Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Menüm

Sabah 11:00 : sahanda yumurta, 2 dilim kızarmış ekmek, 1 dilim peynir, 5 zeytin, 1 tk bal

Öğlen / Ara 15:00 :
1 kuru incir 2 sade kahve

Akşam 19:00 :
2 kepce mısırlı mantar çorbası
2 ıspanaklı kiymali içli köfte Zipzip- Pnrrr-12

Yuruyusumu de yaptım bugün mutluyum 8000 civari onu da atarım yine sonra belki bisey daha yaparım üşenmesem spor adına

Uzun zamandir tablo yapmiyordum bu hafta kalabalık olunca menüleri daha kolay takip etmek icin tabloyu olusturdum
Süper olmuş ne yapıyorsan yap aşk ile yap a orneksin gercekten tebrik ediyorum şanslıyım bende sizinle olduğum içi

Afiyet olsun canim

Ispanaklı kıymalı içli köfteyi hiç duymadım afiyet olsun güzel menü olmus

Hep birlikte inşallah. Geçmiş mesajlardan kuralları öğrenmeye çalışıyorum. Gruplar halinde yarışılıyor sanırım değil mi Zipzip- kaptanım.
Ilk mesajda kurallar yazıyor canim ona göre ilerliyoruz
4 takim var ama 2 Takım yarış halinde
Takimlari her cuma yeniden olusturuyoruz

Hellööö
Günlük durum bildirip çıkacağım, şarjım az kalmış, dolduramıyorum

Bugün çok daha iyiyim
Ayaklarımın alt kısmına destek yastık koydurdum ki, gücüm geldikçe baskı uygulayım, inşallah kaslar böyle böyle kuvvetlenir
Öyle un çuvalı gibi yat yat nereye kadar deyil mi
Haydi bana iyi geceler

Ilk mesajda kurallar yazıyor canim ona göre ilerliyoruz
4 takim var ama 2 Takım yarış halinde
Takimlari her cuma yeniden olusturuyoruz
Katılım formu:

ADINIZ: ( isteğe bağlı ) Bilge
YAŞINIZ: 35
BOYUNUZ: 1,75
KİLONUZ: 87,5
HEDEF KİLONUZ: 70
MEDENİ DURUMUNUZ: evli
MESLEGINIZ: öğretmen
ÇOCUK SAYISI: -yok-
KİLO ALMA NEDENİNİZ: yemek yemek , çok güzel yemek ama bayağı güzel gelmek
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR Mı: yok
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ: hem sağlık hem güzellik

Zipzip- kaptanım katılım formumu da doldurdum. İlk sayfayı okudum güncelliğinden emin olamamıştım tamamdır kurallar çok güzel. Ben Cuma günü bir gruba dahil olabiliyorum o halde . Cuma gününe kadar menülerimi sporumu gruba paylaşım yapayım değil mi?

Hadi baslangicin daim olsun iyi gelsin insallah canim
Kaptanım ben sarı takimdayim yani menü yazmıyorum sadece adım atıyorum
Aa dogru ben tabi acemiym iyiki söyledin
Arkadaşlar kısura bakmayın msjları henüz okuyamadım dışarı çıkacağız inşallah akşam uyumadan okuyup yazmaya çalışacağım
Iyi eglenceler
Özelden sana mi atacagiz kaptanim buraya atmiyalimmi
Eline emegine saglik kaptanim
Hedef65tir cuma menünü yazmamissin canim unuttun mu ?
Afiyet olsun güzel menü canim adimlar cok iyi

Yaaa cok korktum suanda kardesimde o asiyi oldu tek doz tabi kendisi genc daha 20yasinda ama tam olark neler oldu neler yasadin senin icin mahsuru yoksa anlatirmisin
Canım herkeste aynı sıkıntılar olmaz, kardeşinde inşallah hiçbirşey çıkmaz.
Ben aşı olduktan bilmem ne kadar sonra iki ayaklarımın üstünde parmakların bittiği yerden bileğe kadar olan bölgede sanki elleriyle sıkıyorlar gibi hissediyordum, öyle bir ağrı, ayakkabıyı bir beden büyük aldım yine geçmedi, yoruldum deyip dinleniyorum yine geçmiyor, 3 sene olacak o ağrı, ağrı kesici içmediğim sürece geçmedi.
Sürekli ilaçda içmedim.
Birde sürekli yorgunluk hissi, çok yoğun ve yorucu günlerim oldu fakat dinlendiğim halde geçmedi, yataktan kalkarken hep yorgun hep ağrılı kalktım. Bi ara demirim düştü, arada takviye aldıysam da o yorgunluk hissi hep kaldı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…