- 19 Şubat 2019
- 18.256
- 64.369
- 598
bir de gerçekten ödem atmak için etkili ne içebilirim yeşilçay harici. onu içiyorum çünkü ama hala ödem var nasıl geçer bukızlar akıl almaya geldim. karnım inanılmaz şişti bacaklarımda çorap vs sıkıp iz yapmış hep
ney bu kadar ödem yapmış olabilir yediğim karbonhidratlar mı acaba
Canim karbonhidrattandır büyük ihtimalle.bir de gerçekten ödem atmak için etkili ne içebilirim yeşilçay harici. onu içiyorum çünkü ama hala ödem var nasıl geçer bu
Eveet karbonhidratlar , tuz , çiğ köfte ,şalgam suyu da acayip ödem yapıyor .kızlar akıl almaya geldim. karnım inanılmaz şişti bacaklarımda çorap vs sıkıp iz yapmış hep
Veya yoğurt yiyebilirsinbir de gerçekten ödem atmak için etkili ne içebilirim yeşilçay harici. onu içiyorum çünkü ama hala ödem var nasıl geçer bu
Vuhuu supersin benim de iyi gidiyor şükür ama haftaici 4 gün daha bomba olacakKaptanım daha az yedim dündengün gün azaltacağım
Senden naber
Maydanoz limon , kiraz sapı çayı , kereviz çorbasıbir de gerçekten ödem atmak için etkili ne içebilirim yeşilçay harici. onu içiyorum çünkü ama hala ödem var nasıl geçer bu
Beğenen, bu işten keyif alan herkes yapabilirŞaka mıharikaaaa
Aynen canımmVuhuu supersin benim de iyi gidiyor şükür ama haftaici 4 gün daha bomba olacak
Tabi bir sen , bir de ben masumuzAaaa masumum ayol
Azaltma ayolKaptanım daha az yedim dündengün gün azaltacağım
Senden naber
Sağol kuzumGeçmiş olsun canım
Herhangi bir rahatsızlığın var mıkızlar akıl almaya geldim. karnım inanılmaz şişti bacaklarımda çorap vs sıkıp iz yapmış hep
Isırgan çayı, biberiye çayı, tuzu azaltmakbir de gerçekten ödem atmak için etkili ne içebilirim yeşilçay harici. onu içiyorum çünkü ama hala ödem var nasıl geçer bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?