Adimsayari da şimdi açtım.Telefonla adim atarsin
Gecmis olsun canim Rabbim sifa versinBende de var annem gözlük kullanıyor uzak ve yakın kanser ve kalp hastası yüksek tansiyon.. Babamda migren vardı . Bende kan pıhtılaşma, migren var . Guatrım az çalışıyor. Doğarken ebe kalçalarımı çıkarmış zor doğum olmus . Bacaklarımda hissediyorum çok zorladığım zaman bu bildiklerim. O yüzden sık sık Dr a giderim. Erken teşhis iyidir her zaman. Sonradan ah tühler işe yaramıyor.
Yatiyor musunuz yaa saat kac olduBeni geçemezsin 88
Çekmeköydeyim umraniyenin neresindesinEvet canım ümraniyedeyim sen de mi burdasın
TunaydinTünaydın
Tunaydin canim ❤Tünaydın
Bugün bı ihtimal bende oralarda olucamGünü değerlendirmek için erken kalktık mecbureminönüne gidiyoruz yoldayız
Eklemedik kilosu yoktu
Tamam olur at seni Mavi takima ekleyelim
Olsun canim yaa kaciyor bazen mesajlar
Aha donla tartilmis deget çikart onu
Hadi bakalim mavi takima hosgeldin
Attım canım bildiklerimi soyliyeyimEklemedik kilosu yoktu
Tamam olur at seni Mavi takima ekleyelim
Olsun canim yaa kaciyor bazen mesajlar
Kilo almışım
Aaaa hergelen esniyor be uyanin artikGünaydın
Sağol kaptanım . Yani herkesin bir hastalığı var işte ,rabbim çaresiz dert vermemiştir yeterki geç kalmayalım. Allah yardımcınız olsun . Rabbim kızına şifalar versin.Gecmis olsun canim Rabbim sifa versin
Benim büyük kizda 3kere kalca çıkıkligindan amelyat oldu cok zor
Kahvqltı yaptım çocuklarla yarım saat sonra kızımımkeman kursuna götüreceğim ordan alış verişe gidecez . Pazartesi burda bayram var her yer kapalı oğluşuma geçmiş doğum günü partisi yapacağım pazartesi inşaAllahYatiyor musunuz yaa saat kac oldu
Gunaydin canim ❤Günaydın
Amin canim aminSağol kaptanım . Yani herkesin bir hastalığı var işte ,rabbim çaresiz dert vermemiştir yeterki geç kalmayalım. Allah yardımcınız olsun . Rabbim kızına şifalar versin.
Kahvqltı yaptım çocuklarla yarım saat sonra kızımımkeman kursuna götüreceğim ordan alış verişe gidecez . Pazartesi burda bayram var her yer kapalı oğluşuma geçmiş doğum günü partisi yapacağım pazartesi inşaAllah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?