Allah'ım buda babamı denk geldi...Adım yarışması ile ilgili çok şikayet alıyorduk. Bu hafta da olmasın dedik, bakalım nasıl olacak. yine şikayet alıyoruz, biz her türlü şikayet alıyoruz.
Allah'ım buda babamı denk geldi...Adım yarışması ile ilgili çok şikayet alıyorduk. Bu hafta da olmasın dedik, bakalım nasıl olacak. yine şikayet alıyoruz, biz her türlü şikayet alıyoruz.
Yok canim bu hafta kazandirmiyorBenim adımlarım sporlarim günlük takımıma puan kazandırıyor dimi ama yanlis anlamadım..
Tamamdır o zaman öyle yapalım napaaaah...Yok canim bu hafta kazandirmiyor
Sadece kendine fayda sagliyorsun zayifliyorsun
Ama düşününce zayifladigin icin takima katkin olur
Maşallah canım inşallah hedefine ulaşırsınMerak etme canım eksiler simdiden yolda
Geçmiş olsun canımTansiyondan baş ağrım var çok ama buraya girmeyi ihmal etmeyeceğim..Hastayım diyip bir kenarda kalmak daha çok hasta ediyor beni..Çocukların son toparlanmalarini yaptiktan sonra dışarıya çıkarım iki yürürüm inşaAllah..Devam Allah'ın izni ile..
Biz kazanicaz o zaman desenBen sansliyim genelde benim oldugum takimlar kazaniyor
Kaptanim kralicem Zeynep arkadaşımda bulalım..yokluğu zarar bize vallahiMaşallah canım inşallah hedefine ulaşırsın
Geçmiş olsun canımaynen kopma burdan yoksa insan salıyor diyeti
Biz kazanicaz o zaman desen
Biz kazanacagizMaşallah canım inşallah hedefine ulaşırsın
Geçmiş olsun canımaynen kopma burdan yoksa insan salıyor diyeti
Biz kazanicaz o zaman desen
Benim mesajimdan sonra bu karar alındı gibi geldi bana. Oysaki ben şikayet etmek anlaminda yazmamiştim, belki de kendimi yanlış ifade ettimAdım yarışması ile ilgili çok şikayet alıyorduk. Bu hafta da olmasın dedik, bakalım nasıl olacak. yine şikayet alıyoruz, biz her türlü şikayet alıyoruz.
Evet canım ya gelse E Elif_Eylul abla bizden önce yakalayıp getirirde yok ortadaKaptanim kralicem Zeynep arkadaşımda bulalım..yokluğu zarar bize vallahionuda dahil ettikmi bence bizde.
Hadi bakalım inşallah canımBiz kazanacagiz
Bacıların gücü adina. Güüüç bizde artiik
Hangi msjin cnm. Ben orayi kacirdim galibaBenim mesajimdan sonra bu karar alındı gibi geldi bana. Oysaki ben şikayet etmek anlaminda yazmamiştim, belki de kendimi yanlış ifade ettim
Sirf şu 10 bini tamamlayamazsam diye yarismaya girmesem diyorum. Girmedigim haftada kendimi kötü hissediyorum yarismada olmak daha iyi motive ediyor. Cok kararsiz duygular icerisindeyim
Bu hafta adim yarismasi yapmayi düşünmüyoruz
Ozaman burda olmamizin anlami olmadigini düsunuyorum amacimız belli herkes menü paylasip gitsin yesin icsin sadece buraya muhabbet icin gelsin
Biseyler yapmadan kiloda vermeyiz
Kaptanlıgı bende olsaydıBiz kazanacagiz
Bacıların gücü adina. Güüüç bizde artiik
Senin mesajını bilmiyorum canım, seninle ilgisi yok genel bir deneme yapalim dedik. Şimdi herjes üstüne alınacak. BizBenim mesajimdan sonra bu karar alındı gibi geldi bana. Oysaki ben şikayet etmek anlaminda yazmamiştim, belki de kendimi yanlış ifade ettim
Geldiginden beri ayni takimdaydik bu hafta ayrildik. Bunun farkinda misin pekiKaptanlıgı bende olsaydıkoyardım ama bende degil
Al iste 3.cü kahveyi yaptim sinirlendim geneAmine Busra O gun sen mesaji yazmadan önce biz konusmustuk kaptanlarla ne yapalim diye ,sende katilmasam iyi olacak deyince orda pat diye söyledim yoksa duyuru ile soyleyecektik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?