geçmiş olsun canım. buzdolabı zor oluyor. yakında samimi biri olmalı ki dolabına koyasın.Allah'ım regl oldum o kadar sinirliyim ki buzdolabını parçalayacağım yerinde duran bir esya neden bozulur cidden asabım bozuldu içinde kıyma et var kurbandan hepsi bozulacak ağlayasım geldi ne berbat bir gün
Bak bekar kalmak için bir sebep dahaBizim burada ki parkta spor aletleri var hem de baya çok, önce ki sene ben orada spor yapıyordum benim gibi çok kadında vardı bir gün görümcem aradı tuğba seni görmüşler spor yapıyormuşsun oranı buranı salliyormussun dediler bana dedişoka girdim dedim ben sallamıyorum tövbe yarabbim insanın adını çıkaracaklar dedim ev de yap o zaman sporunu dedi. Kv koşa koşa gitmiş eşime söylemiş benim spor yaptığımı bildiği halde bir dünya kavga ettik otur ev de yap sporunu dedi o da şimdi hiç bir yere gidemiyorum
Işte istanbulun göbeği dersen medeniyet beşiği külliyen yalan ben spor yapıyorum hatlarim çıkmasın diye bol ferace giyiyordum insanlar ne yaparsa ben de aynısını yapıyordum ama o kadar art niyetli insanlar var ki ben çuval giysem yine konuşurlardı beniAnaaa kafayı yemisler bunlar
Ben geldigim sene kadinlar siyah carsafla gezerlerdi simdi kalmadi hicbirtane herkes modern oldu,kahveler önünden kimse gecemezdi simdi kimse sallamiyor bile eskiden sehir merkezine kadinlar haftada 1 giderlerdi adlari cikardi simdi kadinlarin hepsi çalisiyor,spor aletlerine dedigin gibi kimse gelmezdi Koyün kadinlari yuruyuse cikiyorlar yani günümüz ne getirir belli degil
Terbiyesizlik masum kalır ki bana iftira attılar resmenTerbiyesizlik yaptıkları baska bisey demek istemiyorum
Bugun ucuza avakado buldum, salata yapcam onlaBanada versene
Benim huyum sallamamak kimseyi takmadim bugune kadarIşte istanbulun göbeği dersen medeniyet beşiği külliyen yalan ben spor yapıyorum hatlarim çıkmasın diye bol ferace giyiyordum insanlar ne yaparsa ben de aynısını yapıyordum ama o kadar art niyetli insanlar var ki ben çuval giysem yine konuşurlardı beni
Terbiyesizlik masum kalır ki bana iftira attılar resmen
Ohaa miOhoo sen şimdiden hem kendi modunu hemde takımın modunu düşürüyorsun canım hep kazanicaz deki kazanalım
Migim ben olsam yerim hani içli köfte de sürekli yapılan bisi değil ye ye bi aklında kalacağına midende kalsın
İnan bende yapamiyorum canim parklarda. Kimse birşey demese bile öküz gibi bakan çok...Işte istanbulun göbeği dersen medeniyet beşiği külliyen yalan ben spor yapıyorum hatlarim çıkmasın diye bol ferace giyiyordum insanlar ne yaparsa ben de aynısını yapıyordum ama o kadar art niyetli insanlar var ki ben çuval giysem yine konuşurlardı beni
Terbiyesizlik masum kalır ki bana iftira attılar resmen
Aslında insan olsalar o beni söyleyenlerin ağzına lafı çarpmaları gerekiyordu ama işte ben onların istediği gibi olmadigim için bana değil milletin ağzına bakmayı tercih ettilerBak bekar kalmak için bir sebep dahaZipzip-
küçük Nalet görümceler ve ilginç kayinvalideler paket olarak geliyor
En kötüsü de bunu eşine bu şekilde lanse etmeleri. Diyecek bir şey yok cidden. Kötü kalpli her yerde kötü işteAslında insan olsalar o beni söyleyenlerin ağzına lafı çarpmaları gerekiyordu ama işte ben onların istediği gibi olmadigim için bana değil milletin ağzına bakmayı tercih ettiler
Ben takmasam da eşim takıyor o takmasa da zorla taktiriyorlar kaptanımBenim huyum sallamamak kimseyi takmadim bugune kadar
Zihniyet çok onemli canim bazen okumuş cahiller var bazen gene okumamisBen takmasam da eşim takıyor o takmasa da zorla taktiriyorlar kaptanım
Oooo aliş buna kaptan
Allah insanı iftiradan sakınsın sırf tekrar iftira atarlar diye ben de istemedim açıkçası oraya gitmek evim de yaparım daha en azından başım ağrımıyorEn kötüsü de bunu eşine bu şekilde lanse etmeleri. Diyecek bir şey yok cidden. Kötü kalpli her yerde kötü işte
Ya eşinin de demesi lazım siz ne diyorsunuz diye aslında.. valla benim içim daraldı okurkenAslında insan olsalar o beni söyleyenlerin ağzına lafı çarpmaları gerekiyordu ama işte ben onların istediği gibi olmadigim için bana değil milletin ağzına bakmayı tercih ettiler
Ben akşam yemeğimi birazdan yiyeceğimMavişlerr
Akşam yemeklerinde dikkatli olalim. Haftasonu her zaman daha zor geçer. Zafer bizim olacak
Mefkurem
Wilma11
Zipzip-
Nehir6161
aypare ackerman
@Li_zigi
eceboce
@Zeynebim2020
Menüler de beni etiketlemeyi unutmayin, heyecanla bekliyorum
Zopam cabuk cikacak bu gidisleOooo aliş buna kaptan
Haftada 3kere cardio sok hayatinaBölgesel kilo verilmez diyor spor hocaları ama bir bölgedeki yaglarii nasıl yok edicez özellikle belirli bölgeler de toplanıyorsa
Haftada 3 cardio yapsam mı diye düşünmüyor değilim bilgisi olan var mı bu konuda nasıl bir yol izlemek gerekir spor açısından
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?