Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Günaydın herkese

Kızlar nasıl gidiyor diyetler cuma yeniyoruz dimi

@belmayne
Hedef60kgolmak
@Kinoalihatun
@Kmsl Hnd
@aypare ackerman
@erenmothers
İnsaallah biz yeniyoruz
Afiyet olsun
Kaptanım aklının Bi kenarında dursun Bi daha beni kaptan yapmayın gelemiyorum geçmişi okuyamiyorum tek motive yöntemim pazartesi kilo verip gelmis olmak
Yok yeee
Bar_na canım sen demiştin değil mi birkaç gün önce keyfin yok diye? O sırada geçiştirmiştim ama evet canım sıkkındı bu meseleye. Hissiyatin kuvvetliymis güzelim
Canim fesangim. İnsan,evladinin ayagina tas degse uzuluyor. Kiyamiyor. Cok iyi anliyorum seni. Allah yar ve yardimcin olsun. İnsaallah halledersin canim dostum. Yakisikli oğlunun annesi

Afiyet olsun pastelim. İnsaallah ben de senin gibi basarili olurum. Bu arada benim de dunden basmati pilavim var, dun yememistim. Yicem bugün.
Mthn83 Allah kolaylik versin canim

Teşekkür ederim canım benim

Evet, eğer okusaydım öğretmen olmayı çok istiyordum, nasip olmadı.
2 olayım var hiç unutmam, biri 1 yılda kaç hafta var dı
Tahtadayım, arkadaşlar kopya verdi ama sesler karışınca tahtaya 51 yazdım.
Rakamlar harika, öyle güzel yazdım ki, o güzel yazı bile dayaktan kurtaramadı
İkincisi, bize ödev vermiş deprem ve erozyon çalışın diye, depremi çalışmışım, bir arkadaşı kaldırdı anlattırdı, başka kim anlatmak ister diye sordu, öyle bir parmak kaldırıyorum ki, kendimi parçalıyorum, öğretmenim, öğretmenim diye ,
Beni kaldırıp sende erozyonu anlat demez mi
Eyvah, o da mı vardı
Kem küm etmeye başladım, bir de orda dayak yedim, sen benimle dalgamı geçiyorsun diye
Hep çalışkan bir öğrenciydim, aslında öğretmenimin bunu bilmesi gerekir di,sınıfın önünde dayak yemek çocuk psikolojisini kötü etkiliyor,

Canim gezegenim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…