Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Ne güzel açlık süresini alıştıkça cogaltacagim ben

Aynen öyle güzelim hiç moralini bozma, önemli olan senin temiz beslenmen. Sonucunu illaki göreceksin
İnşallah canım benim zaten bugün sinirden tek öğün yaptım
Ben veremedim bana sarıl :)
kocamaannn
Teşekkür ederim kuzucum, moralimi düzelttiniz valla. zaten ayın 25'ine kadar bozmadan devam inşallah. 25'inde anama gidiyorum. Bacılarım da gelecek. Allah hayırlara getirsin
Hee benimmm kuzum hoşgeldinnnn. başa sarmam ben. Tam uyamam. Temizlik niyetim yok kilo vereyim istiyorum. Ev yapımı tadında yerim. Kim çiğköfte yapacak bana... @Elhan kraliçem yakın olsa yapardı.
Yaa çok güldüm buna yaa. Sen niyetini ev çiğköftesi diye et. Ameller niyetlere göredir
İyi aksamlar canlar şu 15 gün aralıklı oruç şeklinde ilerleyecegim. Diyetisyen canimm ile öyle karar verdik. Size bir düzen şart dedi

Ekşi gelen herkesi bol bol alkışlıyorum
Fırça attı mı diyetisyen Öyle bir diyetisyenim olmuştu, güzel veriyordum korkudan ama fazla dayanamadım

Aralikli oruc bi dönem yaptim gercekten etkili oluyor uzun süre aclikta yag yakimi sagliyor bu hafta bende aralikli oruc yapacagm insallah hepimize iyi gelir

Amin cümlemizin. 3 yas kizim, oglum kizimdan hemen hemen 2 yas kucuk (22 ay aralari) kahve ayakustu anca tezgahi toplarken yudumluyorum. Yemek de zor salonda icsem, oglum tok da olsa almaya calisiyor mutfak masasinda icsem, salonda durdugu nadirdir, yasi dolayisiyla yanimda durmak istiyor hâliyle. Bugun ki kahvemi, yardimcim geldiginde disarda kacamak ictim, pazar sonrasi , senin kac yasinda?

Ben sana anlatıyım bolbol dürtüyorsın bişey yediler mi tepelerinde Bitiyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…