Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Gunaydin erkencisin, nerelere akacaniz bugun
Günü değerlendirmek için erken kalktık mecbur eminönüne gidiyoruz yoldayız
Evliligimin ilk zamanlari Istanbul'da calismistim, cok seviyorum. Sokaklarini yuruyerek gezmeyi cok severdim ,ozellikle Besiktas, Süleymaniye
Bende çok severim istanbulda gezmeyi qma asla yaşamak istemem bizde bugün eminönü sultanahmet eyüp falan yürüyecem Allah ne verdiyse akşama 50bin adımla gelirim heralde

Afiyet olsun canım
Afiyet olsun canım
Afiyet olsun canım
Afiyet olsun canım
Afiyet olsun canım gece corba olmasa iyi olurmus
Afiyet olsun canım pirinc patlagi yerine karabugday patlagi var onu al istersen
Afiyet olsun canım

Kusura bakmayın arkadaşlar sizi asla yari yolda bırakmazdım öyle kötü şeyler yaşadımki eşimle kavga ettik evdeki esyalari kirdi cocugu benden alip beni yolluyo bende annem gili cağırdım sorunlar sorunlar annesi gilin yaninda diyoki ben her siteye üyeymisim burayi kastediyo ben gizli gizli kullaniyomuşum güya bundan habersiz cocugumun dogum gununu zehir ettiler bana kisacasi boyle ağır şeyler yaşamasaydım enin olun gelip kilomu menumu atardim belki bidaha araniza katilirim eğer burda olursaniz baska zaman kısa sürede sizi cok sevdim
E Elif_Eylul Zipzip- Cordelia @Li_zigi

Yaaa çok kötü şeyler yaşamıssın canim dogum gününde yapılcak seymi
Rabbim gönlünü feraha çıkarsın yardim etsin insAllah

Çok üzüldüm canım Allah akıl fikir hidayet versin eşine Benzer şeyleri o kadar çok yaşıyorum ki çok iyi anlıyorum seni. Gitsen gidlmiyor kalsan ayrı sıkıntı Rabbim kolaylık versin bu sıkıntıları atlatırsınız inşallah

Gunaaydinlar efenim , sabah-i serifleriniz hayir olsun

Günaydın
Hayırlı sabahlar

Gunaydinnnnn

Mutlu haftasonlari

Günaydın mutlu hafta sonları

Günaydın kıslar

Günaydın kızlar

Günaydın kızlar
Günaydın kızlar

amin Yakami kurtaramadim benimle mutlu degilsen ayrilirsin haksizmiyim baska karilarla mesajlasmazsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…