Yakinda kimse var mi canim komsu felan onlarin buzlugunda yer varsa koysan bozulmadan
Allah şifa versin dolabina
Gülcegim geldi
Komşularımızla çok samimi değiliz canım bilmiyorum kabul ederler mi olmadı eşim eve gelince anneme götüreyim onun dondurucusu varBişey bozulunca çok zor ya canım yakın komşun yokmu herşeyini poşetle götür koy dondurucusuna boş yer varsa yazık o kadar şeye
Getir kiz banaKomşularımızla çok samimi değiliz canım bilmiyorum kabul ederler mi olmadı eşim eve gelince anneme götüreyim onun dondurucusu var
Tamam canım .Yok kuzum ben sadece kadınlar yürüyor diye bir grup vardı orada adımlarımı atıyordum sayfaya hiç yarışmaya katılmadım ..
Aijoo beni kırmızı takıma vermesin diye dikkat ederimSen böyle devam edersen erir gidersin
Ah keşke kaptanım yakın olsan ne güzel olurduGetir kiz bana
Ayy valla yakin kimse yok ulan şu sitede var ama herkes bir alemAh keşke kaptanım yakın olsan ne güzel olurdu
Yapacak bisey yok kaptanım dolabın içi halen soğuk eşim 5 gibi gelir ben de hemen poşetler götürürümAyy valla yakin kimse yok ulan şu sitede var ama herkes bir alem
Manzaran çok güzel kaptanım ❤Aha spor yapiyok
Eki Görüntüle 2942591
Koyün tepesinde olunca aşaşi bursaya bakiyorManzaran çok güzel kaptanım ❤
Evet bu iyi bir tehdit olabilirAijoo beni kırmızı takıma vermesin diye dikkat ederim
Bundan sonra sana soracağımBakmadan okumadan demem bisey burda ben
2senedir ögrendik bazi seyleri
Buzlugu hiç açma aksama kadar birsey olmaz inşallahYapacak bisey yok kaptanım dolabın içi halen soğuk eşim 5 gibi gelir ben de hemen poşetler götürürüm
Bizim burada ki parkta spor aletleri var hem de baya çok, önce ki sene ben orada spor yapıyordum benim gibi çok kadında vardı bir gün görümcem aradı tuğba seni görmüşler spor yapıyormuşsun oranı buranı salliyormussun dediler bana dediAha spor yapiyok
Eki Görüntüle 2942591
InsaAllah canimBuzlugu hiç açma aksama kadar birsey olmaz inşallah
Anaaa kafayı yemisler bunlarBizim burada ki parkta spor aletleri var hem de baya çok, önce ki sene ben orada spor yapıyordum benim gibi çok kadında vardı bir gün görümcem aradı tuğba seni görmüşler spor yapıyormuşsun oranı buranı salliyormussun dediler bana dedişoka girdim dedim ben sallamıyorum tövbe yarabbim insanın adını çıkaracaklar dedim ev de yap o zaman sporunu dedi. Kv koşa koşa gitmiş eşime söylemiş benim spor yaptığımı bildiği halde bir dünya kavga ettik otur ev de yap sporunu dedi o da şimdi hiç bir yere gidemiyorum
Terbiyesizlik yaptıkları baska bisey demek istemiyorumBizim burada ki parkta spor aletleri var hem de baya çok, önce ki sene ben orada spor yapıyordum benim gibi çok kadında vardı bir gün görümcem aradı tuğba seni görmüşler spor yapıyormuşsun oranı buranı salliyormussun dediler bana dedişoka girdim dedim ben sallamıyorum tövbe yarabbim insanın adını çıkaracaklar dedim ev de yap o zaman sporunu dedi. Kv koşa koşa gitmiş eşime söylemiş benim spor yaptığımı bildiği halde bir dünya kavga ettik otur ev de yap sporunu dedi o da şimdi hiç bir yere gidemiyorum
Banada verseneAkşam menümü buldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?