Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Şaka bir yana hareket olmadan bereket olmuyor.yani tamam diyet ,sağlıklı beslenme,su bunlar kilo vermeye yardımcı ama en azından yürüyüş gerçekten iyi geliyor..
Gerek fiziksel,gerek psikolojik olarak gerçekten rahatlıyor insan .bu düzeni yoluna koyana kadar hep birilerinin ittirmesi lazım hadi hadi hadi....ondan sebeb dedim..Yoksa yapsam kendim için yapmış olucam zaten..Ama yarış vs iyi oluyor..Neyse ben devam o zaman Zipzip- in dediği gibi

Merak etme canım eksiler simdiden yolda
Maşallah canım inşallah hedefine ulaşırsın
Geçmiş olsun canım aynen kopma burdan yoksa insan salıyor diyeti
Ben sansliyim genelde benim oldugum takimlar kazaniyor
Biz kazanicaz o zaman desen

Maşallah canım inşallah hedefine ulaşırsın

Geçmiş olsun canım aynen kopma burdan yoksa insan salıyor diyeti

Biz kazanicaz o zaman desen
Kaptanim kralicem Zeynep arkadaşımda bulalım..yokluğu zarar bize vallahi onuda dahil ettikmi bence bizde.

Adım yarışması ile ilgili çok şikayet alıyorduk. Bu hafta da olmasın dedik, bakalım nasıl olacak. yine şikayet alıyoruz, biz her türlü şikayet alıyoruz.
Benim mesajimdan sonra bu karar alındı gibi geldi bana. Oysaki ben şikayet etmek anlaminda yazmamiştim, belki de kendimi yanlış ifade ettim

Kaptanim kralicem Zeynep arkadaşımda bulalım..yokluğu zarar bize vallahi onuda dahil ettikmi bence bizde.
Evet canım ya gelse E Elif_Eylul abla bizden önce yakalayıp getirirde yok ortada çok kızıyorum ya katilamayacaksaniz aktif olamayacaksınız Yarışmalara katılmayın ben kimseyi riske atmayı sevmiyorum ne olursa olsun

Sirf şu 10 bini tamamlayamazsam diye yarismaya girmesem diyorum. Girmedigim haftada kendimi kötü hissediyorum yarismada olmak daha iyi motive ediyor. Cok kararsiz duygular icerisindeyim

Bu hafta adim yarismasi yapmayi düşünmüyoruz

Ozaman burda olmamizin anlami olmadigini düsunuyorum amacimız belli herkes menü paylasip gitsin yesin icsin sadece buraya muhabbet icin gelsin
Biseyler yapmadan kiloda vermeyiz

Benim mesajimdan sonra bu karar alındı gibi geldi bana. Oysaki ben şikayet etmek anlaminda yazmamiştim, belki de kendimi yanlış ifade ettim
Senin mesajını bilmiyorum canım, seninle ilgisi yok genel bir deneme yapalim dedik. Şimdi herjes üstüne alınacak. Biz Zipzip- E Elif_Eylul çoğunluk için uygun olan en verimli yolu bulmaya çalışıyoruz. O yüzden denemeler yapıyoruz. Lutfen üstünüze almayın canlarım.

Son düzenleme:
Amine Busra O gun sen mesaji yazmadan önce biz konusmustuk kaptanlarla ne yapalim diye ,sende katilmasam iyi olacak deyince orda pat diye söyledim yoksa duyuru ile soyleyecektik
Al iste 3.cü kahveyi yaptim sinirlendim gene

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…