- 23 Ekim 2012
- 2.659
- 12.771
- 408
- 40
Tamamdır tabiki canım hayırlı olsun elimden geleni yapacagim takım için en çok ta kendim için
Biz hep beraberiz artikim.Bende öyle yapıyorum gel bize katıl bize
Bende öyle yapıyorum2 ana 1 ara öğün verdi canim ins ikimiz içinde güzel olur
TeşekkürlerSen daha güzelsin
Başta zorlanacagim ama dayanmam lazım. Sabah 10 dan önce kahvaltı yapıyordum şimdi daha geç olacakBende öyle yapıyorum
Kaptanim
Gönüllü varsa olabilir
Ne güzel açlık süresini alıştıkça cogaltacagim ben
İnşallah canım benimAynen öyle güzelim hiç moralini bozma, önemli olan senin temiz beslenmen. Sonucunu illaki göreceksin
kocamaannnBen veremedim bana sarıl :)
Teşekkür ederim kuzucum, moralimi düzelttiniz valla.Dünkü yemekten vardı benim canım evde bamya yani evde benden başka sebze yiyen olmadığı için kalmasın diye onu yiyeceğimsende en sağlıklısından başla bugün
Sakın sakın olumsuzluk no şekerimölçülerini al belki tartıda göremedin ama incelmiş olabilirsin pes etmiyoruz seni çok seviyoruz
Yaa çok güldüm buna yaa.Hee benimmm kuzum hoşgeldinnnn.başa sarmam ben. Tam uyamam. Temizlik niyetim yok kilo vereyim istiyorum. Ev yapımı tadında yerim. Kim çiğköfte yapacak bana... @Elhan kraliçem yakın olsa yapardı.
Fırça attı mı diyetisyenİyi aksamlar canlar şu 15 gün aralıklı oruç şeklinde ilerleyecegim. Diyetisyen canimm ile öyle karar verdik. Size bir düzen şart dedi
Ekşi gelen herkesi bol bol alkışlıyorum
Aralikli oruc bi dönem yaptim gercekten etkili oluyor uzun süre aclikta yag yakimi sagliyor bu hafta bende aralikli oruc yapacagm insallah hepimize iyi gelir
Amin cümlemizin. 3 yas kizim, oglum kizimdan hemen hemen 2 yas kucuk (22 ay aralari) kahve ayakustu ancaBamya cok severm afiyet olsun canim
Kac yasinda Allah bagislasinsinyal aliyolar bende kahve icerken hep uyanirdi artik büyüdük tabi
Ayni kilodayiz leylakcimbakalm kim daha cabuk eriycek
Afiyet olsun kaptanim
Tessekür ederim
Tessekürler
Sagol canim
Ben sana anlatıyım bolbol dürtüyorsın bişey yediler mi tepelerinde BitiyorsunÖncelikle tebrikler cnm ❤
tabiki isterim mavi takimin kaptanligini yapmak cok mutlu olurum
ama tam olark neler yapmam gerek bi bilgilendirme yaparmisinizdaha önce hic kaptanlik yapmadim heycanlandim smdi insallah güzel bir sekilde yapabillirm
Eğer yarışta olsaydın seni kaptan yapacaktımBen sana anlatıyım bolbol dürtüyorsın bişey yediler mi tepelerinde Bitiyorsun
Doktorcum takımdaşımGüzel kaptanım
Hic tarzil degildirBen sana anlatıyım bolbol dürtüyorsın bişey yediler mi tepelerinde Bitiyorsun
Sen ayarlayabilir misin? Bence en cok kilo vereni yapabilirsin. İstemesse de ikinci kilo verene sorabilirsin. (Yesiller icinden yani)Kaptanim
Gönüllü varsa olabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?