Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Vücut ‘noluyo kızım, beni aç bırakırsan bende yağlarıma sarılırım’ falan demiş olabilir. Bu sabah herşey yolunda çünkü
Dogru diyosun valla
Afiyet olsun,
Sen de benim gibi pizza afiyet olsun
Ya dün nerdeyse 13 e kadar bekledim, kaptan yarisini kazanayim diye tartida. Sonra zaten dunden planini yaptigim pizza vardi (onu yemem gerekti, cop olacakti, kizim yemeyince yemem gerekti. Babasi da sehir disinda gorevli. Benden baska yetiskin yok, neyse iste, dedim beklemisken tam bekliyim. 16:00 ya kadar basardim beklemeyi. Sonra ama kendimi durduramadim. Hep su aralikliyi denemicem diyip istemsizce deniyorum. Cidden bana yaramiyor. Sık sık yemeye devam ben :))

Ben olsam o pizzayı buzluğa atardım.

Offfffffff ne yenir demi o simit yarın gidecem sabahtan aradılar dikişler alınacak bakalım,yaklaşık 2,5 kilo flan gitti çıtırım
Dikişler alınsın gün gün daha iyi olacak. Sabırla bekliyorum normale dönüşünü toplu nikah töreni yapacaksın ekürim. Gofretler, simitler
Verdiğin kilolarin bir kilosunu gönül rahatlığıyla alabilirsin.

Annene sevgiler canım, benim de babam yapardı, şimdide kızım yapıyor, ben de sıcak yemeyi seviyorum, soğuduğu zaman canım istemiyor

Perşembe akşamıda çocuklr gelecek bize,torun çok heyecanlı süprüzlerm var ona,dünde çam ağacı aldım süsü filanda hazır nasıl mutlu olur şimdi kerata
Gözün aydın
İyi günler herkese
İyi günler
Ben olsam o pizzayı buzluğa atardım.
Hic oyle pratik bir cozum aklima gelmedi
Hayırlı sabahlar kızlar
Hayirli sabahlarr

Aynen çıtırım daha rahat ederim artık,ölçüde alınır herhalde geçeçi kaplamalar için o zaman süper olur varya.
Kaç gün nikah yaparım artık gelsin gofret gitsin simitler şuanda iyiyim aslında iyi verdim kiloyuda dikkatli olayımgenede
Hayırlı sabahlar kızlar
Selamlarr
Anammmm bbu ne böyleee bunu ısırır yer gene ısırırım

Çok sevimli, çok ağırbaşlı maşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…