- 17 Ocak 2020
- 114.966
- 556.970
- 828
Dün sormuştum bende girebilir miyim diye bu hafta ama unutuldu sanırım
Heeee evet bak aklinda kalmis seninElif sana tarti resmi atarsan girebilirsin demisti cnm
Ben görmedim canım o mesajıElif sana tarti resmi atarsan girebilirsin demisti cnm
Adimlar yarışmıcaği icin yuzdeler yarıscak canim buhafta elifte demis vallahi ben unuttumBen görmedim canım o mesajışimdi atsam olurmu
Onemli değil canımAdimlar yarışmıcaği icin yuzdeler yarıscak canim buhafta elifte demis vallahi ben unuttum
Canım o koni da haklisin ama benim sülalede yok yok valla hangi birine gideyim kanser siroz kalp hipertansiyon annem hariç babam abim kardeşim taş düşürdü 3,5 atıyorum ben de düşüreceğim diyeGit canım . Sakın hiç birşeyinizi ihmal etmeyin. Olursada erken öğrenmek geç öğrenmekten iyidir . Benim bir yerim ağrıdı mı tedavi olmaya gidiyorum. Benim yengem babamın halasının kızıydı meme kanseriydi. Göğsüm ağrıdığı aklıma gelir koşa koşa soluğu Dr alırım . Annem kalp hastası kalbim sıkış tımı Dr. Giderim anlayacağın ihmal iyi birşey değil git Dr a lütfen
Bursada mesela bedava bakan yerler var canim kadinlar icin istanbuldada memevakfi varmis misal oraya basvurup mutlaka git canim hersey bizler icinSorma ya her ay aynı teranebu hafta regl haftası mavi takimin galiba
Belediyenin mobil momografi araçları varmış onu araştırayım en azından hastanede 3 ay sora beklemektense hemen hallederim
Eeee kız sen neden mesajlari görmüyosun ozaman elif yazmis ya sanaOnemli değil canımbende sizden onay bekliyorum
Evet kaptanım doğru korkunun ecele faydası yok bu hayatta gideceğim erkendenBursada mesela bedava bakan yerler var canim kadinlar icin istanbuldada memevakfi varmis misal oraya basvurup mutlaka git canim hersey bizler icin
Gece tekrar tekrar okudum ama inan görmemişim bakar korum zaharEeee kız sen neden mesajlari görmüyosun ozaman elif yazmis ya sana
MasterFit Yarışması 7.Etap | |||
Kırmızı Takım | |||
1 |
| Kırmızı Kaptan | 59.4 |
2 |
| Kırmızı | 60.25 |
3 |
| Kırmızı | 93.7 |
4 | C Chikolata_gozlum | Kırmızı | 55.45 |
5 |
| Kırmızı | 93.7 |
6 |
| Kırmızı | 89.5 |
7 |
| Kırmızı | 78.1 |
8 |
| Kırmızı | 73.2 |
9 |
| Kırmızı | 83.2 |
10 |
| Kırmızı | 65.0 |
Kırmızı Takım Ortalaması | |||
Mavi Takım | |||
1 |
| Mavi Kaptan | 71.8 |
2 |
| Mavi | 104.0 |
3 |
| Mavi | 57.15 |
4 | @Li_zigi | Mavi | 63.9 |
5 |
| Mavi | 75.9 |
6 |
| Mavi | 70.8 |
7 | @Zeynebim2020 | Mavi | 68.0 |
8 |
| Mavi | 60.0 |
9 |
| Mavi | 69.3 |
10 |
| Mavi | 59.45 |
Mavi Takım Ortalaması |
Eline sağlık kaptanım
MasterFit Yarışması 7.Etap Kırmızı Takım 1 Gurbettt42 Kırmızı Kaptan 59.4 2 Cordelia Kırmızı 60.25 3 fantastikaaa Kırmızı 93.7 4 C Chikolata_gozlum Kırmızı 55.45 5 fittanne Kırmızı 93.7 6 60kiloyum Kırmızı 89.5 7 VixenM Kırmızı 78.1 8 North River Kırmızı 73.2 9 zeyneppk Kırmızı 83.2 10 sardunya1038 Kırmızı 65.0 Kırmızı Takım Ortalaması Mavi Takım 1 Amine Busra Mavi Kaptan 71.8 2 Mefkurem Mavi 104.0 3 Zipzip- Mavi 57.15 4 @Li_zigi Mavi 63.9 5 Wilma11 Mavi 75.9 6 Nehir6161 Mavi 70.8 7 @Zeynebim2020 Mavi 68.0 8 aypare ackerman Mavi 60.0 9 eceboce Mavi 69.3 Mavi Takım Ortalaması
Bende de var annem gözlük kullanıyor uzak ve yakın kanser ve kalp hastası yüksek tansiyon.. Babamda migren vardı . Bende kan pıhtılaşma, migren var . Guatrım az çalışıyor. Doğarken ebe kalçalarımı çıkarmış zor doğum olmus . Bacaklarımda hissediyorum çok zorladığım zaman bu bildiklerim. O yüzden sık sık Dr a giderim. Erken teşhis iyidir her zaman. Sonradan ah tühler işe yaramıyor.Canım o koni da haklisin ama benim sülalede yok yok valla hangi birine gideyim kanser siroz kalp hipertansiyon annem hariç babam abim kardeşim taş düşürdü 3,5 atıyorum ben de düşüreceğim diyesay say bitmiyor ama ihmal etmemek lazım su an tek sıkıntım mememde ki sis ve agri onun içinde gideceğim en yakın zamanda
0 adım. Saatin sarzi bitmiş. Ben annemdeyim. Sarz evde.972 adımla rekor benim galiba
Eklemedik kilosu yoktuZipzip- listeye eklemedinizmi
Tamam olur at seni Mavi takima ekleyelimBen görmedim canım o mesajışimdi atsam olurmu
Şekersiz 25. Günden sesleniyrum kıslar yüzümde ki sivilceler tamamen gitti ve siyah nokta gözeneklerim iyice küçüldü cildimin rengi açıldı bence siz de bir an önce bırakın
Olsun canim yaa kaciyor bazen mesajlarGece tekrar tekrar okudum ama inan görmemişim bakar korum zahar
Telefonla adim atarsin0 adım. Saatin sarzi bitmiş. Ben annemdeyim. Sarz evde.
7549 adimdayim972 adımla rekor benim galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?