- 17 Ocak 2020
- 114.966
- 556.970
- 828
3gün vucutta ödem olarak kalıyomus canimEvet vücutta atılmıyor sanki bir de nasıl biseyse
3gün vucutta ödem olarak kalıyomus canim
Ohoo sen şimdiden hem kendi modunu hemde takımın modunu düşürüyorsun canım hep kazanicaz deki kazanalımMavi takım çok güçlü o yüzden canm
Migim ben olsam yerim hani içli köfte de sürekli yapılan bisi değil ye ye bi aklında kalacağına midende kalsınDaha yemedim içli köfteler
Bi tanesini dahi yemedimMenünü fotoğraflı istiyorum
Bakmadan okumadan demem bisey burda ben
Tamam aksama menude ney yiceksinBi tanesini dahi yemedimgerçekten cocuga veriyom
Onu düşünmedimTamam aksama menude ney yiceksin
Benim icin sorun yok canim bakalim diğerleri ne dicekKızlar modem için iletişime geçtik adamlar hafta sonu gelmeleri zormuş anca pazartesi gelebilirlermis inşallah öğleden önce gelirler gelemezlerse eşimi beklemek zorundayım akşama kadar kabul ederseniz ben pazartesi sabahı çekerim adamlar gelip yaparsa zaten paylaşırım gelemezlerse akşam atsam olurmu akşam açıklanmış olur sonuçlar kabul etmezseniz sorun yok benim için
Zipzip- E Elif_Eylul Cordelia
MasterFit Yarışması 7.Etap Kırmızı Takım 1 Gurbettt42 Kırmızı Kaptan 59.4 2 Cordelia Kırmızı 60.25 3 @fantastikaaa Kırmızı 93.7 4 @Pikachu_ Kırmızı 55.45 5 @fittanne Kırmızı 93.7 6 @60kiloyum Kırmızı 89.5 7 VixenM Kırmızı 78.1 8 @Tutaste53 Kırmızı 73.2 9 @zeyneppk Kırmızı 83.2 10 @sardunya1038 Kırmızı 65.0 Kırmızı Takım Ortalaması Mavi Takım 1 Amine Busra Mavi Kaptan 71.8 2 @Mefkurem Mavi 104.0 3 Zipzip- Mavi 57.15 4 @Li_zigi Mavi 63.9 5 Wilma11 Mavi 75.9 6 @Nehir im Mavi 70.8 7 @Zeynebim2020 Mavi 68.0 8 aypare ackerman Mavi 60.0 9 @eceboce Mavi 69.3 10 @Kahve __Kokusu Mavi 59.45 Mavi Takım Ortalaması
Hadi bakalimmmmmKIRMIZI TAKIM'IN AZİMLİ KIZLARI
Şöyle gelin bakalım, hep birlikte girdik bir yola bu hafta, kazanmak istiyorsak dikkat edelim lütfen, ben elimden geleni yapacağım inşallah, sizlere de güveniyorum sadece yarış için zayiflamiyoruz kendimiz için yapıyoruz ne yapıyorsak...
NOT. İnternet sorunum çıktı kızlar görmüşsünüzdür eğer olaki gelemezsem yokluğumu belli ettirmeyin birbirinize, sizlere güveniyorum ben olmasam da kazanırsınız, inşallah çözülür şu net sorunu, destek olun birbirinize...
Yokluğum da E Elif_Eylul veCordelia ya emanetsiniz
Cordelia
@Pikachu_
@fantastikaaa
@60kiloyum
@zeyneppk
@sardunya1038
VixenM
@Tutaste53
@fittanne
Kırmızı takim'in çıtırları...
Tamam canım sağolBenim icin sorun yok canim bakalim diğerleri ne dicek
Akşam evde mi yiceksin orda mi?Bi tanesini dahi yemedimgerçekten cocuga veriyom
Kiloyu bşverin yaaa söylemeye şey ediyorum çekiniyorum
aman onu da çözerler birbsuru mahalle var nerden bulacaklarAldım canım randevu salı günü gideceğim
Flu yapsana kıs burayı çok kişi gözetliyordışardan misafir diye
Sende ikisindende yiyebilirsin canimEvdekilere pirasa yemegi, mercimek yapiyorum. Ben ne yesem
Pirasa yemek istemiyorum. Pirinç koydum içineSende ikisindende yiyebilirsin canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?