Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

İyi ki yazdın eve dönünce yazacağım cicikuşum

gel gel bebeğim gel
ben sana bakarım

Hedef60kgolmak açıklama bekliyorum
Sen nasıl sadece bi tek bi kişiyi seversin önce onu anlat bebeğim

Rahat giyin canım üzerini çıkarmıyorsun sadece ayakkabılarını çıkarıp sedyeye uzanıyorsun kolundan damar yolu açıyorlar ağzına yüzük diye tabir ettikleri biseyi takıp ısırması istiyorlar gerisini hatırlamıyorum bile Bi uyanıyorsun bitmiş uyudun uyandın endoskopi işlemi hepsi 25 -30 dakika gibi bir süreye bitiyor sonra yarım saat te hastanede bekletip iyice kendine gelince gönderiyorlar.hic heyecanlanma canım bende çok korkuyordum açıkçası ama korkacak bir şey yok güle güle girip güle güle çıkacaksın inşallah

Selamlar hanımlar şimdi geldim eve çok yoruldum,dikişler cumaya kaldı 2 tanesi az kalmış düzelmeye.
Yoğurt yiyom şimdi çok açıktım çorbası olan varsa fırlatsın ekrandan bana içimm.

Avm keyfi yaptım hediye aldım,çok zorlandım bu sefer fiatlar tam uçuk olmuş,neyse buldum aldım herkese.

Abla geçmiş olsun. Hemen toparlarsın umarım. Yenice mercimek çorbası yaptım. Gönderiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…