- 26 Nisan 2020
- 1.422
- 7.336
- 108
Iyi geceler hosgeldinizSelam kızlar iyi geceler herkese
Yarın yazacaktım ama şimdiden yazmak istedim bu harika gruba ben de dahil olmak istiyorum. Aranıza alırsanız çok sevinirim.
Boy: 1,75
Kilo tahmini 85-86 tam tartılıp fotoğrafını atarım tabii dahil olursam. Hepiniz birbirinizi harika motive ediyorsunuz fotoğraflı ispatlı olması insana daha büyük bir motivasyon veriyor kesinlikle. İnşallah herkes hedeflediği kilolara ulaşır emeklerinin karşılığını alır.
çok teşekkür ederim yarın bildirimi yaparım. Akıllı saatimi bile sipariş ettim adımlarımı bildirebilmek için çalışkan bir öğrenci olmaya çalışacağım.Iyi geceler hosgeldiniz
Yarin bildiriminizi bekliyorum o zaman
Harikasin gerçekten insallah bu azimle hedefine ulaşırız birlikteçok teşekkür ederim yarın bildirimi yaparım. Akıllı saatimi bile sipariş ettim adımlarımı bildirebilmek için çalışkan bir öğrenci olmaya çalışacağım.Herkese iyi geceler
HoşgeldinizSelam kızlar iyi geceler herkese
Yarın yazacaktım ama şimdiden yazmak istedim bu harika gruba ben de dahil olmak istiyorum. Aranıza alırsanız çok sevinirim.
Kilo tahmini 85-86 tam tartılıp fotoğrafını atarım tabii dahil olursam. Hepiniz birbirinizi harika motive ediyorsunuz fotoğraflı ispatlı olması insana daha büyük bir motivasyon veriyor kesinlikle. İnşallah herkes hedeflediği kilolara ulaşır emeklerinin karşılığını alır.
14 Ocak Cumartesi
Kahvalti 11.00
1 haşlanmış yumurta
2 dilim tam buğday ekmeği
1 dilim beyaz peynir
5 siyah zeytin
Domates
Ara öğün 15.00
10 adet cig badem
1 kuru incir
Aksam 18.00
1 tabak yumurtali ıspanak
1 Dilim tam buğday ekmeği
Su :2 lt
Adim :6025
14 ocak
Cordelia
erenmothers
Teşekkür ederim kaptanımcanım menü yıkılıyor bayıldım maşallah çok güzel afiyet olsun tatlım
Yarin güzel olacak, hissediyorum. Enerjim varken, verebilirim istersenBen bugün batırdım. Duygusal yoksunluk yaşadım. Cokusteydim. Öğlene kadar yiyemedim. Öğleden sonrada durmaksızın yedim. Toktum aslında. Resmen o doluluk hissinin gitmesini bekleyip tekrar yedim. Yattım ama uyuyamadım. Keşke uyusaydim yeme boşluğu olurdu hiç değilse. Bu hafta sonu güzel dengelemeye düşündüm ama yapamadım. İnşallah yarın benim için daha güzel olacak
Bugün adım yok.
Öğlenden itibaren dolapta var olan herşeyden yedim
Olsun kız, çalış çalış, ama gece nöbeti yorucu olur tabi.Yoğunum canım
Hayirli aksamlar, ayagina saglik.Cordelia bugünün yürüyüşü tamamladım hayırlı aksamlar kızlar
Benimle muhabbet etmisti
İyi gecelerIyi geceler kizlar
Selam hos geldinSelam kızlar iyi geceler herkese
Afiyet olsun zipzipima14 Ocak Cumartesi
Kahvalti 11.00
1 haşlanmış yumurta
2 dilim tam buğday ekmeği
1 dilim beyaz peynir
5 siyah zeytin
Domates
Ara öğün 15.00
10 adet cig badem
1 kuru incir
Aksam 18.00
1 tabak yumurtali ıspanak
1 Dilim tam buğday ekmeği
Su :2 lt
Adim :6025
14 ocak
Cordelia
erenmothers
Sen de bir ışık görüyorum. İyi gecelerçok teşekkür ederim yarın bildirimi yaparım. Akıllı saatimi bile sipariş ettim adımlarımı bildirebilmek için çalışkan bir öğrenci olmaya çalışacağım.Herkese iyi geceler
Bende de bir ışịk görüyor musun?Selam hos geldin
Afiyet olsun zipzipima
Sen de bir ışık görüyorum. İyi geceler
Sende mi yurttdışindansin bu saatte uykuda olman lazim degil mi?Ben geldim, herkes dagilmis mi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?