Tatlı tatlı sağolsun söyledi söyleyeceğiniFırça attı mı diyetisyenÖyle bir diyetisyenim olmuştu, güzel veriyordum korkudan ama fazla dayanamadım
Ooo kaptanım da bizimle oh ohh yandanAralikli oruc bi dönem yaptim gercekten etkili oluyor uzun süre aclikta yag yakimi sagliyor bu hafta bende aralikli oruc yapacagm insallah hepimize iyi gelir
Sen ayarlayabilir misin? Bence en cok kilo vereni yapabilirsin. İstemesse de ikinci kilo verene sorabilirsin. (Yesiller icinden yani)
Tamamdır tabiki canım hayırlı olsun elimden geleni yapacagim takım için en çok ta kendim için
Masallah Allah bagislasn ne güzel cok yakin aralari yoldas olurlar birbirlerine insallahAmin cümlemizin. 3 yas kizim, oglum kizimdan hemen hemen 2 yas kucuk (22 ay aralari) kahve ayakustu ancatezgahi toplarken yudumluyorum. Yemek de zor salonda icsem, oglum tok da olsa almaya calisiyor mutfak masasinda icsem, salonda durdugu nadirdir, yasi dolayisiyla yanimda durmak istiyor hâliyle. Bugun ki kahvemi, yardimcim geldiginde disarda kacamak ictim, pazar sonrasi , senin kac yasinda?
Sana telefon alacamEğer yarışta olsaydın seni kaptan yapacaktım
Dogru ya
Tamam ben mi devam ediyormSarı takıma geçiyoruz canım
Sıra sende canım devam edebilirsinTamam ben mi devam ediyorm
Insallah kaptanim hayirli olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?