Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

İşte ben kilosunda degilim zaten artik. Yaptigim yemekler hep çöpe gidiyor. İstemsizce uzuluyosun. Birde kucugum oyle istahliydi ki ablasi bile ona bakarak yemeye baslamisti. Ama hastaliklar dişler derken cocuk herseyi reddediyor. Mesela ben ona daha 8 9 aylikken pütürlü verdim. Blender cok kullanmadim bile. Şimdi cok sacma bir hâl aldi

Benimkilerde öyle canım kızım zaten yemez oğlum da yiyordu kaç gündür doğru düzgün yemek yemiyor gerçekten insan üzülüyor

Benimkilerde öyle canım kızım zaten yemez oğlum da yiyordu kaç gündür doğru düzgün yemek yemiyor gerçekten insan üzülüyor
El de değil işte. Hele ben kiloluyken kizim zayif diye sanki onun hakkini ben yiyormuşum gibi konuştuklarinda deli oluyodum

Sagliklida degiller işte 2 ayda 3. Kez antibiyotik aliyorlar. İlaca vercegim parayi yiyeceklerine versem asla uzulmem. Zayif olmalarini kabulleniyorum az bi yeseler
Cnm benim torunlarin yeme problemleri yok, sagliklida beslenirler ama yinede durmadan hastalar

Aha bir dengesiz terazi diye eşim olasıca da dengesz terazi önemli konuları kayıt cihazına kaydediyorum ben artik
Ben de öyle yapayım çünkü ben paronayak oluyorum saçmalama ben öyle birşey demedim diyor bi de
Sagliklida degiller işte 2 ayda 3. Kez antibiyotik aliyorlar. İlaca vercegim parayi yiyeceklerine versem asla uzulmem. Zayif olmalarini kabulleniyorum az bi yeseler
Canım benim kızlar da öyleydi küçükken büyüğüm 7 yaşına gidiyor halen 20 kilo küçüğüm 3 yaşi bitti 15 kilo. Büyük kızım hiç birşey yemezdi ne yemekler ne içecekler yaptım yedirirdim zorla ya tükürür ya kusardı kaç tabağımı kırdım sinirden ama inan hiç bir şey değişmiyor kendini üzdüğünle kala kalıyorsun

Kahvaltı saat 10:30 - 2 yumurtalı omlet , 1 domates, 1 salatalık, dereotu ,maydanoz, 1 kk beyaz peynir.
Öğlen 14:00-4 yaprak sarma , 3 yk pirinç pilavı, 3 yk rus salatası.1 bardak ayran .
Akşam 19:30 1 kase y mercimek çorbası 1 kase çoban salata, 4 yk yoğurt,
Buugün menüm kötü biliyorum. Telafi edicem inşallah
Su 2 litre
Sporu yazıcam
Zipzip- E Elif_Eylul Cordelia Gurbettt42

El de değil işte. Hele ben kiloluyken kizim zayif diye sanki onun hakkini ben yiyormuşum gibi konuştuklarinda deli oluyodum
Aynen öyle düzelirler inşallah
Afiyet olsun canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…