Haha tamam çizkekim
Iyi geceler
İyi geceler kızlarİyi geceler hanımlar
Oo uğurlu rakamın
İyi geceler balİyi geceleeeeerrrr
Kızlarrrr hayırlı gecelerr. Evet bir tatile çıktım eylülde daha dönemedim ama sorun niden dönemedimEveeeet yok bayadırAomine Daiki
Isırganın faydasını görürsün, belki kullandığın ilaç da su tuttururTeşekkür ederim kızlar yarın maydanoz limon tüketeyim ben karboyuda minimuma çekeyim
Teşekkür ederim
Evet ,ilaç da kullanıyorum
Isırgan evde var ödeme iyiyse yarın 1 kupa içerim limonlu
AaaaaKızlarrrr hayırlı gecelerr. Evet bir tatile çıktım eylülde daha dönemedim ama sorun niden dönemedimçünkü tatilde ikinci bebişimi öğrendim. Ondan sonra bazı sıkıntılar oldu vs derken. Dedim bu gece şu kk ye bir gireyim yawww dur bakayim. siz nasılsınız canlar? Doğum sonrası yanınızdayım.
Ben de belki şeker miktarı azdır diye sordum, ben de çok severim, hazırını da, evde yaptığımızı da.Nolur güldürmepakette diye yazarken silmistim valla. Kılıkırk yarmaya ne hacet şaka bir yana, geçen gün yerel markette gördüm. Glikoz icermez vb, yaziyor ,ortaya koymuslar . Dedim alsam mi belki, kizim yer. Cok yiyecek seciyor da. 400 gramlik da vardi, 200 lügü aldim, kâr edeyim derken, komple yersem zarar ederim. Ki sevdigim bir ürün. Üzerinde Bayrmiç yaziyordu (arama sonuclarinda cikmasin diye kisalttim :) uzun yazma sakin ) yoresel deme sebebim, kalorisi bi tik dusuktur yoksa evde yapip vermediler.
Fur da görüyümÇok fena aktif. Yine çenem çıktı. Güleni furirum
Amin canım Allah razı oldun. 19. Haftadayım. Mayıs sonu inşallah doğum olacakAaaaa
Hayırlı uğurlu olsun canım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah
İnşallah güzelimAmin canım Allah razı oldun. 19. Haftadayım. Mayıs sonu inşallah doğum olacak
Hayırla kucağına al canımKızlarrrr hayırlı gecelerr. Evet bir tatile çıktım eylülde daha dönemedim ama sorun niden dönemedimçünkü tatilde ikinci bebişimi öğrendim. Ondan sonra bazı sıkıntılar oldu vs derken. Dedim bu gece şu kk ye bir gireyim yawww dur bakayim. siz nasılsınız canlar? Doğum sonrası yanınızdayım.
Allah sağlıkla kucağına aldırsın cnmKızlarrrr hayırlı gecelerr. Evet bir tatile çıktım eylülde daha dönemedim ama sorun niden dönemedimçünkü tatilde ikinci bebişimi öğrendim. Ondan sonra bazı sıkıntılar oldu vs derken. Dedim bu gece şu kk ye bir gireyim yawww dur bakayim. siz nasılsınız canlar? Doğum sonrası yanınızdayım.
Sağlıklı cıs mmmmBen de belki şeker miktarı azdır diye sordum, ben de çok severim, hazırını da, evde yaptığımızı da.
Hani Türkiye ye gidecem ya, kendime sağlıklı cıs arıyorum
Ben de Bisürü iş yaptım, nabeer
Kız pankek yaptım gel
İşin tersi Türkiye de en çok kâğıt helva yiyorumAllah sağlıkla kucağına aldırsın cnm
Sağlıklı cıs mmmm
Keçiboynuzlu tahin helvası var koskanın onda şeker az
Bana yok mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?