BayıldımD u t Kmsl Hnd Hedef60kgolmak fesang Zipzip- Cordelia 60kiloyum @Elhan @Mthn83 gezegenfeza @pastelfit @HanimKelesimiGetir
Dusunmeden etiketledim. İlk etapta aklima gelen arkadaslarimi
Unuttuklarim kusuruma bakmayin
Esimin dogum gunu hediyesi
Canım işte sınav sonrası bakıcam eğer kazanırsa torpil yokKuzum torpil dönmüyor ya o konuda guvenebilirsin vardır ama öyle çok bişi yok . Bilsemde çalışan çok arkadaşım var. Mesela müzik bölümü için onalr sınav yapıyor ve işlerini gayet düzgün yapıyorlar için rahat olsun
Kuzum çok secilmiyor ogrenciValla ozel Bi yeteneği yok benim oğlanınokuma yazmayı kendi ogrendi okula baslamadan falan ama bilemedim. Sınıftan 5-6 kişi falan sectilerse sanırım çok onemsemeyecegim. Öğretmenlerin gördüğü Bi ışık varsa ona göre heveslenecegim henüz yuz yüze konuşamadım ogretmeniyle
1.5 lt oldu 500 ml daha içicemBugün çok giremedim kızlar sular içildi mi
Oh yarasın20 ARALIK
ah be, dogum gunume yaklasiyorum.
Esim kargo geldi mi diye soruyordu, megerse banaymis. Dogum gunu hediyesiaklimin ucundan gecmedi
Dene diyo,deneyecek zaman yok
Bakamadim bile
Oglum ayagimda
Kızıma komsu kitap gosteriyor, komsumu cagirdim
Nerede kalmistik (mesaji yazarken oglum ayagimda,komSu icerdeydi) simdi farkli
20 ARALİK
Cok cesitli, kisa keseyim bu sefer
Peynir helvasi (269 kalorilik)
Hindi füme
Türk kahvesi
67 gram çavdarlı ekmek
1 wasa
Kapuska
Salatalik
Bal 2 tepeli tatli kasigi kadar , köy sütüyle.(bunu kizima yapmistim, hep icerdi de,nadiren icmedigi oluyor .)
Kasap sucuk (gramini cogunun hesapladim ama notlarima bakamiyorum,vakit bulamadim bu sefer)
Tereyagli yumurta (3 bildircin yumurtasi ortalama)
Eski kaşar (24 gram)
7 adet balik kraker
5 gram ç.kraker
2-3 y.k fistik ezmesi
nescafe xpress
Misir ekmegi (30 gram kadar)
2 adet selanik gevreği (3o gram kadar)
21 gram gün kurusu
Maalesef guzel olmadi ama olsun, kötünün iyisi
Toplam.kalori 2.520 olsun, arada oluyor böyle..Gereginden fazla kalori aciginda, vücut aciklari kapamak icin harekete geciyor . Karbonhidrattan kaynakli degil. Aksam yedim ben o karbonhidratlari..Obur gunlerin acigi.
Yarin bu kadar cesitli yersem ş.sizimbu ne yaa
Adimlari tamamlayip ayri yazicam
Gece muhtemelem gelicem
Zipzip-
Cordelia
Hedef60kgolmak
Dostum seni sansebastian diye aradim bi an
Öptüm
Çok güzel bir hediye. güzel günlerde giyD u t Kmsl Hnd Hedef60kgolmak fesang Zipzip- Cordelia 60kiloyum @Elhan @Mthn83 gezegenfeza @pastelfit @HanimKelesimiGetir
Minerva yı unuttunD u t Kmsl Hnd Hedef60kgolmak fesang Zipzip- Cordelia 60kiloyum @Elhan @Mthn83 gezegenfeza @pastelfit @HanimKelesimiGetir
İçtim canım!Son günlerde hepimize zor ama imkansız değildaha önce yaptık yine yapabiliriz.
BU MESAJI GÖREN SU İÇSİN .
Çok önceden alintilarim kalmis. Ben yazanaa kadaar. Poldelya guzel.menu
Gezegen Allah kabul etsin.. Kmls ve Dut sag olun kizlar. Suwenacamadim ki daha,
Hoş geldiniz ilk sayfadaki formu doldurabilir misinizMerhabalar ben de aranıza katılmak istiyorum
çok güzel. güle güle giyin canımD u t Kmsl Hnd Hedef60kgolmak fesang Zipzip- Cordelia 60kiloyum @Elhan @Mthn83 gezegenfeza @pastelfit @HanimKelesimiGetir
benim hiç böyle olmamıştı. bir bakayım canım. mumiyuyu biliyorum ama almadım. hayıtı da daha önce içmedim. bakayımHayıt yaprağını denemedim, mumiyu 2 aydır içiyorum, biraz düzelme var.
Eskiden saçma salak gelirdi, 2 haftada bir leke gelirdi, kahverengi gelirdi, şimdi yaklaşık 7, 9 gün geliyor, düzgün geliyor, harici günler temizim
Geleyim ve geri gitmeyeyim demiHoşgeldin
afiyet olsun güzelim20 Aralık
Sabah 7.30
1 dilim ekmek
Az reçel peynir zeytn
Kıymalı yumurta saat 12.30
Ispanak graten
Çorba
1 küçük lokum
Akşam
Makarna
Cordelia Hedef60kgolmak
en son 67 falandın de mi?Tamam
81.1
e dön canımGeleyim ve geri gitmeyeyim demine güzel 74e düşmüşüm 82den geri aldım resmen acil dönmem lazım
Çok şirin, güle güle giy canımD u t Kmsl Hnd Hedef60kgolmak fesang Zipzip- Cordelia 60kiloyum @Elhan @Mthn83 gezegenfeza @pastelfit @HanimKelesimiGetir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?