- 18 Mart 2018
- 31.131
- 124.333
- 598
- 35
Hayatımda hiç ilginç birşey olmadı kiNeler yazdın acaba
Olsun yaa gene arada ekşınlı bişiler olmuşturHayatımda hiç ilginç birşey olmadı ki
Günlük ev işleri ve ders çalışmak dışında bişey yazmamışımdır
Dişçi senin yerine diyet yapmış2,5 kilo filan gitti nerdeyse iyide oldu:))
Herhalde bir kaç gün daha beklesem gider biraz dahaDişçi senin yerine diyet yapmış
Yok yaa, biz okuldan eve, evden okulaOlsun yaa gene arada ekşınlı bişiler olmuştur
Temizlik market okula git gel benim ki de öyle oldu bacım. Eve gidince adımlarsınNe güzel masa başındayım şu saat olmuş daha 3bin adım
Hiç mi yaramazlık ypmadın yoksa,bende dışardan eve girmezdim helede çocukkenYok yaa, biz okuldan eve, evden okula
evet canim bagirsaklari bosaltmam gerekiyor seviye 4 de 36 saatlik oruclar var ona ön hazirlik bi kac yerde bisey opmaz denilmis kimi dr sor demis kafam karisti bnmdeEmzirirken magnezyum alıyordum ama sülfat formu değil. Sülfat ishal yapan bir form muydu? Süte geçer de bağırsak hareketi dışında zararı olmaz magnezyumun faydası olur.
En sağlıklısı dr a danışmak bence canımevet canim bagirsaklari bosaltmam gerekiyor seviye 4 de 36 saatlik oruclar var ona ön hazirlik bi kac yerde bisey opmaz denilmis kimi dr sor demis kafam karisti bnmde
doktorumda memlekette simdi ki drlara desem program uyguluyorum direk diyecekler birak geleneksel tipa karsilar malumEn sağlıklısı dr a danışmak bence canım
aslinda ikiz degiller canim 8 aralik 2020 ve 8 aralik 2021 dogumlularMerhaba bilmiyorum ama ikizler çok tatlıdır
Benimde şöyle bir anım var. Orta 1 de Türkçe öğretmenim beni hiç sevmezdi, çünkü ergenliğin getirdiği dengesizlikle dersi kaynatırdım. Mekanı cennet olsun, bir gün bana demişti ki ‘dersime girme, vallahi yok yazmayacağım.’ Sonra ondan en uzak sıranın en son masasına oturup derslerinde sessizlik yemini etmiştim.ne güzel
Bende bi ara günlük tutardım, orta ikide rehber öğretmeni benim not defterimi istedi, başka sınıfa ders vermek için, aceleyle günlük tuttuğum defteri vermişim
10 dakika sonra gülerek geri getirdi
Ondan sonra bıraktım
Eskiden bir zamanlar çok melankolik bir insandım. O zamanlar içimi hep yazıya, şiire dökerdim. Sonra ‘amannn, canım sağolsun’ moduna hızlıca terfi ettim. O günden sonra üretkenliğim azaldı. Hüzün, insana ciddi bir sanatsal motivasyon veriyorBen de bu ruhlara bayılıyorum işte
evet canim bagirsaklari bosaltmam gerekiyor seviye 4 de 36 saatlik oruclar var ona ön hazirlik bi kac yerde bisey opmaz denilmis kimi dr sor demis kafam karisti bnmde
EklicemBu ara yoğunum siz karar verin ben uyayim kuzum
Kız demiştin ya gece bildirimlere bakıp geri kapatıyorum diyeTmm canım alıntı silmiyorum ben yaw
Afiyet olsun
Yeni sayfa açıcam bu akşam canımOkumalara başlıyor muyuz?Hedef60kgolmak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?