Kolay gelsin canım.xSağ ol kordisim, genelde ayaktayim geceleri de . Cocuklarla mesguliyet
Yaşasın etiketlendimm.
Bu ara yoğunum siz karar verin ben uyayim kuzumKızlar merhaba
Sağlıkla istediğimiz kiloya inebilmek,dirayet gösterebilmek için dua okumaya katılacak arkadaşlar
Öneriler Fetih Suresi,Kenz-ül Arş Duası ve Salat-ı Tefriciyye
Başka dua önerisi olan var mıdır? Birlikte mi bir sayıya tamamlayalım yoksa herkes kendi istediğini mi okusun?
Cordelia
@Elhan
@pastelfit
@SebastianCheesecake
fesang
minerva1988
@erenmothers
@Mehfam
@Aijoo
@Kinoalihatun
@Nikinik
@Willemijn-
@60kiloyum
@aypare ackerman
Kmsl Hnd
D u t
@Mthn83
@gezegenfeza
@belmayne
@Bar_na
@sara_28
_ASTRAL_
@ifdiyetim
İnşallah 6 lar 7 ler arasi olursun canım120 dim ameliyat sonrası 80 e düştüm. Sonra spor ve sıkı diyetle 72 yi ucundan gördüm sonra sürekli 80-74 aralığında gittim geldim
Nasıl memnun musun canım?Kızlar Huawei akıllı saatim geldi kurulumunu bir türlü yapamadım yaaa hangi uygulamayı kullanıyorsunz
Vücut ‘noluyo kızım, beni aç bırakırsan bende yağlarıma sarılırım’ falan demiş olabilir. Bu sabah herşey yolunda çünküHayret bi sey. Kesin kacamak yapmadin dimi dombilinasil oldu,cidden sasirdim. Şiskinlik hissediyor musun peki?
Dün öğleden sonra geldi canım taktım bakalım şimdilik iyi gibiNasıl memnun musun canım?
Tmm canım alıntı silmiyorum ben yawcanım sen gece alıntıları siliyorsun galiba o yüzden yarın konuşalım sayımız netleşsin.
Kızlar merhabalar Ahmet apa diyeti yapiyorum seviye 4 deyim iki bebis emziriyorum bu seviyede magnezyum sülfat icmem gerekiyor süte gecer mi bilginiz var mi kullanan var mi ?
Güle güle kullanDün öğleden sonra geldi canım taktım bakalım şimdilik iyi gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?