur kalk bı salsa neyn yap
Yarın az yersin yada yemezsimbugün ekmek çok oldu
Yes selam canım
İyiym çok şükür bende :)İyiyiz tatlım sen nasılsın?
Hoşbuldum nasılsın ameliyat agrıların geçti mi ?Selam hosgeldin
Tebrik ederim canım marttaymış evet. Ben bir iki kaynak alacağım ama çok umudum yok sınav içinBenim oğlum da seçilmiş bugün söyledi ogretmeni. Martta mi sınav? Ben hiç bilmiyordum Bilsem diye bir sınav olduğunu bugün öğrendim kitaplar alip okula baslamadan hazirlayanlar varmiskendimi çok cahil hissettim bu konuda . Şuan yapabileceğimiz Bi calisma var mi acaba? Bir de aramızda sinif öğretmenleri var mi neye göre seçiyorlar hangi kriterler uydu da seçildiler mesela ya da çok öğrenci seçiliyor mu bunun için bilen varsa aydınlatırsanız sevinirim
zeki olanları seçerler canım. özel yeteneği olanları falan.Benim oğlum da seçilmiş bugün söyledi ogretmeni. Martta mi sınav? Ben hiç bilmiyordum Bilsem diye bir sınav olduğunu bugün öğrendim kitaplar alip okula baslamadan hazirlayanlar varmiskendimi çok cahil hissettim bu konuda . Şuan yapabileceğimiz Bi calisma var mi acaba? Bir de aramızda sinif öğretmenleri var mi neye göre seçiyorlar hangi kriterler uydu da seçildiler mesela ya da çok öğrenci seçiliyor mu bunun için bilen varsa aydınlatırsanız sevinirim
Sqgol canim ben de tebrik ederimTebrik ederim canım marttaymış evet. Ben bir iki kaynak alacağım ama çok umudum yok sınav için
Bugün birkaç kişi sınavların çok zor olduğunu ve çok torpil döndüğünü söyledi. Çocuğu boş yere strese sokmak istemiyorum. Kendini denesin yeter dedim
söyle söyle merak ettimBende kilo aldım ama korkuyorum açıklamaya
Yaaa güzel demişsinSqgol canim ben de tebrik ederimTorpili ben de duydum malesef. Ben kitap da almam sanirim. Telefondan cozsun bisiler yeter zaten çoğunluk tabletten oluyormuş emin olmamakla beraber. Ben bulmaca çözmeyi seven çocukları seçmişler tabletten bulmaca cozecekmissiniz dedim
Valla ozel Bi yeteneği yok benim oğlanınzeki olanları seçerler canım. özel yeteneği olanları falan.
kız bu neeee20 ARALIK
ah be, dogum gunume yaklasiyorum.
Esim kargo geldi mi diye soruyordu, megerse banaymis. Dogum gunu hediyesiaklimin ucundan gecmedi
Dene diyo,deneyecek zaman yok
Bakamadim bile
Oglum ayagimda
Kızıma komsu kitap gosteriyor, komsumu cagirdim
Nerede kalmistik (mesaji yazarken oglum ayagimda,komSu icerdeydi) simdi farkli
20 ARALİK
Cok cesitli, kisa keseyim bu sefer
Peynir helvasi (269 kalorilik)
Hindi füme
Türk kahvesi
67 gram çavdarlı ekmek
1 wasa
Kapuska
Salatalik
Bal 2 tepeli tatli kasigi kadar , köy sütüyle.(bunu kizima yapmistim, hep icerdi de,nadiren icmedigi oluyor .)
Kasap sucuk (gramini cogunun hesapladim ama notlarima bakamiyorum,vakit bulamadim bu sefer)
Tereyagli yumurta (3 bildircin yumurtasi ortalama)
Eski kaşar (24 gram)
7 adet balik kraker
5 gram ç.kraker
2-3 y.k fistik ezmesi
nescafe xpress
Misir ekmegi (30 gram kadar)
2 adet selanik gevreği (3o gram kadar)
21 gram gün kurusu
Maalesef guzel olmadi ama olsun, kötünün iyisi
Toplam.kalori 2.520 olsun, arada oluyor böyle..Gereginden fazla kalori aciginda, vücut aciklari kapamak icin harekete geciyor . Karbonhidrattan kaynakli degil. Aksam yedim ben o karbonhidratlari..Obur gunlerin acigi.
Yarin bu kadar cesitli yersem ş.sizimbu ne yaa
Adimlari tamamlayip ayri yazicam
Gece muhtemelem gelicem
Zipzip-
Cordelia
Hedef60kgolmak
Dostum seni sansebastian diye aradim bi an
Öptüm
Ay yok kuzum ya başağrım var kafam çok dolu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?