Teşekkür ederim canımÇok geçmiş olsun kuzum
Amin canım teşekkür ederimGeçmiş olsun canıminşallah temiz sonuçların gelir
İyi geceler bitanem dinlen güzelceBugün kendimi yorgun ve halsiz hissediyorum erken uyuyacağım iyi geceler kızlar
İyi geceler canımBugün kendimi yorgun ve halsiz hissediyorum erken uyuyacağım iyi geceler kızlar
Geçmiş olsunBugün kendimi yorgun ve halsiz hissediyorum erken uyuyacağım iyi geceler kızlar
tamam balımPlanlamamı yapıp dönüyorum birazdan sana bebişim
Kilo olarak hedef miKızlar ayrı başlık açmaya çekindim ya dalga geçerler belki diye
Rahatsız etmezsek burda devam edelim :)
Herkesin hedefini alayım not edicem Ocak ayı sonuna kadar hedefler1 adet sure de olabilir.Ayrı okuyacağız kızlar
*Kurtubi önemli olan ya da hayırlı olan bir işin gerçekleşebilmesi ya da belaların def edilebilmesi için Salat-ı Tefriciye 4444 kez okunmalı demiştir. Salat-ı Tefriciye duasını okuyacak kadar zamanı bulunmayan kişiler 5, 3, 7, 21, 41 veya 11 kez okuyabilmektedir.
*Kenzül Arş duası 3 7 17 ya da 21 kez
*Fetih suresi 11 kez ya da 7günde 41 kez
Aslında her şeye fayda edecek bu dualar ama özel istek olursa daha etkili olabilir :)
Şu an en büyük derdimiz sağlıklı kilo vermek olduğu için bu konuda niyetlenebiliriz ya da ne isterseniz :)
@gezegenfeza @ifdiyetim @60kiloyumfesang D u t @aypare ackerman erenmothers @belmayne Mehfam
dua sayısı olarak canımKilo olarak hedef mi
Geçmiş olsun canımAmin canım teşekkür ederim
Salat-ı Tefriciye 41Kızlar ayrı başlık açmaya çekindim ya dalga geçerler belki diye
Herkesin hedefini alayım not edicem Ocak ayı sonuna kadar hedefler1 adet sure de olabilir.Ayrı okuyacağız kızlar
*Kurtubi önemli olan ya da hayırlı olan bir işin gerçekleşebilmesi ya da belaların def edilebilmesi için Salat-ı Tefriciye 4444 kez okunmalı demiştir. Salat-ı Tefriciye duasını okuyacak kadar zamanı bulunmayan kişiler 5, 3, 7, 21, 41 veya 11 kez okuyabilmektedir.
Aslında her şeye fayda edecek bu dualar ama özel istek olursa daha etkili olabilir :)
Şu an en büyük derdimiz sağlıklı kilo vermek olduğu için bu konuda niyetlenebiliriz ya da ne isterseniz :)
@gezegenfeza @ifdiyetim @60kiloyumfesang D u t @aypare ackerman erenmothers @belmayne Mehfam
kaydettim kuzumSalat-ı Tefriciye 41
Kenzül arş 21
Fetih süresi 11 kez okuyabilirim canım
Çok güzelKızlar ayrı başlık açmaya çekindim ya dalga geçerler belki diye
Yarişa
Ben şimdilik 3 kenzül arş duası alayım kuzumKızlar ayrı başlık açmaya çekindim ya dalga geçerler belki diye
Çok geçmiş olsun canım inşallah temiz çıkar sonuçlarınMerhabalar bugün anestezi altında midemden endoskopi çekildi. Mideden parça alınıp patolojiye gönderildi.Endoskopi sırasında hiç bisey hissetmedim haliyle ama sonrasında çok hafif baş dönmesi ve mide bulantısı yaşadım ki bunlar normalmiş yarım saat içinde de geçti zaten .dün gece saat 12 den itibaren hic bisey yiyip içmedim anestezi alacağım için sonrasında da endoskopiden sonra iki saat hiç bir şey yiyilip icilmeyecekmis su bile icilmiyor o yüzden taa bugün saat 14.00 a kadar bir sey yiyip içmedim 14.00 da bir kase çorba içtim şimdi iyiyim ama boğazım biraz acıyor o kadar oda yarına geçer diye düşünüyorum.İnşallah patoloji sonucumda temiz gelir.Ben atlattım darısı senin başına @Elhan ım
@Elhan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?