- 17 Ocak 2020
- 114.966
- 556.970
- 828
Ben tavuklu salata yicem sanada vereyimPirasa yemek istemiyorum. Pirinç koydum içine
Hay Allah haftasonu olmasi kötü olmuş canim. İnşallah tamir olurBuzdolabım bozuldu Allah'ım çıldiriciğim
TövbeBuzdolabım bozuldu Allah'ım çıldiriciğim
yok canım ben yeni başladım dikkatli yemeye. yani dünden itibaren. geçen hafta diyet yapmadım. yazdım zaten.60 kiloyum fittannede yeni başlamadı listeye yeni girdi.
oyyyyyyyy ne güzel tabak o öyle migimBi tanesini dahi yemedimgerçekten cocuga veriyom
bunlardan yiyebilirsin canım.Evdekilere pirasa yemegi, mercimek yapiyorum. Ben ne yesem
Ah keşke market yapabilseydim hâlâ eksikler varBen tavuklu salata yicem sanada vereyim
ne kadar olacak ki pirinç. pilav yemiyorsun ki. azcık birşeydir. tamamen bu yiyecekleri hayatımızdan çıkartamayız ki.Pirasa yemek istemiyorum. Pirinç koydum içine
O bizim uslu şirinimiz yemedi birşeyyok canım ben yeni başladım dikkatli yemeye.
oyyyyyyyy ne güzel tabak o öyle migimziyan etme mamaları ye valla. kaçırma hiç hepsi birbirinden güzel
bunlardan yiyebilirsin canım.
Tamam canim sabah ceker akşam atarsin bildirimini sorun olmaz bence az bekleriz heyecan olurKızlar modem için iletişime geçtik adamlar hafta sonu gelmeleri zormuş anca pazartesi gelebilirlermis inşallah öğleden önce gelirler gelemezlerse eşimi beklemek zorundayım akşama kadar kabul ederseniz ben pazartesi sabahı çekerim adamlar gelip yaparsa zaten paylaşırım gelemezlerse akşam atsam olurmu akşam açıklanmış olur sonuçlar kabul etmezseniz sorun yok benim için
Zipzip- E Elif_Eylul @Cordeliaa
Tamam kiloyu sormadik da menu nerde hem menüye nasıl yorum yapcezKiloyu bşverin yaaa söylemeye şey ediyorum çekiniyorum
Yaaa kotu olmuş canim yaa insallah ucuza tamir edebilirsinizBuzdolabım bozuldu Allah'ım çıldiriciğim
Şuan avantaj alabilmek için dikkat etmem lazimne kadar olacak ki pirinç. pilav yemiyorsun ki. azcık birşeydir. tamamen bu yiyecekleri hayatımızdan çıkartamayız ki.
yok canım ben yeni başladım dikkatli yemeye.
oyyyyyyyy ne güzel tabak o öyle migimziyan etme mamaları ye valla. kaçırma hiç hepsi birbirinden güzel
yok canım ben yeni başladım dikkatli yemeye.
Neden beni aldın peki o zaman
Teşekkürler canım bu hafta baya heyecan yaratacam gibiTamam canim sabah ceker akşam atarsin bildirimini sorun olmaz bence az bekleriz heyecan olur
Tamam kiloyu sormadik da menu nerde hem menüye nasıl yorum yapcez
Yaaa kotu olmuş canim yaa insallah ucuza tamir edebilirsiniz
Sen böyle devam edersen erir gidersin
Tamam canim sabah ceker akşam atarsin bildirimini sorun olmaz bence az bekleriz heyecan olur
Hay Allah haftasonu olmasi kötü olmuş canim. İnşallah tamir olur
Allah'ım regl oldum o kadar sinirliyim ki buzdolabını parçalayacağım yerinde duran bir esya neden bozulur cidden asabım bozuldu içinde kıyma et var kurbandan hepsi bozulacak ağlayasım geldi ne berbat bir günTamam canim sabah ceker akşam atarsin bildirimini sorun olmaz bence az bekleriz heyecan olur
Yakinda kimse var mi canim komsu felan onlarin buzlugunda yer varsa koysan bozulmadanAllah'ım regl oldum o kadar sinirliyim ki buzdolabını parçalayacağım yerinde duran bir esya neden bozulur cidden asabım bozuldu içinde kıyma et var kurbandan hepsi bozulacak ağlayasım geldi ne berbat bir gün
Bişey bozulunca çok zor ya canım yakın komşun yokmu herşeyini poşetle götür koy dondurucusuna boş yer varsa yazık o kadar şeyeAllah'ım regl oldum o kadar sinirliyim ki buzdolabını parçalayacağım yerinde duran bir esya neden bozulur cidden asabım bozuldu içinde kıyma et var kurbandan hepsi bozulacak ağlayasım geldi ne berbat bir gün
Allah şifa versin dolabinaAllah'ım regl oldum o kadar sinirliyim ki buzdolabını parçalayacağım yerinde duran bir esya neden bozulur cidden asabım bozuldu içinde kıyma et var kurbandan hepsi bozulacak ağlayasım geldi ne berbat bir gün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?