- 17 Ekim 2021
- 11.443
- 38.011
- 548
- 39
Dogru diyosun vallaVücut ‘noluyo kızım, beni aç bırakırsan bende yağlarıma sarılırım’ falan demiş olabilir. Bu sabah herşey yolunda çünkü
Afiyet olsun,26 Aralık Pazartesi menüler;
Sabah 10.00
2 haşlanmış yumurta,
60 grlık piliç füme,
2 kk peynir.
Öğlen 14.00
1 kase çorba,
1 kase yoğurt,
1 dilim ekmek.
Akşam 18.00
Izgara tavuk,
Salata,
1 kase yoğurt,
1 bardak protein shake (tatlı isteğimi kessin diye).
Su:2 lt.
26 Aralık Adımlar
Eki Görüntüle 3182885
12.913 adım @Willemijn- @Zipzip-Cordelia
Sen de benim gibi pizza26 Aralık Pazartesi
@Willemijn- @Zipzip-
Kahvaltı 09.00
1 h yumurta
4 zeytin 1 d peynir
1 d tamtahıllı ekmek
Öğle 15.30
Ispanaklı peynirli yulaf lapası
2 d hindi füme
Domates salatalık biber
Akşam 19.00
1 tabak büyüklüğünde ince hamur pizza
Ispanak peynir 1 yumurtalı
1 tk fıstık ezmesi
Su 1,75 lt
Spor
1 saat fitness ağırlık
Adım 7.472
Ya dün nerdeyse 13 e kadar bekledim, kaptan yarisini kazanayim diye tartida. Sonra zaten dunden planini yaptigim pizza vardi (onu yemem gerekti, cop olacakti, kizim yemeyince yemem gerekti. Babasi da sehir disinda gorevli. Benden baska yetiskin yok, neyse iste, dedim beklemisken tam bekliyim. 16:00 ya kadar basardim beklemeyi. Sonra ama kendimi durduramadim. Hep su aralikliyi denemicem diyip istemsizce deniyorum. Cidden bana yaramiyor. Sık sık yemeye devam ben :))Günaydın kızlar,
Güzel bir gün olsun inşallah
Günaydın canım. afiyet olsun. annem biz küçükken un helvası yapardı, kokusu geldi burnuma
Maviş kaptanım naptın sen
afiyet olsun. adımlar süper. :))
afiyet olsun :))
Yanına da sıcak çıtır simit...Karnım açççççç kahvaltı yapmak sıcak çay içmek istiyorummm
Ben olsam o pizzayı buzluğa atardım.Dogru diyosun valla
Afiyet olsun,
Sen de benim gibi pizzaafiyet olsun
Ya dün nerdeyse 13 e kadar bekledim, kaptan yarisini kazanayim diye tartida. Sonra zaten dunden planini yaptigim pizza vardi (onu yemem gerekti, cop olacakti, kizim yemeyince yemem gerekti. Babasi da sehir disinda gorevli. Benden baska yetiskin yok, neyse iste, dedim beklemisken tam bekliyim. 16:00 ya kadar basardim beklemeyi. Sonra ama kendimi durduramadim. Hep su aralikliyi denemicem diyip istemsizce deniyorum. Cidden bana yaramiyor. Sık sık yemeye devam ben :))
Şiirsel bir üslup tuttum bunuYıldızlı bir gökyüzüne karşı ‘günaydın’ demek gözlerimi yaşartıyorbeden aydı ama. mecburen…
Offfffffff ne yenir demi o simitYanına da sıcak çıtır simit...
Yasaklara az kaldı tatlım.
Dikişler alınsın gün gün daha iyi olacak. Sabırla bekliyorum normale dönüşünüOfffffffff ne yenir demi o simityarın gidecem sabahtan aradılar dikişler alınacak bakalım,yaklaşık 2,5 kilo flan gitti çıtırım
Selam canımKızlar merhabalar Ahmet apa diyeti yapiyorum seviye 4 deyim iki bebis emziriyorum bu seviyede magnezyum sülfat icmem gerekiyor süte gecer mi bilginiz var mi kullanan var mi ?
Annene sevgiler canım, benim de babam yapardı, şimdide kızım yapıyor, ben de sıcak yemeyi seviyorum, soğuduğu zaman canım istemiyorGünaydın kızlar,
Güzel bir gün olsun inşallah
Günaydın canım. afiyet olsun. annem biz küçükken un helvası yapardı, kokusu geldi burnuma
Maviş kaptanım naptın sen
afiyet olsun. adımlar süper. :))
afiyet olsun :))
Gözün aydınPerşembe akşamıda çocuklr gelecek bize,torun çok heyecanlı süprüzlerm var ona,dünde çam ağacı aldım süsü filanda hazır nasıl mutlu olur şimdi kerata
İyi günlerİyi günler herkese
Hic oyle pratik bir cozum aklima gelmediBen olsam o pizzayı buzluğa atardım.
Hayirli sabahlarrHayırlı sabahlar kızlar
Aynen çıtırım daha rahat ederim artık,ölçüde alınır herhalde geçeçi kaplamalar için o zaman süper olur varya.Dikişler alınsın gün gün daha iyi olacak. Sabırla bekliyorum normale dönüşünütoplu nikah töreni yapacaksın ekürim. Gofretler, simitler
Verdiğin kilolarin bir kilosunu gönül rahatlığıyla alabilirsin.
SelamlarrHayırlı sabahlar kızlar
Anammmm bbu ne böyleee bunu ısırır yer gene ısırırım
Çok sevimli, çok ağırbaşlı maşallahAynen çıtırım daha rahat ederim artık,ölçüde alınır herhalde geçeçi kaplamalar için o zaman süper olur varya.
Kaç gün nikah yaparım artık gelsin gofret gitsin simitlerşuanda iyiyim aslında iyi verdim kiloyuda dikkatli olayımgenede
Selamlarr
Anammmm bbu ne böyleee bunu ısırır yer gene ısırırım
Çok tatlııı eşimde evet dese sahiplenecem hemende yok diyorrÇok sevimli, çok ağırbaşlı maşallah
Bende varıımmOkumalara başlıyor muyuz?Hedef60kgolmak
Çok yakışıklı hem de Allah esirgesin canım.
Evet yaaaaÇok tatlııı eşimde evet dese sahiplenecem hemende yok diyorr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?