Nereye
Evinin altında II. Dünya Savaşı' ndan kalma bomba çıktı.Hayatımda hiç ilginç birşey olmadı ki
Günlük ev işleri ve ders çalışmak dışında bişey yazmamışımdır
Terfi ettiğin mod da çok güzel canım. Çok üzülme bence. Hasta bir şair ruhundan daha iyi bu.Eskiden bir zamanlar çok melankolik bir insandım. O zamanlar içimi hep yazıya, şiire dökerdim. Sonra ‘amannn, canım sağolsun’ moduna hızlıca terfi ettim. O günden sonra üretkenliğim azaldı. Hüzün, insana ciddi bir sanatsal motivasyon veriyor
Hmm evet canım alıntı silmek diyince birden anlamadım :)Eklicem
Kız demiştin ya gece bildirimlere bakıp geri kapatıyorum diye
Sormuştum hani neden cevap vermiyosun geceki mesajlara diye
Keşke benim de olsa öyle modlarımEskiden bir zamanlar çok melankolik bir insandım. O zamanlar içimi hep yazıya, şiire dökerdim. Sonra ‘amannn, canım sağolsun’ moduna hızlıca terfi ettim. O günden sonra üretkenliğim azaldı. Hüzün, insana ciddi bir sanatsal motivasyon veriyor
afiyet olsun tatlım27 Aralık menü
Saat 10 30
1 yumurta 1 kaşık tam buğday unu ile omlet
1 adet muz 1 adet kivi 1 ceviz
Ara
1 kupa kahve
Akşam 18 20
1 kepçe yeşil mercimek yemeği
3 Ufak servis kaşığı bulgur pilavı
1 kase salata
2lt su
Dün ve bugün adımları
Nikinik Cordelia Hedef60kgolmak
Geçmiş olsun canımMerhabalar bugün anestezi altında midemden endoskopi çekildi. Mideden parça alınıp patolojiye gönderildi.Endoskopi sırasında hiç bisey hissetmedim haliyle ama sonrasında çok hafif baş dönmesi ve mide bulantısı yaşadım ki bunlar normalmiş yarım saat içinde de geçti zaten .dün gece saat 12 den itibaren hic bisey yiyip içmedim anestezi alacağım için sonrasında da endoskopiden sonra iki saat hiç bir şey yiyilip icilmeyecekmis su bile icilmiyor o yüzden taa bugün saat 14.00 a kadar bir sey yiyip içmedim 14.00 da bir kase çorba içtim şimdi iyiyim ama boğazım biraz acıyor o kadar oda yarına geçer diye düşünüyorum.İnşallah patoloji sonucumda temiz gelir.Ben atlattım darısı senin başınaElhan ım
Elhan
Çok geçmiş olsun bitanem. Sonuç ne zaman belli olacak?Merhabalar bugün anestezi altında midemden endoskopi çekildi. Mideden parça alınıp patolojiye gönderildi.Endoskopi sırasında hiç bisey hissetmedim haliyle ama sonrasında çok hafif baş dönmesi ve mide bulantısı yaşadım ki bunlar normalmiş yarım saat içinde de geçti zaten .dün gece saat 12 den itibaren hic bisey yiyip içmedim anestezi alacağım için sonrasında da endoskopiden sonra iki saat hiç bir şey yiyilip icilmeyecekmis su bile icilmiyor o yüzden taa bugün saat 14.00 a kadar bir sey yiyip içmedim 14.00 da bir kase çorba içtim şimdi iyiyim ama boğazım biraz acıyor o kadar oda yarına geçer diye düşünüyorum.İnşallah patoloji sonucumda temiz gelir.Ben atlattım darısı senin başınaElhan ım
Elhan
Çok geçmiş olsun kuzumMerhabalar bugün anestezi altında midemden endoskopi çekildi. Mideden parça alınıp patolojiye gönderildi.Endoskopi sırasında hiç bisey hissetmedim haliyle ama sonrasında çok hafif baş dönmesi ve mide bulantısı yaşadım ki bunlar normalmiş yarım saat içinde de geçti zaten .dün gece saat 12 den itibaren hic bisey yiyip içmedim anestezi alacağım için sonrasında da endoskopiden sonra iki saat hiç bir şey yiyilip icilmeyecekmis su bile icilmiyor o yüzden taa bugün saat 14.00 a kadar bir sey yiyip içmedim 14.00 da bir kase çorba içtim şimdi iyiyim ama boğazım biraz acıyor o kadar oda yarına geçer diye düşünüyorum.İnşallah patoloji sonucumda temiz gelir.Ben atlattım darısı senin başınaElhan ım
Elhan
Canım ben ocakta başlayacağımKızlar ayrı başlık açmaya çekindim ya dalga geçerler belki diye
Rahatsız etmezsek burda devam edelim :)
Herkesin hedefini alayım not edicem Ocak ayı sonuna kadar hedefler1 adet sure de olabilir.Ayrı okuyacağız kızlar
*Kurtubi önemli olan ya da hayırlı olan bir işin gerçekleşebilmesi ya da belaların def edilebilmesi için Salat-ı Tefriciye 4444 kez okunmalı demiştir. Salat-ı Tefriciye duasını okuyacak kadar zamanı bulunmayan kişiler 5, 3, 7, 21, 41 veya 11 kez okuyabilmektedir.
*Kenzül Arş duası 3 7 17 ya da 21 kez
*Fetih suresi 11 kez ya da 7günde 41 kez
Aslında her şeye fayda edecek bu dualar ama özel istek olursa daha etkili olabilir :)
Şu an en büyük derdimiz sağlıklı kilo vermek olduğu için bu konuda niyetlenebiliriz ya da ne isterseniz :)
gezegenfeza Cicekbocekkaktus 60kiloyum fesang D u t aypare ackerman erenmothers belmayne Mehfam
YarişaNereye
zaten ocak ayı sonuna kadar canım hedeflerimizCanım ben ocakta başlayacağım
Planlamamı yapıp dönüyorum birazdan sana bebişimKızlar ayrı başlık açmaya çekindim ya dalga geçerler belki diye
Rahatsız etmezsek burda devam edelim :)
Herkesin hedefini alayım not edicem Ocak ayı sonuna kadar hedefler1 adet sure de olabilir.Ayrı okuyacağız kızlar
*Kurtubi önemli olan ya da hayırlı olan bir işin gerçekleşebilmesi ya da belaların def edilebilmesi için Salat-ı Tefriciye 4444 kez okunmalı demiştir. Salat-ı Tefriciye duasını okuyacak kadar zamanı bulunmayan kişiler 5, 3, 7, 21, 41 veya 11 kez okuyabilmektedir.
*Kenzül Arş duası 3 7 17 ya da 21 kez
*Fetih suresi 11 kez ya da 7günde 41 kez
Aslında her şeye fayda edecek bu dualar ama özel istek olursa daha etkili olabilir :)
Şu an en büyük derdimiz sağlıklı kilo vermek olduğu için bu konuda niyetlenebiliriz ya da ne isterseniz :)
gezegenfeza Cicekbocekkaktus 60kiloyum fesang D u t aypare ackerman erenmothers belmayne Mehfam
Amin canım sonuçlar 15 -20 güne belli olurmuşÇok geçmiş olsun bitanem. Sonuç ne zaman belli olacak?
Tertemiz çıkar inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?