Gun uzun daha 3.kahve icin erken degil miAl iste 3.cü kahveyi yaptim sinirlendim gene
Ohoo bu saatte 3. Kahveyi iciyosan. Aksama sen onu 10larsinAl iste 3.cü kahveyi yaptim sinirlendim gene
Ama dur canim cekti bende icicem. Icelim güzelleselim karşiiiimAl iste 3.cü kahveyi yaptim sinirlendim gene
Gun uzun daha 3.kahve icin erken degil mi
Kafayi yedim gene bu aralarOhoo bu saatte 3. Kahveyi iciyosan. Aksama sen onu 10larsin
Ama dur canim cekti bende icicem. Icelim güzelleselim karşiiiim
Haftaya tekrar olacak gibi gözüküyor canım. Takım yarışması daha heyecanlı keyifli oluyor.Allah'ım buda babamı denk geldi...
O zaman 10.000 adimla devam ederiz acaba yurumeyecek olanlara baska takim rengi mi belirlesekHaftaya tekrar olacak gibi gözüküyor canım. Takım yarışması daha heyecanlı keyifli oluyor.
O zaman 10.000 adimla devam ederiz acaba yurumeyecek olanlara baska takim rengi mi belirlesek
Mesajinda birşey yok. Ben yanlış anlaşılmış olabilirim dedimAmine Busra mesajini alintilayamadim benim mesajimda ne var anlamadim senin mesajina karsilik vermistik oyseki ben adimla ilgili degildi neyse
Kesinlikle...Haftaya tekrar olacak gibi gözüküyor canım. Takım yarışması daha heyecanlı keyifli oluyor.
Ya da yürümek isteyenler için ayrıca bir renk..kırmızı mavi karışımı morO zaman 10.000 adimla devam ederiz acaba yurumeyecek olanlara baska takim rengi mi belirlesek
Mavi ile kırmızı birleşince bordomu oluyodu ahahahahahahaKesinlikle...
Ya da yürümek isteyenler için ayrıca bir renk..kırmızı mavi karışımı mor
Katilmasam iyi olacak demedim kaptanim. Kirmizi takimda adimlar tamamlanmadigi icin @Li_zigi uzuluyordu. Bende adim sorumlugumu fazla hissettigimi, tamamlayamazsam diye düşündüğümü anlatmak istemiştimAmine Busra O gun sen mesaji yazmadan önce biz konusmustuk kaptanlarla ne yapalim diye ,sende katilmasam iyi olacak deyince orda pat diye söyledim yoksa duyuru ile soyleyecektik
Sinirlenme gel sarilalim.Al iste 3.cü kahveyi yaptim sinirlendim gene
Yavrum senle ilgisi yok. Biz özelde konuşmuştuk bu konuyu. O gün sen katılamayacagim yazınca elif te bu hafta yapmayacağız zaten yazmış. Şikayet dediğim talepler oluyor. Takım arkadasi yuruyemeyince üzülen oluyor vs vs. 6 hafta yapıldı yarış bu hafta dinlensin takım dedik. Denk gelmiş senin mesajın sadece. Sorun yok di mi?Benim mesajimdan sonra bu karar alındı gibi geldi bana. Oysaki ben şikayet etmek anlaminda yazmamiştim, belki de kendimi yanlış ifade ettim
Yaa iste genel soyledim orda bende canim boyle düşünüyoruz diye :)Katilmasam iyi olacak demedim kaptanim. Kirmizi takimda adimlar tamamlanmadigi icin @Li_zigi uzuluyordu. Bende adim sorumlugumu fazla hissettigimi, tamamlayamazsam diye düşündüğümü anlatmak istemiştim
Vallahi benimdr aklima direk mor geldiMorcivert olsun. Konuşuruz canım .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?