gel gel bebeğim gelAllaaaah, ben bunun üstüne Türkiye ye uçarak giderim
seni bi ayrı seviyorumBen de birini çok seviyorum
Baş harfi P
Kargoyu beklerim tatlım.Göstericem, kargodan gelsin . Olanlari gosteririm ben degöstermeyi cok istiyorum
Öyle kuzu herkesin ayrı bir sevgisi var.seni bi ayrı seviyorum
sultanların sultanı
Canım bu magnezyum sülfatun diğer bir adı epsom tuzu. Kimlerin dikkatli kullanması gerektiğini iyice araştır. Ben hiç araştırmadım araştırsam da anlamazdım kalp sorunum yoktu. Tek şansim eşim derse gitmeden içmiş olmam. Yaşayacak ömrüm varmış gerçi. Hastanede bir sürü azar işittigimle kaldım. Hangi doktor baktiysa kızdı durdu. Çok dikkatli ol.gercekten mi canim kiz benim zaten kalp sorunum var kalp kapaklarim sorunlu kullanmayim o zaman ben bunu endise ettim bende simdi
Yaa Allahim korumus ne kadar ölcek icmistin sen canim ben bi tatli kasigi ictim pazar aksami tekrar icmem gerek sinameki mi alsam ki bundan korktum oda oluyor kizar ya drlar anlatmaktan usandim drlara da vallaCanım bu magnezyum sülfatun diğer bir adı epsom tuzu. Kimlerin dikkatli kullanması gerektiğini iyice araştır. Ben hiç araştırmadım araştırsam da anlamazdım kalp sorunum yoktu. Tek şansim eşim derse gitmeden içmiş olmam. Yaşayacak ömrüm varmış gerçi. Hastanede bir sürü azar işittigimle kaldım. Hangi doktor baktiysa kızdı durdu. Çok dikkatli ol.
oyle mi diyosun canim pazar gunu ictim bisey olmadi ama bi arkadasta kalbim duracak gibi hissettim hastanede gosumubactim dedi kalp problemimde var biraz daha arastirayim bakalimKocaman olmuşlar ya ben olsam denerdim.
Sağ ol canim benimKargoyu beklerim tatlım.sag salim gelsinler. Güle güle kullan.
EvetÖyle kuzu herkesin ayrı bir sevgisi var.
Allah korumusCanım bu magnezyum sülfatun diğer bir adı epsom tuzu. Kimlerin dikkatli kullanması gerektiğini iyice araştır. Ben hiç araştırmadım araştırsam da anlamazdım kalp sorunum yoktu. Tek şansim eşim derse gitmeden içmiş olmam. Yaşayacak ömrüm varmış gerçi. Hastanede bir sürü azar işittigimle kaldım. Hangi doktor baktiysa kızdı durdu. Çok dikkatli ol.
Beni en cok seven garanti. Devamina karismam
Kalp problemim var diyorsun, cok tehlikeliymis baksana.oyle mi diyosun canim pazar gunu ictim bisey olmadi ama bi arkadasta kalbim duracak gibi hissettim hastanede gosumubactim dedi kalp problemimde var biraz daha arastirayim bakalim
Afiyet olsun kaptanim❤26 aralik
07.00
Sütlü fit granola
12.30
Kış corbasi
Yarım tabak kuru fasulye
Yarım tabak pilav
Salata
18.30
5 adet Firinda kabak mucver
1 kase yoğurt
Adim 6579
27 aralik
07.00
Yoğurtlu kuru meyveli yulaf
12.30
Tarhana çorbası
Firinda kofte patates
3 Kaşık bulgur pilavı
18.30
Yoğurtlu kereviz
Adım 10133
Spor 25dk hiit workout
Zipzip- Cordelia
Tamam kaptanim bu son kaptanligin olsunKaptanım aklının Bi kenarında dursun Bi daha beni kaptan yapmayıngelemiyorum geçmişi okuyamiyorum tek motive yöntemim pazartesi kilo verip gelmis olmak
Günaydın pastelfitim ❤Günaydın hanımlar
Afiyet olsun pastelfitim ❤27 Aralık Salı
@Willemijn-Zipzip-
Kahvaltı 09.15
Tambuğdaylı meyveli pankek
İçinde yumurta yoğurt var.
Yanında bir kaşık labne.
Öğle 14.30
1 porsiyon sade döner
Salata
Küçük ayran
Akşam 18.00
4 fırın kanat
1 servis kaşığı basmati pilavı
Salata
Su 3 lt
Spor
50 dk fitnes ağırlık antremanları
Adım 8.197
Afiyet olsun canim ❤Sabah 9
3 d ekmek + menemen
Ara. Hindistan cevizi yağlı kahve
Akşam 16-17.00
8- 10 kaşık Pırasa
Gözleme ( 3 d ekmek muadili hamur + 1 d kaşar )
Çekirdek dakota
Adım sayısı 6000
Hayirli sabahlar canim❤Hayırlı sabahlar
Her güzel yüreğe girecek tatlı bir kızsın sen
Günaydın canim❤Günaydın kızlar
Kopalimgençler kopuyormuyuzzzzzzzzzzzzz
Hedefin kac canimYeni yila 4 gun kaldi.
Yeni yil hedeflerinden biri, kilo vermek
Güle güle kullan KaptanimTabak aldim yine ve amerikan servisi. Hatta servisleri
Efendim kaptanım
nerde kaldın zipommm yaaaGünaydın canim❤
Kopalim
Hedefin kac canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?