- 20 Mart 2008
- 142.078
- 214.214
- 1.423
- 60
Çok güzel bozacım güle güle kullan hediyeni.D u t Kmsl Hnd Hedef60kgolmak @fesang @Zipzip- Cordelia @60kiloyum @Elhan @Mthn83 gezegenfeza @pastelfit HanimKelesimiGetir
Dusunmeden etiketledim. İlk etapta aklima gelen arkadaslarimi
Unuttuklarim kusuruma bakmayin
Esimin dogum gunu hediyesi
Çünkü kaptanım için her şey :) valla ya neler neler neler vardıKermes vardı ve sadece sarma mı yedin
Oyy geçmiş olsun ablacimGünaydınlar hanımlar diş işi halloldu dün,üstte hiç yok bildiğinz nene gibiyim pipetle su içiyorum hala,kıymetini bilin dişlerinizin,resmen savaş verdim.
Geçmiş olsun ablamGünaydınlar hanımlar diş işi halloldu dün,üstte hiç yok bildiğinz nene gibiyim pipetle su içiyorum hala,kıymetini bilin dişlerinizin,resmen savaş verdim.
Çok sağol ortim geçecek buda inşallah zor gerçideOyy geçmiş olsun ablacim
Çok saüol dutcumGeçmiş olsun ablam
Band 7 sini sipariş vereceğim bende renginde bir sıkıntı olmadı dimi ablaEvet bendede var band 6 benimki çok mennunum 14 gün şarj olayı var tavsiye ederim.
O kahveyle gitti benden kilo,çok güzel yağ attırdı.
İyi günlerde kullan,renkte sıkıntı yok epeydirde takmadım,rengide amber sunrise yazıyor.Band 7 sini sipariş vereceğim bende renginde bir sıkıntı olmadı dimi abla
Senin enerjinden istiyorumdönmemmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
geeri dönmemmmmmmmmmmmmmmmmmm
bu aşk ile yaşayamammmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
hani biz bize yeterdik
her zoru yenerdikkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
Ben eriniyorum o kahveyi yapmaya, birde tarçın sevmiyorumEvet bendede var band 6 benimki çok mennunum 14 gün şarj olayı var tavsiye ederim.
O kahveyle gitti benden kilo,çok güzel yağ attırdı.
herkesçikler nerdeeğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğNoldu geneee
gel yamacımaSenin enerjinden istiyorum
Bişi yok ki onu yapmak normal kahve gibiBen eriniyorum o kahveyi yapmaya, birde tarçın sevmiyorum
Ben burdayımm olmazmıherkesçikler nerdeeğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğ
gel yamacıma
olmazmı sultanımmmmmmmmmmmBişi yok ki onu yapmak normal kahve gibi
Ben burdayımm olmazmı
Sonu iyi olacakGünaydınlar hanımlar diş işi halloldu dün,üstte hiç yok bildiğinz nene gibiyim pipetle su içiyorum hala,kıymetini bilin dişlerinizin,resmen savaş verdim.
Nasıl gidiyorGünaydınnn
Az uyuyup gelirimherkesçikler nerdeeğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğ
gel yamacıma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?