- 20 Mart 2008
- 142.081
- 214.225
- 1.423
- 60
Valla hepimize oluyor zaman zaman canım. Aralıklı yapmak istiyorsan yavaş yavaş artırabilirsin. Bir anda arayı çok açınca daha fena yeme hissi geliyor çünkü haklısın.Dogru diyosun valla
Afiyet olsun,
Sen de benim gibi pizzaafiyet olsun
Ya dün nerdeyse 13 e kadar bekledim, kaptan yarisini kazanayim diye tartida. Sonra zaten dunden planini yaptigim pizza vardi (onu yemem gerekti, cop olacakti, kizim yemeyince yemem gerekti. Babasi da sehir disinda gorevli. Benden baska yetiskin yok, neyse iste, dedim beklemisken tam bekliyim. 16:00 ya kadar basardim beklemeyi. Sonra ama kendimi durduramadim. Hep su aralikliyi denemicem diyip istemsizce deniyorum. Cidden bana yaramiyor. Sık sık yemeye devam ben :))
Allah kalplerine merhamet versin tatlım.Napcaz bu beyleri böyle
ay çok tatlııı
Ben de yok diyordum, şimdi kimseye vermem diyorumÇok tatlııı eşimde evet dese sahiplenecem hemende yok diyorr
Ancak müstakil ev olursa olurmuş paucumun kenarları çok bilirler yaAllah kalplerine merhamet versin tatlım.
Verilmez zaten çocuk gibi onlarda.Ben de yok diyordum, şimdi kimseye vermem diyorum
Harika çıtırımm keyfini çıkar güzelcene27 Aralık Salı
Antalya hava durumu
Dışarı 18
Salon 21
Balkon 22
Müstakil ev mevzusu bizde de var tatlımAncak müstakil ev olursa olurmuş paucumun kenarları çok bilirler ya
Bizdede aynı herhade köpek olursa evdede kalır o zaman,kedide ne olur bilmiyorum hiçMüstakil ev mevzusu bizde de var tatlımöyle olsa bile evin içinde olmadıktan sonra ben napim sitenin bahçesinde zaten gidip seviyorum.
Harika bir havaa
Şiir de yazarım öğretmenimŞiirsel bir üslup tuttum bunu
Yıldızlı bir gökyüzüne günaydın demek ne güzel bir ifade
Ne güzel masa başındayım şu saat olmuş daha 3bin adım
Ay düşünmedim hiç o açısınıBende diş sorunu varya ondan benimki,yarın dikişler alıncak şimdi aradılar sabah gideceğim.
ne güzelŞiir de yazarım öğretmenim9 yaşından bu yana günlük tuttuğum için kelimelerle aram iyidir
2,5 kilo filan gitti nerdeyse iyide oldu:))Ay düşünmedim hiç o açısını
Neler yazdın acabane güzel
Bende bi ara günlük tutardım, orta ikide rehber öğretmeni benim not defterimi istedi, başka sınıfa ders vermek için, aceleyle günlük tuttuğum defteri vermişim
10 dakika sonra gülerek geri getirdi
Ondan sonra bıraktım
Ben de bu ruhlara bayılıyorum işteŞiir de yazarım öğretmenim9 yaşından bu yana günlük tuttuğum için kelimelerle aram iyidir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?