Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Ohhhh missss benim için de ye Fezom
Bak bunu sen de yapabilirsin
İstediğin bikaç çeşit meyvayı doğra, yoğurtla karıştır, kızım kapaklı kavanoza yapmış, sen bardağa koyabilirsin, biraz meyvalı yoğurt, üstüne bir sıra müsli, tekrar meyvalı yoğurt, tekrar müsli, meyvalı yoğurt ve en üste kuruyemiş.
Gerçek magnolia gibi ağır bile deyildi

Tesekkur ederim canim 1
Hasta olduğum için iştahım kesik
krizi fırsata çeviriyorum
Sen kendine dikkat et gerisi kendiliğinden gelir bu aralar kitap okuma yapabilirsin kafayı çok güzel dağıtıyor.
Kendi zamanım yok pek. Küçük oğlanla bı göbek bağımız eksik. Yapışık hayat yaşıyoruz. Ayrı koltuklarda bile oturamiyoruz
DEMEKKI 2 SENEDIR CIDDEN ZOR GUNLER GECMIS ARTIK DUZELMESINI ISTIYORSUN BAZI SEYLERI COK GUZEL ADIM ATTIN KENDIN ICIN DAHA IYI OLACAKTIR .
İnşallah canım. Sanırım hepsini biranda kabul edemiyorsun. Kabulleniş sancılı bir süreç
Süper olmuş ne yapıyorsan yap aşk ile yap a orneksin gercekten tebrik ediyorum şanslıyım bende sizinle olduğum içi
İyi ki gelmişsin
Daha güzel haberlerini alalım inşallah ablam iyi geceler

Gezegenim daha iyi olmana sevindim
Afiyet olsun canim
Genelde ilk sayfayi guncel tutmaya çalışıyorum
Evet canim sen cuma gününe kadar menu ve sporunu paylaş cuma gunu senide takimlara alalim
Iyi aksamlar kizlar birazdn menümü yazacagm menüler kapandi insallah
Iyi akşamlar kaptanim
Özelden sana mi atacagiz kaptanim buraya atmiyalimmi
Evet canim Kaptanlar özelden atiyor saat 1 gibi sonuclari acıkliyorum kazanan kaptan karsi takimdan en cok kilo vereni kendi Takımina alip,kendi Takıminda da kilo alani gönderebiliyor

Kuzum yaa, Rabbim sana sabır ve güç versin, kolaylık versin.
Benim durumuma ben hariç herkes üzüldü, ağlayanlar oldu, herşeyde bir hayır aramamız, daim umutlu olmamız lazım.
İmtihandayız, Rabbim başarıyla imtihandan çıkmamızı nasip etsin,
Söz konusu evlat olunca dayanmak çok daha zor tahmin edebiliyorum ama senin sevabında bir o kadar fazla olacak inşallah, Rabbim çocuğunun yüzü hürmetine cenneti sana nasip edecek, bunları düşün ve gücün artsın

Çok tatlısın çok sevdim seni ıyiki geldin b takıma biliyomusun bende 7.takimda yarıştım ve yaşam u bende çok severdim ama çok uzun zaman oldu haber almayalı inşallah iyidir ve istediği kilodadir
Bu bizim 10. Takımdaki yasom deyil mi?

Eklentiler

• 16738035706745783537771563573542.webp
    15 KB · Görüntüleme: 39
  • IMG20230115170345.webp
    55,3 KB · Görüntüleme: 35
Öyle diyorum abla. İnsanlar dünyadaki sınavlarını bilemezmis. Buda benim (bizim) imtihanımiz. Hamd olsun başka aileler gibi olmadık. Daha bı kenetlendik. Adımız çekirdek aile ama aile büyükleriyle mesafe olarak yakınız. Öyle olunca hep bir elden sinavdayiz. Sağolsun kopya veriyorlar

Tamam Zipzip- kaptanım sen ne dersen o kendi dediklerimle bir yere varamadım nasılsa Yarın sabah başlıyorum paylaşımlara bakalım cumaya kadar ne durumdayım onu da görmüş olurum. Hepinize benden kalp

Kaptaniçemm sen harika bi kaptan oldun

Cuma ben eve geç geldim iş çıkışı çocuğu okuldan alıp anneme gittim unutmuşum

Yok ya, zaten ciddi olmak her zaman iyidir. Gevsekler kaile alinmaz pek.
@Willemijn- Ay ben de sizden biraz sonra yapmışım
Bu bildirim asla bana gelmedi, hatta simdi didik didik yaptim,yok. Afiyet olsun cheseecake m e :))
Oo dogum gunun kutlu olsun. Memur maas günü dogmussun :) nice saglikli senelere. Neler yediniz anlatirsin.
Sen bence yeşil takıma gel ben seni dürtmeyince kendini kaybediyosun şaka yapıyorum canım alınma sakın bende bugün öyle olabilirim

Bu verdiğin taktikleri kendinde uygulamazsan görüşürüz şekerim
Ben kahvalti icin konustum sekerim :)) kahvaltida yapiyorum ki dedigimi , aksam saldirisi kacinilmaz oluyor bende :)
Eline saglik zipzipim
Nikinik yok hâlâ, son giris 5 Ocak. Yine hatirlatayim :) basina bir sey geldigini sanmiyorum, cunku buraya baktigini yakalamistim bir ara

Geldim :)
Nasılsın :)
Wednesday fotosu
Şükür iyiyim. Gelelim kilit konuya. 75 i asmadin insaallah kız.
Iyi aksamlar kizlar birazdn menümü yazacagm menüler kapandi insallah
Kapanmiyor bende

Nice mutlu, sağlıklı, huzurlu yıllar dilerim canım
Benim de çarşamba günüydü, torunum bugün gelmiş, anneanne niye doğum gününü hastanede geçirdin diye soruyor, değişiklik olsun hep evde olmasın dedim

Nice sağlıklı güzel mutlu huzurlu yaşların olsun kuzum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…