Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Emzirirken magnezyum alıyordum ama sülfat formu değil. Sülfat ishal yapan bir form muydu? Süte geçer de bağırsak hareketi dışında zararı olmaz magnezyumun faydası olur.
evet canim bagirsaklari bosaltmam gerekiyor seviye 4 de 36 saatlik oruclar var ona ön hazirlik bi kac yerde bisey opmaz denilmis kimi dr sor demis kafam karisti bnmde

Merhaba bilmiyorum ama ikizler çok tatlıdır
aslinda ikiz degiller canim 8 aralik 2020 ve 8 aralik 2021 dogumlular ablamiz 2.5 aylikti hamile kaldim kesmedim sütten tandem yaptim artik ablamiz ayrilma zamani geldi ama cok hasta bu ara oksuruk ates az toparlansin ins ayrilacaz nasil olck bilmiyorum kucugumu emerken gorup uzulsunde istemiyorum

Benimde şöyle bir anım var. Orta 1 de Türkçe öğretmenim beni hiç sevmezdi, çünkü ergenliğin getirdiği dengesizlikle dersi kaynatırdım. Mekanı cennet olsun, bir gün bana demişti ki ‘dersime girme, vallahi yok yazmayacağım.’ Sonra ondan en uzak sıranın en son masasına oturup derslerinde sessizlik yemini etmiştim.
Orta 2.sınıfta kompozisyon eklendi derse, sınıfı dolaşıp kontrol ediyordu. En son benim yanıma geldi ve gidemedi. ‘Dersten sonra yanıma gel!’ dedi. Korkarak gittim yanına. ‘Belli ki Türkçe dersinden birşey anlamıyorsun, söyle bakalım nasıl böyle güzel yazıyorsun?’ dedi. 60 yaşını geçkin, 1.90 boyunda, bembeyaz saçlı bir adam… ‘Ben hep yazıyorum, günlük tutuyorum.’ dedim. ‘Aferin’ dedi bana. O günden sonra elimi hiç bırakmadı. Yeri geldi kafama vura vura öğretti. Küçük bir kasabadaki devlet okulundaydım ben, ilçe birincisiydim, sınavlarda dereceler yapardım. Çok emeği var öğretmenimin. Bugün, hala Türkçe kitabı açmadan sınavlarda 1-2 yanlışla kurtarırım. Hepsi onun sayesinde. Allah rahmet eğlesin, hala rüyalarıma girer öğretmenim.

Ben de bu ruhlara bayılıyorum işte
Eskiden bir zamanlar çok melankolik bir insandım. O zamanlar içimi hep yazıya, şiire dökerdim. Sonra ‘amannn, canım sağolsun’ moduna hızlıca terfi ettim. O günden sonra üretkenliğim azaldı. Hüzün, insana ciddi bir sanatsal motivasyon veriyor

evet canim bagirsaklari bosaltmam gerekiyor seviye 4 de 36 saatlik oruclar var ona ön hazirlik bi kac yerde bisey opmaz denilmis kimi dr sor demis kafam karisti bnmde

Bebeğin de bağırsaklarını zorlayabilir o zaman. Emzirirken bu tarz şeyler pek önerilmiyor. Beybi kaç aylık?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…