Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Canım o koni da haklisin ama benim sülalede yok yok valla hangi birine gideyim kanser siroz kalp hipertansiyon annem hariç babam abim kardeşim taş düşürdü 3,5 atıyorum ben de düşüreceğim diye say say bitmiyor ama ihmal etmemek lazım su an tek sıkıntım mememde ki sis ve agri onun içinde gideceğim en yakın zamanda

Sorma ya her ay aynı terane bu hafta regl haftası mavi takimin galiba

Belediyenin mobil momografi araçları varmış onu araştırayım en azından hastanede 3 ay sora beklemektense hemen hallederim
Bursada mesela bedava bakan yerler var canim kadinlar icin istanbuldada memevakfi varmis misal oraya basvurup mutlaka git canim hersey bizler icin

MasterFit Yarışması 7.Etap
Kırmızı Takım
1 Gurbettt42 Kırmızı Kaptan 59.4
2 Cordelia Kırmızı 60.25
3 fantastikaaa Kırmızı 93.7
4 C Chikolata_gozlum Kırmızı 55.45
5 fittanne Kırmızı 93.7
6 60kiloyum Kırmızı 89.5
7 VixenM Kırmızı 78.1
8 North River Kırmızı 73.2
9 zeyneppk Kırmızı 83.2
10 sardunya1038 Kırmızı 65.0
Kırmızı Takım Ortalaması
Mavi Takım
1 Amine Busra Mavi Kaptan 71.8
2 Mefkurem Mavi104.0
3 Zipzip- Mavi57.15
4@Li_zigi Mavi 63.9
5 Wilma11 Mavi75.9
6 Nehir6161 Mavi70.8
7@Zeynebim2020 Mavi68.0
8 aypare ackerman Mavi 60.0
9 eceboce Mavi 69.3
10 Kahve __Kokusu Mavi59.45
Mavi Takım Ortalaması

Son düzenleme:
Eline sağlık kaptanım

Bende de var annem gözlük kullanıyor uzak ve yakın kanser ve kalp hastası yüksek tansiyon.. Babamda migren vardı . Bende kan pıhtılaşma, migren var . Guatrım az çalışıyor. Doğarken ebe kalçalarımı çıkarmış zor doğum olmus . Bacaklarımda hissediyorum çok zorladığım zaman bu bildiklerim. O yüzden sık sık Dr a giderim. Erken teşhis iyidir her zaman. Sonradan ah tühler işe yaramıyor.

Zipzip- listeye eklemedinizmi
Eklemedik kilosu yoktu
Ben görmedim canım o mesajı şimdi atsam olurmu
Tamam olur at seni Mavi takima ekleyelim
Şekersiz 25. Günden sesleniyrum kıslar yüzümde ki sivilceler tamamen gitti ve siyah nokta gözeneklerim iyice küçüldü cildimin rengi açıldı bence siz de bir an önce bırakın

Gece tekrar tekrar okudum ama inan görmemişim bakar korum zahar
Olsun canim yaa kaciyor bazen mesajlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…