Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

kızlar akıl almaya geldim. karnım inanılmaz şişti bacaklarımda çorap vs sıkıp iz yapmış hep
ney bu kadar ödem yapmış olabilir yediğim karbonhidratlar mı acaba
bir de gerçekten ödem atmak için etkili ne içebilirim yeşilçay harici. onu içiyorum çünkü ama hala ödem var nasıl geçer bu

kızlar akıl almaya geldim. karnım inanılmaz şişti bacaklarımda çorap vs sıkıp iz yapmış hep
ney bu kadar ödem yapmış olabilir yediğim karbonhidratlar mı acaba
Eveet karbonhidratlar , tuz , çiğ köfte ,şalgam suyu da acayip ödem yapıyor .

bir de gerçekten ödem atmak için etkili ne içebilirim yeşilçay harici. onu içiyorum çünkü ama hala ödem var nasıl geçer bu
Maydanoz limon , kiraz sapı çayı , kereviz çorbası

Bu bir iki gün İlla karbonhidrat olacaksa ekmek ve bulgurlu yemeneye çalış , yapabilirsen Karatay diyeti gibi nohut yeşil mercimek tüket bunlar yerine , yeşil mercimekten bol maydanozlu limonlu kisir mesela

Şaka mı harikaaaa
Beğenen, bu işten keyif alan herkes yapabilir maalesef çocuğumun yaşı itibariyle evde şövalyede resim çizmem çok zor, o nedenle ona da bana da masa üstünde birbirimize karışmadan boyama yapabileceğimiz ‘sayılarla boyama’ setini aldım. Üstünde bir sürü sayı ve her sayı için de bir renk var. Oldukça kolay ve eğlenceli. Çocuklar için olanlar daha küçük ve boyama alanları daha geniş. +5 yaş grubu için şiddetle tavsiye ederim, çok güzel bir aktivite

Günün sonundan merhabalar
Bu sabah
Üşenmedim salata yaptım
İçinde
1 Kk peynir 7 zeytin 1 haşlanmış yumurta yarım demet maydanoz roka tere dere otu
2 ceviz vardı
1 Dilim çavdar ekmeği

Ara
Sütlü kahve

Akşam
2 patatesli sigara böreği fırında
Bir kase makarna salatası (arkadaştaydım)

2.5 litre su
sPor mamafih

Zipzip-
@Willemijn-
Hedef60kgolmak

Gelelim geçmiş menülere…
23 aralık cuma
Sabah 10.00
2 haşlanmış yumurta,
2 kk peynir.

Öğlen 14.00
1 bardak çorba,
1 kase yoğurt.

Akşam 18.30
1 porsiyon tavuk ızgara,
Salata,
1 avuç kuruyemiş.

Su:2 lt.

24 aralık c.tesi
Sabah 11.45
1 küçük kabak, 1 küçük patlıcan, 2 köy biberi 1 yk zeytinyağıyla harmanlanıp airfryer da pişti.
Yanına 3 yk yoğurt.

Akşam 17.30
1 kase çorba,
Çeyrek ekmek ile kuzu kokoreç,
1 tane cupcake böyle oldu bu akşam.

Su:2 lt
Resim yapacağım diye adımlarım düşük oldu, birazdan yollayım onu @Willemijn- Zipzip-

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…