Bende nöbetim olduğu gün ve hafta sonları pek uyamıyorum
Kızz geldim eve çoktanCanım kendi takımını uyaracaksin karşı takıma da ortaya fitne fesat karıştırıp kenara cekileceksin. Güzel ikramlarda bulunacaksin afiyet olsun diyeceksin bizimde elimize vuracaksın bırak onu çabuk diye
kelebek19 çalışıyor bugün ama olsun vakit buldukça ders verir bu konuda
Bende seni seçtim kaptanım. Karşı takımın kaptanınin verecek kilosu kalmadı pazartesiyi iyi değerlendir
Yeni gelen arkadaşlar menülerde takım kaptaninizi ve zipzipi. Sporlarda pordelya yi etiket yapıyorsunuz
Sağolsunlar emekleri hep bizimle
Hadi yapak
Tasindim 1 sene olacak nerdeyseBende iyiyim çok şükür canim.
Evine tasinacaktin tasindin mi nasılsınız. 2 çocuklu olmak nasıl. Minik ne kadarlık oldu
merakla bekliyorum hangi takimda oldugumu
Tamamdir canim
Ben anlayamamisimdir canimUcmelekannesi anlatamadım sanırım cümleleri düşük yazmışım Zipzip- kaptanım menü ve adım avantajlarını sana zahmet anlatabilir misin ben bu sefer beceremedim
Doktorcum takımdaşım
Kaçamak minimum spor,su ve adım optimum olacak kaptanımAşkitolarım Ballarım Şekerlerim
Bu hafta beraberizmavi takım çok güçlü duyduğuma göre hepsi aralıklı oruç yapacaklarmış Bu haftayı vermiyoruz. Yağımızın son damlasına kadar savaşıyoruz
Bu gece 12 ye kadar ödül yapmak isteyen kaçamağını yapmak isteyen yapabilir00:00 dan sonra kaçamak vs kabul edilmiyor ayrıca adımsayarınızı saatinizi ayarlayın kızlar unutmayın
Menü avantajı spor avantajı bizde olması lazımsizleri çok seviyorum
Menülere beni etiketlemeyi unutmayın
Hedef60kgolmak
@Poldelya
Zipzip-
@belmayne
@minerva1988
@kayipdunya
@Mavikus_
@aypare ackerman
@Goklerce
@D U T
Yok canım ben beceremedim anlatmayıBen anlayamamisimdir canimsabirsizim biraz da sanırım yaşayarak öğrenecegim ama nerde duramadim
Bak ya böyle mi yapıyoduk
Anladım canım gayet güzel anlatmışsın daha ne olacakYok canım ben beceremedim anlatmayı
Sen bu hafta adımlarını tamamla menünüde hergün paylaş şekerim
Harikasınnnnnslmm
Kaçamak minimum spor,su ve adım optimum olacak kaptanım
Cikmak zorunda kaldim mesajlari okuyup anlatayim kaptanimUcmelekannesi anlatamadım sanırım cümleleri düşük yazmışım Zipzip- kaptanım menü ve adım avantajlarını sana zahmet anlatabilir misin ben bu sefer beceremedim
Evet canım bir kaç defa düzenledimerenmothers canim mesajını yeni gördüm anladım canım
Ben o mesajı okuduğumda bana cevabın yoktu sonradan düzenlemişsin sanırım
Anladım kaptanım listedeki o puanlarida şimdi anladımCikmak zorunda kaldim mesajlari okuyup anlatayim kaptanim
Iki takimada basarilar diliyorumInsallah kaptanim hayirli olsuniyi olan kazansin
Evet canım bir kaç defa düzenledimondan anlatamadım yazmıştım
Çok öpüyorum canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?