Çok teşekkür ederim canım benim iyi ki varsın
İnsaallah biz yeniyoruzGünaydın herkese
Kızlar nasıl gidiyor diyetler cuma yeniyoruz dimi
@belmayne
Hedef60kgolmak
@Kinoalihatun
@Kmsl Hnd
@aypare ackerman
@erenmothers
Afiyet olsun26 aralik
07.00
Sütlü fit granola
12.30
Kış corbasi
Yarım tabak kuru fasulye
Yarım tabak pilav
Salata
18.30
5 adet Firinda kabak mucver
1 kase yoğurt
Adim 6579
27 aralik
07.00
Yoğurtlu kuru meyveli yulaf
12.30
Tarhana çorbası
Firinda kofte patates
3 Kaşık bulgur pilavı
18.30
Yoğurtlu kereviz
Adım 10133
Spor 25dk hiit workout
@Zipzip-Cordelia
Yok yeeeKaptanım aklının Bi kenarında dursun Bi daha beni kaptan yapmayıngelemiyorum geçmişi okuyamiyorum tek motive yöntemim pazartesi kilo verip gelmis olmak
Canim fesangim. İnsan,evladinin ayagina tas degse uzuluyor. Kiyamiyor. Cok iyi anliyorum seni. Allah yar ve yardimcin olsun. İnsaallah halledersin canim dostum. Yakisikli oğlunun annesiBar_na canım sen demiştin değil mi birkaç gün önce keyfin yok diye? O sırada geçiştirmiştim ama evet canım sıkkındı bu meseleye. Hissiyatin kuvvetliymis güzelim
Afiyet olsun pastelim. İnsaallah ben de senin gibi basarili olurum. Bu arada benim de dunden basmati pilavim var, dun yememistim. Yicem bugün.27 Aralık Salı
@Willemijn- @Zipzip-
Kahvaltı 09.15
Tambuğdaylı meyveli pankek
İçinde yumurta yoğurt var.
Yanında bir kaşık labne.
Öğle 14.30
1 porsiyon sade döner
Salata
Küçük ayran
Akşam 18.00
4 fırın kanat
1 servis kaşığı basmati pilavı
Salata
Su 3 lt
Spor
50 dk fitnes ağırlık antremanları
Adım 8.197
Gel sarılalım
Tamam canımCanım ben
41 Tefriciye
7 Kenzül Arş
11 Fetih Sûresi okuyayım inşaAllah
Günaydin kizlar
Uyumusum bu sefer
27 ARALİK
KAHVALTİ
kasap sucuk
3 dilim cavdar ekmegi.
Haslanmis yumurta.
Kahvalti sonrasi.
2 kasap köfte.
1 dilim cavdar ekmegi
Aksam
Birkac mercimek koftesi
1 adet kakaolu top
@Zipzip-
Cordelia
Hedef60kgolmak
ADİM
7.299Eki Görüntüle 3183334
Teşekkür ederim canım benimİnsaallah biz yeniyoruz
Afiyet olsun
Yok yeee
Canim fesangim. İnsan,evladinin ayagina tas degse uzuluyor. Kiyamiyor. Cok iyi anliyorum seni. Allah yar ve yardimcin olsun. İnsaallah halledersin canim dostum. Yakisikli oğlunun annesi
Afiyet olsun pastelim. İnsaallah ben de senin gibi basarili olurum. Bu arada benim de dunden basmati pilavim var, dun yememistim. Yicem bugün.
Mthn83 Allah kolaylik versin canim
En son menu yazarken,telefon dustu elimden,daliyordum. Baktim olacak gibi degil.Tamam canım
Evet, eğer okusaydım öğretmen olmayı çok istiyordum, nasip olmadı.Şimdi yeni düzeni gördükçe eski günleri çok özlüyorum. Tabiki dayak, ya da pazartesi günleri uzun saçlı erkekleri kırpmak için elinde makasla kapıda bekleyen müdür çok korkunç ve kabul edilemez geliyor ama göz bebeği olduğumuz ailelerimiz ‘Eti senin, kemiği bizim hocam’ diye bizi okula bıraktıklarında korkuyla beraber saygı duyardık. Bir de öğretmenlik kutsaldı, özenirdik, örnek alırdık…
Canim gezegenimEvet, eğer okusaydım öğretmen olmayı çok istiyordum, nasip olmadı.
2 olayım var hiç unutmam, biri 1 yılda kaç hafta var dı
Tahtadayım, arkadaşlar kopya verdi ama sesler karışınca tahtaya 51 yazdım.
Rakamlar harika, öyle güzel yazdım ki, o güzel yazı bile dayaktan kurtaramadı
İkincisi, bize ödev vermiş deprem ve erozyon çalışın diye, depremi çalışmışım, bir arkadaşı kaldırdı anlattırdı, başka kim anlatmak ister diye sordu, öyle bir parmak kaldırıyorum ki, kendimi parçalıyorum, öğretmenim, öğretmenim diye,
Beni kaldırıp sende erozyonu anlat demez mi
Eyvah, o da mı vardı
Kem küm etmeye başladım, bir de orda dayak yedim, sen benimle dalgamı geçiyorsun diye
Hep çalışkan bir öğrenciydim, aslında öğretmenimin bunu bilmesi gerekir di,sınıfın önünde dayak yemek çocuk psikolojisini kötü etkiliyor,
Güle güle kullan canımTabak aldim yine ve amerikan servisi. Hatta servisleri
Sağ ol,ayni anda ben de sana canim yazmisimGüle güle kullan canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?