- 15 Kasım 2020
- 13.110
- 71.813
- 548
Aynen son görülmesi gece olmuş bendeki şans p.kCanim @Aijoo gelirse tabiki
Yaaaaa hemen ayrilya hiç durma bileamin Yakami kurtaramadim benimle mutlu degilsen ayrilirsin haksizmiyim baska karilarla mesajlasmazsin
Hiç bisey yapamadim bos boş yaşıyorumNapicaksin simdi canım çok üzüldüm evladin var
Olsun canim olur merak etmeAynen son görülmesi gece olmuş bendeki şans p.k
Rabbim yardımcın olsun kuzumHiç bisey yapamadim bos boş yaşıyorum
Abla olmuyo denedim olmadi çocuğumu birakamadimYaaaaa hemen ayrilya hiç durma bile
Hem pastam dursun hem karnım doysunamin Yakami kurtaramadim benimle mutlu degilsen ayrilirsin haksizmiyim baska karilarla mesajlasmazsin
Cocuguma iyi bakacaklarini bilsem benim gibi goturemiyorumdaYaaaaa hemen ayrilya hiç durma bile
Olmasına olurda net çok sıkıntılı bi bakayım yaptırmazsa haber veririm çünkü evde yanliz kaldığımda net yok tartı isleride sıkıntıya girer ona göre bişeyler ayarlarızOlsun canim olur merak etme
Cocuguma iyi bakacaklarini bilsem benim gibi goturemiyorumda
Öğlene dogru olursan burda belki herkes olur kalan 4kisi olmazsa ayarlarizOlmasına olurda net çok sıkıntılı bi bakayım yaptırmazsa haber veririm çünkü evde yanliz kaldığımda net yok tartı isleride sıkıntıya girer ona göre bişeyler ayarlarız
Kabul etmiyo asla yok patronun oglu mesajlaşmiş benim telefondan evliymişte lan ş.refsiz sen evli değilmisin patronu beni ariyo neymiş ben evli oldugum icin onun telefonundan ben yazdim bu evli degilmi inanmiyorum ben kocamaHem pastam dursun hem karnım doysun
Hepsi ş.ref yoksunu ya
Aynı anda hem yönetmen hem oyuncu ozaman bunebicim insanKabul etmiyo asla yok patronun oglu mesajlaşmiş benim telefondan evliymişte lan ş.refsiz sen evli değilmisin patronu beni ariyo neymiş ben evli oldugum icin onun telefonundan ben yazdim bu evli degilmi inanmiyorum ben kocama
Valla bende anlamadim yok goturursem cocugu babami vururmus beni oldururmus kursun 3 bucuk liraymisAynı anda hem yönetmen hem oyuncu ozaman bunebicim insan
Daha neler neler anlatsam agzin açık kalirAynı anda hem yönetmen hem oyuncu ozaman bunebicim insan
Tövbe yarabbim yaaa nasil bir psikopatValla bende anlamadim yok goturursem cocugu babami vururmus beni oldururmus kursun 3 bucuk liraymis
Sira sendeydi canim sen sec aijo gelince secerE Elif_Eylul kız kimse yok ortada net varken halletseydik şu takımları
Yada alsınn 2kisiyiSira sendeydi canim sen sec aijo gelince secer
Sonra musait olunca sen secersin kalan kisi aijoya kaliyor zaten
Tek sevdiği benmisim benden baskasini sevmemis bakmamis kendini kesti kollarini jilet atti sabaha kadar umursamadim cocugu yatirdim yattim uyudum yatamadimdaTövbe yarabbim yaaa nasil bir psikopat
Aynen oda olur bu seferlik oyle yapalımYada alsınn 2kisiyi
Bu seferlik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?