Aha bir dengesiz terazi diye eşim olasıca da dengesz terazi önemli konuları kayıt cihazına kaydediyorum ben artikBen başak burcuyumay eşim de adı batasıca terazi burcu tam dengesiz
Öyle deme zayıf lsunlar sağlıklı olsunlar . Kilo da iyi birşey değil aha biz uğraşıyoruzBilseydim cocuklari boga burcu dogurmak isterdim
Niyeki ne hayrını gördün boğanınBilseydim cocuklari boga burcu dogurmak isterdim
Katılmadim canım hastalığı atamadım bir türlu geceleri uykum problemliKatılmadın mı niye ?
Bizde gorurmuyuz o gunleriKızımın ellerine sağlık ,anneciğine de kahve yaparmıs
Mavi takima resmen geldin herhalde. Sabah ben tam idrak edemedim. afiyet olsun canimGünün menüsü
12.00 kahvaltı
2 yumurta 2 dilim ekmek..çay
19.35 Akşam yemeği
Fırında balık salata
1.5 lt su Eki Görüntüle 2942810
Geçmiş olsun canımKatılmadim canım hastalığı atamadım bir türlu geceleri uykum problemli
Görürsün inşaAllah güzelim kızlar başka güzelBizde gorurmuyuz o gunleriafiyet olsun
Sağol canım çok daha iyiyim elhamdülillahGeçmiş olsun canım
Görürsün inşaAllah güzelim kızlar başka güzel
İnşaallah canımSağol canım çok daha iyiyim elhamdülillahhaftaya bomba gibi devam inslalah
Hayırlı geceler canımİyi geceler kızlar oğlakim isten geldi önüne otunu ama yemeğini koyuyum
Sagliklida degiller işteÖyle deme zayıf lsunlar sağlıklı olsunlar . Kilo da iyi birşey değil aha biz uğraşıyoruz
Burcumun ozelligini cok tasimam ama bir bu yeme konusunda neden tasiyorum acabaNiyeki ne hayrını gördün boğanın
Kilo almaları kesinlikle yemekle alakalı değil zaten canım benim küçük doğru düzgün yemiyor ama kiloda ablayı yakaladı yakında geçer büyük kızım güzel yiyor artık sebze yemeklerini bir çok şeyi ön yargısız yiyor ama gel gör ki kilo almıyorSagliklida degiller işte2 ayda 3. Kez antibiyotik aliyorlar. İlaca vercegim parayi yiyeceklerine versem asla uzulmem. Zayif olmalarini kabulleniyorum az bi yeseler
Ben boğa degilim ama bende doymuyorumEvet ben ,kocam doyuramıyor beni hiç
Burçlarla alakası yok bence ya bende aslanim ama önüme ne gelse yiyorumBen boğa degilim ama bende doymuyorum
İşte bende pis boğazlıydımBen boğa degilim ama bende doymuyorum
İyi geceler kızlar oğlakim isten geldi önüne otunu ama yemeğini koyuyum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?