Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Allah'ım regl oldum o kadar sinirliyim ki buzdolabını parçalayacağım yerinde duran bir esya neden bozulur cidden asabım bozuldu içinde kıyma et var kurbandan hepsi bozulacak ağlayasım geldi ne berbat bir gün
geçmiş olsun canım. buzdolabı zor oluyor. yakında samimi biri olmalı ki dolabına koyasın.

Bak bekar kalmak için bir sebep daha Zipzip-
küçük Nalet görümceler ve ilginç kayinvalideler paket olarak geliyor

Işte istanbulun göbeği dersen medeniyet beşiği külliyen yalan ben spor yapıyorum hatlarim çıkmasın diye bol ferace giyiyordum insanlar ne yaparsa ben de aynısını yapıyordum ama o kadar art niyetli insanlar var ki ben çuval giysem yine konuşurlardı beni
Terbiyesizlik yaptıkları baska bisey demek istemiyorum
Terbiyesizlik masum kalır ki bana iftira attılar resmen

Benim huyum sallamamak kimseyi takmadim bugune kadar

Ohaa mi nerden biliyorsun takımı gaza getirmeye çalışmadığımı

İnan bende yapamiyorum canim parklarda. Kimse birşey demese bile öküz gibi bakan çok...

Bak bekar kalmak için bir sebep daha Zipzip-
küçük Nalet görümceler ve ilginç kayinvalideler paket olarak geliyor
Aslında insan olsalar o beni söyleyenlerin ağzına lafı çarpmaları gerekiyordu ama işte ben onların istediği gibi olmadigim için bana değil milletin ağzına bakmayı tercih ettiler

Aslında insan olsalar o beni söyleyenlerin ağzına lafı çarpmaları gerekiyordu ama işte ben onların istediği gibi olmadigim için bana değil milletin ağzına bakmayı tercih ettiler
En kötüsü de bunu eşine bu şekilde lanse etmeleri. Diyecek bir şey yok cidden. Kötü kalpli her yerde kötü işte

En kötüsü de bunu eşine bu şekilde lanse etmeleri. Diyecek bir şey yok cidden. Kötü kalpli her yerde kötü işte
Allah insanı iftiradan sakınsın sırf tekrar iftira atarlar diye ben de istemedim açıkçası oraya gitmek evim de yaparım daha en azından başım ağrımıyor

Ya eşinin de demesi lazım siz ne diyorsunuz diye aslında.. valla benim içim daraldı okurken

Bölgesel kilo verilmez diyor spor hocaları ama bir bölgedeki yaglarii nasıl yok edicez özellikle belirli bölgeler de toplanıyorsa
Haftada 3 cardio yapsam mı diye düşünmüyor değilim bilgisi olan var mı bu konuda nasıl bir yol izlemek gerekir spor açısından

Haftada 3kere cardio sok hayatina
Mutlaka mekik ve plank ekle
Ip atlama jumping jack squat

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…