Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Telefona göre 9 bin adimim var sabah büyük kızı kursa bırakırken saati takmayı unutmasaydim muhteleler 10000 çoktan geçmişti saate göre 6000 adım ancak daha Spor annemden dönünce yapacagim
cok güzel masallah haticem
Eline emegine saglik kaptanim
merhaba kızlarrr nasılsınız

bu arada tek tek etiketleyemedim yeni gelen arkadaşlar olmuş. hepiniz hoşgeldiniz
Tessekürler
Adım bildiriyorum 22
Eki Görüntüle 3191621
Tel torundaydı, bu kadar yürümüş anca
Yaaa cok tatli Allah bagislasin
Cok iyi masallah canim spor adim yakiyor
Gendime corbasi nasil cnm icerigi afiyet olsun menün genel olark güzel ama biraz protein aradi gözlerim

Eki Görüntüle 3191495
Dolu dolu bir tabak ile kahvaltim

Açlık ne değişik şey normalde bı patates kızartması falan olacakki yemek için sabirsizlaniyim ama şimdi şu tabak için
Sorma o tabaklar yüzünden açlik saatlerimi uzattim dediğin gibi yiyecegim seyddn zevk almadigim icin açligimi umursamiyorum :)

Merhabaa kizlar nasil geciyor gününüz yesilcay icildi mi sular iciliyormu ben smdi biraz yürüyüse cikacagim oglumla ögleden sonra yine ugrarim
Ben şimdi kahvslti yaptim kaptaniçeeemm inşallah bugün lesli yapacam yürûyüş yapamam dışarisi -14 derece ama evin içinde tamamlayabilirim belki

Iyi aksamlar kizlar nasil gidiyor menüler coktan kapanmistir herkez yazsin menüsünü kontrol edicem benim takimdan yazmayan olursa sopa geliyor

Afiyet olsun. Kapanmadi henüz. Geceye dogru yazacagim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…