Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Yakinda kimse var mi canim komsu felan onlarin buzlugunda yer varsa koysan bozulmadan

Allah şifa versin dolabina
Gülcegim geldi
Bişey bozulunca çok zor ya canım yakın komşun yokmu herşeyini poşetle götür koy dondurucusuna boş yer varsa yazık o kadar şeye
Komşularımızla çok samimi değiliz canım bilmiyorum kabul ederler mi olmadı eşim eve gelince anneme götüreyim onun dondurucusu var

Bazen hersey üstüste gelir hayat bu iste eylüle hamileyken bulasik makinasi bozuldu annem almis hediye diye mutfak eski oldugu icin tamir ederken asaki kata çöktü mutfak ben gene 2gun sonra doguma gidicem terelelliler gelmisti bana hic unutmam

Bizim burada ki parkta spor aletleri var hem de baya çok, önce ki sene ben orada spor yapıyordum benim gibi çok kadında vardı bir gün görümcem aradı tuğba seni görmüşler spor yapıyormuşsun oranı buranı salliyormussun dediler bana dedi şoka girdim dedim ben sallamıyorum tövbe yarabbim insanın adını çıkaracaklar dedim ev de yap o zaman sporunu dedi. Kv koşa koşa gitmiş eşime söylemiş benim spor yaptığımı bildiği halde bir dünya kavga ettik otur ev de yap sporunu dedi o da şimdi hiç bir yere gidemiyorum

Anaaa kafayı yemisler bunlar
Ben geldigim sene kadinlar siyah carsafla gezerlerdi simdi kalmadi hicbirtane herkes modern oldu,kahveler önünden kimse gecemezdi simdi kimse sallamiyor bile eskiden sehir merkezine kadinlar haftada 1 giderlerdi adlari cikardi simdi kadinlarin hepsi çalisiyor,spor aletlerine dedigin gibi kimse gelmezdi Koyün kadinlari yuruyuse cikiyorlar yani günümüz ne getirir belli degil

Terbiyesizlik yaptıkları baska bisey demek istemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…