Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Aşkitolarım Ballarım Şekerlerim
Bu hafta beraberiz mavi takım çok güçlü duyduğuma göre hepsi aralıklı oruç yapacaklarmış Bu haftayı vermiyoruz. Yağımızın son damlasına kadar savaşıyoruz

Bu gece 12 ye kadar ödül yapmak isteyen kaçamağını yapmak isteyen yapabilir 00:00 dan sonra kaçamak vs kabul edilmiyor ayrıca adımsayarınızı saatinizi ayarlayın kızlar unutmayın
Menü avantajı spor avantajı bizde olması lazım sizleri çok seviyorum
Menülere beni etiketlemeyi unutmayın

Hedef60kgolmak
Cordelia
Zipzip-
belmayne
minerva1988
ZincirKirma
Mavikus_
aypare ackerman
G Goklerce
D u t

Aaa pardon kizlar gözümden kacmis ozaman @Jasminium84 seni sectim yasemin
Evet pınar beni sevmediğini pişman olacaksın bu hafta Allah'ım inşallah amin
Evet mavi takimdayim sanırım, bu hafta bizim olacak
Ben de aralıklı oruç yapıyorum

Canım kendi takımını uyaracaksin karşı takıma da ortaya fitne fesat karıştırıp kenara cekileceksin. Güzel ikramlarda bulunacaksin afiyet olsun diyeceksin bizimde elimize vuracaksın bırak onu çabuk diye
kelebek19 çalışıyor bugün ama olsun vakit buldukça ders verir bu konuda
Bende seni seçtim kaptanım. Karşı takımın kaptanınin verecek kilosu kalmadı pazartesiyi iyi değerlendir

Yeni gelen arkadaşlar menülerde takım kaptaninizi ve zipzipi. Sporlarda pordelya yi etiket yapıyorsunuz
Sağolsunlar emekleri hep bizimle

Kaptanım menü ve spor avantajı ne oluyor yani ne gibi bir avantaj oluyor yeni gelenler olarak merakliyiz

Evet benim ama geri eski nickime donucem alisamadim buna
Iyyim cok sukur dogum kilolarini vermeye calisiyorum sen nasilsin
evet 9 .takimdaydim :)
Bende iyiyim çok şükür canim.
Evine tasinacaktin tasindin mi nasılsınız. 2 çocuklu olmak nasıl. Minik ne kadarlık oldu

Bu hafta kırmızı oldum. Bugün bı kaçamak yapacağım. Yarın itibariyle çok güzel menü sporlarla geleceğim inşallah

Hahaaaaa
Kaptanım menü ve spor avantajı ne oluyor yani ne gibi bir avantaj oluyor yeni gelenler olarak merakliyiz
Canım cuma günü perşembe gününe kadar en çok adım atan ve düzenli menü bildiren takımda yüzde olarak puana eklemeler yapılarak 1. Olan takım belirleniyor
Bu hafta anca katilabildim ama ben secilmemisim
Eski takim arkadaslarim beni bilir cok azimliyimdir
Bu haftadan itibaren burdayim insalalh
Listede ismini görmedim canım ekleyelim hemen seni de en son ben almıştım kaptanım Z zipzip I Ilyusa mavi takım mı oluyor canım Pnrrr-12

Evet canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…