İşte ben kilosunda degilim zaten artik. Yaptigim yemekler hep çöpe gidiyor. İstemsizce uzuluyosun. Birde kucugum oyle istahliydi ki ablasi bile ona bakarak yemeye baslamisti. Ama hastaliklar dişler derken cocuk herseyi reddediyor. Mesela ben ona daha 8 9 aylikken pütürlü verdim. Blender cok kullanmadim bile. Şimdi cok sacma bir hâl aldiKilo almaları kesinlikle yemekle alakalı değil zaten canım benim küçük doğru düzgün yemiyor ama kiloda ablayı yakaladı yakında geçer büyük kızım güzel yiyor artık sebze yemeklerini bir çok şeyi ön yargısız yiyor ama gel gör ki kilo almıyor
Ailevi sorunları vardi. İnşallah iyidir@prensinin annesi annesi üyelik iptali yaptırmış neden
Benimkilerde öyle canım kızım zaten yemez oğlum da yiyordu kaç gündür doğru düzgün yemek yemiyor gerçekten insan üzülüyorİşte ben kilosunda degilim zaten artik. Yaptigim yemekler hep çöpe gidiyor. İstemsizce uzuluyosun. Birde kucugum oyle istahliydi ki ablasi bile ona bakarak yemeye baslamisti. Ama hastaliklar dişler derken cocuk herseyi reddediyor. Mesela ben ona daha 8 9 aylikken pütürlü verdim. Blender cok kullanmadim bile. Şimdi cok sacma bir hâl aldi
El de değil işte. Hele ben kiloluyken kizim zayif diye sanki onun hakkini ben yiyormuşum gibi konuştuklarinda deli oluyodumBenimkilerde öyle canım kızım zaten yemez oğlum da yiyordu kaç gündür doğru düzgün yemek yemiyor gerçekten insan üzülüyor
Cnm benim torunlarin yeme problemleri yok, sagliklida beslenirler ama yinede durmadan hastalarSagliklida degiller işte2 ayda 3. Kez antibiyotik aliyorlar. İlaca vercegim parayi yiyeceklerine versem asla uzulmem. Zayif olmalarini kabulleniyorum az bi yeseler
Ben de öyle yapayım çünkü ben paronayak oluyorum saçmalama ben öyle birşey demedim diyor bi deAha bir dengesiz terazi diye eşim olasıca da dengesz terazi önemli konuları kayıt cihazına kaydediyorum ben artik
Canım benim kızlar da öyleydi küçükkenSagliklida degiller işte2 ayda 3. Kez antibiyotik aliyorlar. İlaca vercegim parayi yiyeceklerine versem asla uzulmem. Zayif olmalarini kabulleniyorum az bi yeseler
Evet canım.. tartı bildirimim de bir sorun oldu sabah tekrardan aticam basliyacagim inşallahMavi takima resmen geldin herhalde. Sabah ben tam idrak edemedim. afiyet olsun canim
Aynen öyle düzelirler inşallahEl de değil işte. Hele ben kiloluyken kizim zayif diye sanki onun hakkini ben yiyormuşum gibi konuştuklarinda deli oluyodum
Afiyet olsun canımKahvaltı saat 10:30 - 2 yumurtalı omlet , 1 domates, 1 salatalık, dereotu ,maydanoz, 1 kk beyaz peynir.
Öğlen 14:00-4 yaprak sarma , 3 yk pirinç pilavı, 3 yk rus salatası.1 bardak ayran .
Akşam 19:30 1 kase y mercimek çorbası 1 kase çoban salata, 4 yk yoğurt,
Buugün menüm kötü biliyorum. Telafi edicem inşallah
Su 2 litre
Sporu yazıcam
Zipzip- E Elif_Eylul Cordelia Gurbettt42
Günün menüsü
12.00 kahvaltı
2 yumurta 2 dilim ekmek..çay
19.35 Akşam yemeği
Fırında balık salata
1.5 lt su Eki Görüntüle 2942810
İyi geceler canım nasılsınİyi geceler kızlar
İyi geceler canımİyi geceler kızlar
İkimizde de var birer öküz.Erkeğide öyle öküz gibi yer
Benimki de koç valla öküzler yanında halt ederİkimizde de var birer öküz.
Afiyet olsun canım30 Ekim Menü
Sabah 10.00
2 yumurta 3 dilim sucuk
5 zeytin 1 kk peynir
1 dilim ekmek
Öğlen 14.00
1 dilim trilece
Kahve
Akşam 20.00
1 porsiyon karnabahar yemeği
100 gram et
Domates salatalık
2 dilim ekmek
Zipzip- E Elif_Eylul Gurbettt42
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?