Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Başta zorlanacagim ama dayanmam lazım. Sabah 10 dan önce kahvaltı yapıyordum şimdi daha geç olacak
Ben var kalkar kalmaz ağzıma bişeyler atsrdım şekerim düşer ellerim titrer en kısa açlıklara bile dayanamıyordum şimdi 20 saatlere kadar Yapanbiliyorum emin ol sende yaparsın

Tasindim 1 sene olacak nerdeyse
Oglumda 6.5 aylik oldu sukur
Evimede alistim

merakla bekliyorum hangi takimda oldugumu
Maşallah
Sağlıkla oturun evinizde canim
Ben var kalkar kalmaz ağzıma bişeyler atsrdım şekerim düşer ellerim titrer en kısa açlıklara bile dayanamıyordum şimdi 20 saatlere kadar Yapanbiliyorum emin ol sende yaparsın
Her yeni şeye alışmak için bir süre lazım bende illaki aliscagim zor olacak ama olacak

Bir sure odul yapmayacagim kaptanim belki haftaya cuma olabilir
Bende aralıkli oruc yapiyorum
Bu hafta anca katilabildim ama ben secilmemisim
Eski takim arkadaslarim beni bilir cok azimliyimdir
Bu haftadan itibaren burdayim insalalh
Aktif olmadigin ve kilo bildirmedigin icin eklememistim
Eski nikinden taniyorum seni
Son kilonu yazabilir misin canim sabit dedin ama
Evet kaptanim maviye ekledım

Mavi takım çok ödemliymiş kızlar ödemlerine güveniyorlarmış

Olsun bizim de yağımız var pes etmek yok yağları yakıyoruz bu hafta cayır cayır kırmızı aşklarım benim
Offf ben yeni bir yeme düzenine geçiyorum bu hafta. E bünye bu değişiklikle güzel eksilecek yani hiç şansınız yok gibi kaptanım isterseniz hiç boşa aç kalmayin

Yapma bebeğim boşver hiç bir ödül cuma günü verilen kilo kadar zevkli olmadı aralıklı oruç mükemmel harika bir seçim olmuş tatlım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…